• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE

Klub především pro řešení záležitostí ohledně NYX STARCRAFT 2 LEAGUE a dalších spřátelených SC2 turnajů, pro obecnou diskusi ke starcraftu použijte raději klub k tomu určený a naopak.

HALL OF FAME | NYX STARCRAFT 2 LIGA - HOME | F.A.Q.

Najdete nás taky na Twitter , UStream , IRC , TS

Správa klubu, dotazy, naměty, připomínky: MARTYMARTY, ARCHITECH, MCKIDNEY
    rozbalit záhlaví
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    TRIPLT: To je hodne minimalistickej turnaj :) Dal bych tak za 15 min.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Nedate nekdo 1v1? :)
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    NYX: Tyjo tak z toho moc chytrej nejsem :), asi budu potrebovat jeste trochu postrcit. Kazdopadne autentizace pres nyx by byla fajn.

SAVANNAH, SLUPKA: za to nemuzete, neni to po UI strance uplne dobre vyreseny... snad se povede to overovani pres nyx a tenhle problem odpadne :)

Jinak @MARTYMARTY rad bych dostal tu svoji appku do stavu, aby si moh kdokoli kdykoli zalozit turnaj a nebyla s tim skoro zadna prace...
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    SLUPKA: Ale o tobě to nikdo nevěděl donedávna, já to tu veřejně přiznal :D
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    SAVANNAH: Nic si z toho nedělej, já to taky neviděl :D
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: Tyjo, fakt slepej, hrozně moc :D Jsem koukal na ty políčka dole a nahoře jsem to nezahlédl... No nic, radši už budu ticho :D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Tak v pythonu bohužel neumím, takže s tím já asi nic neudělám, ale třeba to není tak složitý na naučení :-) Každopádně s těma detailama vánočního turnaje, nepočítal jsem s tím, že bys měl čas to nějak pořádně upravit, no, já taky neměl tolik času, jsou to hektický vánoce tenhle rok, každopádně jsem rád, že se to všechno nějak podařilo dát dohromady a můžu začít přemýšlet o 3. sezóně ligy...

SAVANNAH: Heslo změníš snadno, dáš edit profile a pak vpravo nahoře change password :-)

NYX: Jo kdyby se dala nějak pořešit autorizace přes nyx, pokud teda to je to co ten plugin dělá, tak to by byla úplně paráda, dost by to usnadnilo přístup všem
    NYX
    NYX --- ---
    ARCHITECH: pro overeni loginu muzes pouzit https://www.nyx.cz/index.php?l=plug;l2=1
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    ARCHITECH: Hehe, jo, jak jsem se přihlásil a dal si upravit profil, tak jsem to django poznal :) Zdrojáky určitě zveřejni, když bude chvilka (což nevím nevím jak do konce února, kdy máme deadline), tak rád přidám ruku k dílu.

Jo jinak heslo si nezměníš — nevím, jestli to máš jako tu klasickou django auth a k tomu připojené extra údaje nebo ručně, každopádně pass není mezi editovatelnými položkami :)
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    No koukam, ze jste se tu pustili do moji semestralky :) bohuzel Marty mi predem neoznamil detaily vanocniho turnaje, takze jsem se ani nemoh pokusit to tam zabudovat, ale treba priste. Jinak by to melo bejt relativne pripraveny na klasickej format nyx ligy, ktera se snad zas rozjede v lednu.

Vsichni zucastneni tam maj login <nick na nyxu>, heslo "sc" (to si muzete rovnou zmenit, doufam, ze nikdo nikomu nebude krast account ;))). Ne, ze by s tim ted slo neco delat, leda uploadnout stary replaye nebo se pred-prihlasit do season 3. (Dokonce se uz jde i odhlasit :))

Casem se tam snad podari pridat jeste nejaky vychytavky, jako zobrazeni pavouka, pripadne dalsi formaty turnaju, propojeni s bn/sc2ranks, kdo vi... ;) Je to psany v Pythonu (Djangu); udelam verejnou repository, az se k tomu dostanu, kdyby se treba nekdo chtel podilet na vyvoji... :]
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    JANDOS: Njn, jenze s tim turnajem jednorazovym je proste skoro stejne prace jako se sezonou ligy, pac velka cast prace je pausalni, a jedno zabere mesic a neco a druhy den, tak jako to je proste trochu rozdil...

Mimochodem, to jak je napsano v zahlavi "a pripadnych dalsich spratelenych SC2 turnaju" znamena i dalsich organizatoru, takze pokud chcete nekdo poradat nejake turnaje a pouzivat tenhle klub, staci si rict a dam vam prava upravovat nastenku apod, sem se toho vleze vic nez jenom ty moje kreace :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Dobre vy !
    Cim vic jednorazovych turnaju tim lip
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: Tak nikdo se prostě odhlašovat nebude, no :D Ale zobrazení pavouka by bylo hezký O:-) Každopádně je bezva, jak tam jsou všechny repy rovnou u zápasů, člověk to nemusí dohledávat na nyxu
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SAVANNAH: No tak se podivej na tohle treba, Archi tam zadal ty predchozi ligy, proto zalozil asi vsechny uzivatele pocitam... zatim heslo nepotrebujes, tak co uz, az to pujde do ostryho pouziti, tak heslo urcite dostanes, tohle je jenom prototyp, neni tam vic veci, treba se jde do turnaje prihlasit, ale uz ne odhlasit :D

http://vvv.mazec.org:1337/nyx-sc2-league-season/
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: No to ne no, ale forgot pwd tam není a novou reg mi to nedovolí :) A já se chtěl přihlásit do turnaje...

A co to má všechno teda umět? Jasný, že registrace do turnajů a tak, ale jestli jako že i dělat groupy (počítat body, říkat, kdo postoupí) / pavouky? (což by bylo awesome a děsnýho dělání s tim :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SAVANNAH: Spis akorat proste nemas heslo :-)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: http://vvv. :DDD Ale jinak to vypadá moc pěkně, určitě. Jenom mi někdo sebral můj login :D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SLUPKA: No jako jo, no, Architech to udělal moc pěkně, akorát říkám, dělat v tom bracket mi přijde, že je víc problém než přínos, ještě to potřebuje trošku potunit... ale je tam spousta věcí i, lidi tam můžou zadávat výsledky samy, nahrávat replaye... a navíc to vypadá fakt nádherně :-)
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    MARTYMARTY: To vypadá super...
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: A nemůžeš hodit nějaké demo toho? By mě zajímalo, jak to vypadá :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam