• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE

Klub především pro řešení záležitostí ohledně NYX STARCRAFT 2 LEAGUE a dalších spřátelených SC2 turnajů, pro obecnou diskusi ke starcraftu použijte raději klub k tomu určený a naopak.

HALL OF FAME | NYX STARCRAFT 2 LIGA - HOME | F.A.Q.

Najdete nás taky na Twitter , UStream , IRC , TS

Správa klubu, dotazy, naměty, připomínky: MARTYMARTY, ARCHITECH, MCKIDNEY
    rozbalit záhlaví
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    MARTYMARTY: očividně pánům ten fakt, že se Xel'Naga Caverns uprostřed seká, nevadí
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    MARTYMARTY: Hlavně bych tam chtěl nějaký ty ICCup mapy. Naprosto nechápu, proč se na nich ještě nezačaly hrát oficiální turnaje, tenhle mapovej monopol Blizzardu mě extrémně sere.
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---

Které mapy bych chtěl v SEASON 3 mappacku?

128 hlasy od 21 respondentů
    • 57.1% / 12 hlasů
    • 42.9% / 9 hlasů
    • 81.0% / 17 hlasů
    • 38.1% / 8 hlasů
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Sry, jsem úplně mimo prahu ten týden.. :/
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Praha daleko ://
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    MARTYMARTY: buduce pivecko bude v bratislave dufam :D alebo niekedy ked dojdem navstivit znamych v prahe :]
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    MARTYMARTY: 26.12.
    GAPPO
    GAPPO --- ---
    MARTYMARTY: Dobrý nápad, sice jsem tu novej, ale to mi nebrání zajít na pivečko :)
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    Já mezi svátkama v Praze nejsem, takže kdyžtak až v novém roce někdy :)
    XPEEPAX
    XPEEPAX --- ---
    Praha no good :-/
    enjoy :-)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    MARTYMARTY:
    Vznikla taková myšlenka zajít do hospůdky někdy v tom týdnu mezi štědrým dnem a silvestrem, na takový popití/pokecání. Ještě není jasný, kdo zajde, jestli se vůbec zajde atd, ale to mi nezabrání udělat anketu v tom, kdy by chtěl kdo přijít, pakliže by chtěl, na jejíž výsledky ale nemusí brán vůbec zřetel :-)
    Místo zatím specifikováno jako Praha, detaily asi až se bude vědět kdy a jestli se půjde.

Viz anketa...
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---

Do hospody s dalšíma sc nerdama bych chtěl zajít...

23 hlasy od 14 respondentů

MARTYMARTY
      MARTYMARTY --- ---
      ARCHITECH: Paráda, tak teď ještě aby se všichni zasnažili a replaye tam nahráli :-)
      GAPPO
      GAPPO --- ---
      Díky za super turnaj, i když jsem nic nevyhrál (ani jeden zápas), tak jsem spokojenej a už se těším na další :)
      SAVANNAH
      SAVANNAH --- ---
      TENERD: Podle mě je přínosnější si zahrát s někým, kde to je vyrovnané. Víc vidím, co jsem mohl udělat lépe, ne že prohraju a ať dělám cokoli, tak jsem dead :)
      TENERD
      TENERD --- ---
      SAMIEL: nesmis mit tak dobry ceny, dobry pocit progamery nezajima:D
      podle me je prinosny si zahrat s nekym dobrym:)
      ARCHITECH
      ARCHITECH --- ---
      Preklopil jsem XMAS 2010 na SCTMS, tak kdo chce, tak tam muze hodit repy...
      SAMIEL
      SAMIEL --- ---
      JANDOS: tak jen doufejme, ze se Destik nezapoji i do dalsich eventu, protoze pak by bylo o vitezi asi rovnou rozhodnuto. Asi jako kdyz Mittra na moji namitku, ze Desta uz davno neni pr0gamer odpovedel: "To je jako utesovat cloveka, ktery dostal pres drzku od Chucka Norrise, ze Chuck uz davno neni pr0fighter." :)
      JANDOS
      JANDOS --- ---
      Jj diky za super organizaci a gratz destikovi. Zatim 3 eventy 3 vitezove :)
      MARTYMARTY
      MARTYMARTY --- ---
      Výhra 180 dní prémiové verze NYX byla převedena na účet DESTROYERa, čímž se opravdu celý turnaj uzavírá.

Já bych na závěr rád ještě poděkoval Marku Jandovi aka ID NYX, který se do turnaje zapojil coby sponzor!
      SAVANNAH
      SAVANNAH --- ---
      No kdyžtak celé mé XMAS 2010 :) Je tam všechno, většina z toho asi nudná, ale kdyby někdo chtěl :) Docela pěkně vyrovnané hry byly vs. ATM a vs. ARCHITECH :)

XMas 2010.zip (1186009 B)
      ARCHITECH
      ARCHITECH --- ---
      MARTYMARTY: No to by holt asi bylo na kazdym, aby to submitnul podle svyho nejlepsiho vedomi a svedomi :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam