• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    XPEEPAX
    XPEEPAX --- ---
    Praha no good :-/
    enjoy :-)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    MARTYMARTY:
    Vznikla taková myšlenka zajít do hospůdky někdy v tom týdnu mezi štědrým dnem a silvestrem, na takový popití/pokecání. Ještě není jasný, kdo zajde, jestli se vůbec zajde atd, ale to mi nezabrání udělat anketu v tom, kdy by chtěl kdo přijít, pakliže by chtěl, na jejíž výsledky ale nemusí brán vůbec zřetel :-)
    Místo zatím specifikováno jako Praha, detaily asi až se bude vědět kdy a jestli se půjde.

Viz anketa...
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---

Do hospody s dalšíma sc nerdama bych chtěl zajít...

23 hlasy od 14 respondentů

MARTYMARTY
      MARTYMARTY --- ---
      ARCHITECH: Paráda, tak teď ještě aby se všichni zasnažili a replaye tam nahráli :-)
      GAPPO
      GAPPO --- ---
      Díky za super turnaj, i když jsem nic nevyhrál (ani jeden zápas), tak jsem spokojenej a už se těším na další :)
      SAVANNAH
      SAVANNAH --- ---
      TENERD: Podle mě je přínosnější si zahrát s někým, kde to je vyrovnané. Víc vidím, co jsem mohl udělat lépe, ne že prohraju a ať dělám cokoli, tak jsem dead :)
      TENERD
      TENERD --- ---
      SAMIEL: nesmis mit tak dobry ceny, dobry pocit progamery nezajima:D
      podle me je prinosny si zahrat s nekym dobrym:)
      ARCHITECH
      ARCHITECH --- ---
      Preklopil jsem XMAS 2010 na SCTMS, tak kdo chce, tak tam muze hodit repy...
      SAMIEL
      SAMIEL --- ---
      JANDOS: tak jen doufejme, ze se Destik nezapoji i do dalsich eventu, protoze pak by bylo o vitezi asi rovnou rozhodnuto. Asi jako kdyz Mittra na moji namitku, ze Desta uz davno neni pr0gamer odpovedel: "To je jako utesovat cloveka, ktery dostal pres drzku od Chucka Norrise, ze Chuck uz davno neni pr0fighter." :)
      JANDOS
      JANDOS --- ---
      Jj diky za super organizaci a gratz destikovi. Zatim 3 eventy 3 vitezove :)
      MARTYMARTY
      MARTYMARTY --- ---
      Výhra 180 dní prémiové verze NYX byla převedena na účet DESTROYERa, čímž se opravdu celý turnaj uzavírá.

Já bych na závěr rád ještě poděkoval Marku Jandovi aka ID NYX, který se do turnaje zapojil coby sponzor!
      SAVANNAH
      SAVANNAH --- ---
      No kdyžtak celé mé XMAS 2010 :) Je tam všechno, většina z toho asi nudná, ale kdyby někdo chtěl :) Docela pěkně vyrovnané hry byly vs. ATM a vs. ARCHITECH :)

XMas 2010.zip (1186009 B)
      ARCHITECH
      ARCHITECH --- ---
      MARTYMARTY: No to by holt asi bylo na kazdym, aby to submitnul podle svyho nejlepsiho vedomi a svedomi :)
      MARTYMARTY
      MARTYMARTY --- ---
      Si zahlasujem a uvidíme... :)
      MARTYMARTY
      MARTYMARTY --- ---
      ARCHITECH: Njn, tak jestli ma nejakej globalni observer prehled o tom, ktery byly vtipny, tak se to da vybrat i jinak nez na zaklade finalovosti :-)
      ARCHITECH
      ARCHITECH --- ---
      Na vsechny asi nikdo chtit koukat nebude, spis by to mozna chtelo vybrat jenom dobry/zajimavy/vtipny hry...
      MARTYMARTY
      MARTYMARTY --- ---

O replaye z turnaje XMAS 2010 zájem...

18 hlasy od 18 respondentů

MARTYMARTY
        MARTYMARTY --- ---
        S replayema nevím, pokud chcete, můžu udělat replay pack od všech, co mi na vyzvání pošlou replaye z turnaje, záleží jaký bude zájem :-)
        SAVANNAH
        SAVANNAH --- ---
        MARTYMARTY: A hlavně tobě opět dík za suprovou organizaci! :) Na to, kolik tam bylo lidí, tak se (minimálně co jsem viděl) odehrávalo všechno rychle a bez problémů :)

Jinak co repy? Mám ze všech mých her, ale nevím, nakolik to bude někoho zajímat. Mám to sem cpát nebo počkat do SCTMS nebo vůbec neřešit?
        MARTYMARTY
        MARTYMARTY --- ---
        Turnaj XMAS 2010 byl úspěšně dohrán.

V první řadě bych rád poděkoval všem, kteří se turnaje nějak zúčastnili, ať již formou kibiců/observerů, tak hráčů. Ve velkém finále zvítězil DESTROYER, po náskoku 1-0 díky postupu z WB porazil ARCHITECHa nakonec 4-1. Pěkné třetí místo obsadil SAVANNAH, který ve finále LB podlehl ARCHITECHovi 1-2. Bramborová pozice tak zbyla pro GWINNa.

Do turnaje bylo celkem přihlášeno 22 hráčů, z nichž bohužel 1 na poslední chvíli odřekl účast, 1 nedorazil a 1 v kritický moment nebyl schopný rozchodit SC2. Turnaj jinak proběhl hladce, za což všem účastníkům děkuji.

Sláva tedy vítězi, čest poraženým! Na velikonočním turnaji se nás snad sejde víc, mezitím si ale stihneme určitě pinknout alespoň SEASON 3 ligy, takže kdo se neúčastnil, ať nevěší hlavu.
        Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam