• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: Uff, už jsem se fakt bál, že jsem úplně blbej :D Že jsem tam koukal a další link jsem neviděl :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SAVANNAH: No chvili jsem zvazoval, ze Ti rovnou reknu ze uz to tam prece davno je, ale nic se nema prehanet :)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: Jestli řekneš, že to tam bylo už předtim, tak ti 1. nebudu věřit a 2. zvážim smazání se :D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SAVANNAH: Máš to tam, schválně, jestli to najdeš :-)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: Hele, hoď ten link do záhlaví plz, ať to nemusím pořád dohledávat filtrem :) Stejně to tam jednou bude
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MARTYMARTY: To rad slyším ;)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    MCKIDNEY: Vsak na tom Architech maka kdy muze, autorizace skrz nyx uz funguje, ja mu rikal, ze to sem ma postnout :P
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MARTYMARTY: Já se pak klidně zapojím ;)

Hlavně mě šlo o vývoj toho trackeru. Uvidím jak na tom budu s časem, ale jsou věci jako Sázky (Ala CC), Nahrávání replayu, Autorizace vuci nyxu, možnost automatického přihlašování (Aby se zbytečně neotravovalo v poště.)

No zkrátka na tom nějak zapracovat ;)
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    MCKIDNEY: Zatim ne (verejne pristupny), jeste z toho musim vycistit nejaky veci, co tam jsou kvuli skole, a pak to hodim na github asi.
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    MCKIDNEY: Však pokud se chceš Ty nebo kdokoliv jiný zapojit do sponzoringu, tak žádný problém :-)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ten turnaj manager, jak je to s vývojem, máte někde Bugtracker+SVN, nebo tak.

O vánocích bude trochu času a chtěl bych se podílet. CrafftCup má super systém a není tak složité ho udělat, chtěl bych udělat něco podobného, aby sezony mohli odsýpat a myslím, že se třeba nemusí hrát jen o premiovku. Já se často zbavuju užitečných věcí a myslím, že i jiní sponzoři by se našli. Chce to pořádně motivovat ;)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SHARNY: Tak budem na tebe myslet a taky ti držet palce v pondělí/úterý :-)

ARCHITECH: Jo, to je mi jasný, no, tak však jen co se na tom rozjede 1-2 turnaje/ligy, tak budeš mít dost feedbacku a vychytaj se mouchy...

SHARNY
    SHARNY --- ---
    Tak se mnou na vánoční turnaj nepočítejte :( V neděli jezdim na vejšku a v pondělí píšu zápočťák a v úterý obhajuju semestrálku, takže až ve 3. sezóně :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ARCHITECH: ok 15:10 ingame :)
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    TRIPLT: To je hodne minimalistickej turnaj :) Dal bych tak za 15 min.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Nedate nekdo 1v1? :)
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    NYX: Tyjo tak z toho moc chytrej nejsem :), asi budu potrebovat jeste trochu postrcit. Kazdopadne autentizace pres nyx by byla fajn.

SAVANNAH, SLUPKA: za to nemuzete, neni to po UI strance uplne dobre vyreseny... snad se povede to overovani pres nyx a tenhle problem odpadne :)

Jinak @MARTYMARTY rad bych dostal tu svoji appku do stavu, aby si moh kdokoli kdykoli zalozit turnaj a nebyla s tim skoro zadna prace...
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    SLUPKA: Ale o tobě to nikdo nevěděl donedávna, já to tu veřejně přiznal :D
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    SAVANNAH: Nic si z toho nedělej, já to taky neviděl :D
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: Tyjo, fakt slepej, hrozně moc :D Jsem koukal na ty políčka dole a nahoře jsem to nezahlédl... No nic, radši už budu ticho :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam