• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Jj diky za super organizaci a gratz destikovi. Zatim 3 eventy 3 vitezove :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Výhra 180 dní prémiové verze NYX byla převedena na účet DESTROYERa, čímž se opravdu celý turnaj uzavírá.

Já bych na závěr rád ještě poděkoval Marku Jandovi aka ID NYX, který se do turnaje zapojil coby sponzor!
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    No kdyžtak celé mé XMAS 2010 :) Je tam všechno, většina z toho asi nudná, ale kdyby někdo chtěl :) Docela pěkně vyrovnané hry byly vs. ATM a vs. ARCHITECH :)

XMas 2010.zip (1186009 B)
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    MARTYMARTY: No to by holt asi bylo na kazdym, aby to submitnul podle svyho nejlepsiho vedomi a svedomi :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Si zahlasujem a uvidíme... :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    ARCHITECH: Njn, tak jestli ma nejakej globalni observer prehled o tom, ktery byly vtipny, tak se to da vybrat i jinak nez na zaklade finalovosti :-)
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    Na vsechny asi nikdo chtit koukat nebude, spis by to mozna chtelo vybrat jenom dobry/zajimavy/vtipny hry...
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---

O replaye z turnaje XMAS 2010 zájem...

18 hlasy od 18 respondentů

MARTYMARTY
      MARTYMARTY --- ---
      S replayema nevím, pokud chcete, můžu udělat replay pack od všech, co mi na vyzvání pošlou replaye z turnaje, záleží jaký bude zájem :-)
      SAVANNAH
      SAVANNAH --- ---
      MARTYMARTY: A hlavně tobě opět dík za suprovou organizaci! :) Na to, kolik tam bylo lidí, tak se (minimálně co jsem viděl) odehrávalo všechno rychle a bez problémů :)

Jinak co repy? Mám ze všech mých her, ale nevím, nakolik to bude někoho zajímat. Mám to sem cpát nebo počkat do SCTMS nebo vůbec neřešit?
      MARTYMARTY
      MARTYMARTY --- ---
      Turnaj XMAS 2010 byl úspěšně dohrán.

V první řadě bych rád poděkoval všem, kteří se turnaje nějak zúčastnili, ať již formou kibiců/observerů, tak hráčů. Ve velkém finále zvítězil DESTROYER, po náskoku 1-0 díky postupu z WB porazil ARCHITECHa nakonec 4-1. Pěkné třetí místo obsadil SAVANNAH, který ve finále LB podlehl ARCHITECHovi 1-2. Bramborová pozice tak zbyla pro GWINNa.

Do turnaje bylo celkem přihlášeno 22 hráčů, z nichž bohužel 1 na poslední chvíli odřekl účast, 1 nedorazil a 1 v kritický moment nebyl schopný rozchodit SC2. Turnaj jinak proběhl hladce, za což všem účastníkům děkuji.

Sláva tedy vítězi, čest poraženým! Na velikonočním turnaji se nás snad sejde víc, mezitím si ale stihneme určitě pinknout alespoň SEASON 3 ligy, takže kdo se neúčastnil, ať nevěší hlavu.
      MARTYMARTY
      MARTYMARTY --- ---
      MCKIDNEY: Na tom neni nic divnyho, proste mas pavouka, kterej je binarni strom vpodstate, takze muze mit bud 16 hracu max nebo 32 max, a kdyz se jich prihlasi 22, tak jich musi bejt max 32, no... takze nekdo holt hraje o kolo vic nez nekdo jinej, coz se poresilo nasazenim (vsech 8 nasazenejch zaclo az od Ro16 + jeste dva nenasazeny, coz bylo pak uz urceno nahodne (rozmisteni dalsich hracu))
      MCKIDNEY
      MCKIDNEY --- ---
      uvidime nejak zapracuju na tom systemu, chce to taky brát víc s odstupem, jako pauzovat si vlastni hru kvuli vysledkum.... je pul sedme a jsme ve finale ;)
      MCKIDNEY
      MCKIDNEY --- ---
      ono me prisel ten pavouk divnej protoze nekdo dostal vyhru automaticky
      MARTYMARTY
      MARTYMARTY --- ---
      ARCHITECH: No zrovna jsem nad tim premyslel, ze s tim LB to neni tak easy, to si chce na to neco nacist, ja jsem to vygeneroval v nejakym programu, akorat mi to pak blbe exportovalo, tka jsem to musel predelat trochu vzhled... ale kdyz si tam zas domyslis vsechny ty vetve, ktery tam nejsou, pac v nich nikdo neni, tak to snad neni tak hrozne komplikovany :)
      ARCHITECH
      ARCHITECH --- ---
      Jako mozna bude celkem fuska to automatizovat (mam problem se v tom vubec vyznat, kdyz se podivam na toho LB pavouka :)), ale zkusim to nejak vyrobit do toho manageru...
      MARTYMARTY
      MARTYMARTY --- ---
      STRANGERD: No hele brzdi, to nejde poradat tohle kazdej vikend, na to fakt nemam cas :D ale urcite prinejhorsim na velikonoce neco bude, kdyz ne driv, to snad muzu slibit :)
      STRANGERD
      STRANGERD --- ---
      sice jsem tezce failnul ale system turnaje vybornej, tesim se na dalsi :)
      KVENTIN
      KVENTIN --- ---
      tak si uzite turnaj :] skoda ze sa nemozem zucastnit ale urcite sa uvidime pocas sezony :]
      MARTYMARTY
      MARTYMARTY --- ---
      Takže všechno na turnaj je snad připraveno, připomínám pár věcí

- Začátek v 15:00, na pozdní příchody nebude moc brán zřetel
      - Na webu turnaje (http://reachthesky.net/nyxsc2league/xmas2010/index.html) budou zobrazeny WB a LB, tam uvidíte soupeře a první mapu (tzn. v LB až do finále taky jedinou) pro aktuální kolo (pod označením kola).
      - Na webu je taky odkaz na IRC kanál (s flashovým klientem), na kterém pokud to půjde prosím buďte (kvůli domlouvání kdo hraje s kým a ohlašování výsledků, pokud tam dorazí všichni, uděláte mi nesmírnou radost)
      - Výsledky/chybějícího soupeře hlásit ASAP, žádné zdržování
      - Pravidla jsou na stránce s informacemi dole, někteří známí experti věnujte prosím zvláštní pozornost sekci mappack
      - Observeři jsou povoleni pokud s tím oba hrající hráči souhlasí

- Poslední dotazy před startem co vás napadnou směřujte na mě, pokud možno sem, ať je vidí i ostatní.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam