• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    OGLOKOOG: Sleduj scénu SC2 a pochopíš.
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    Nahodou nejaky stary dobry mapy z broodwaru by nemusely bejt spatny, treba bych si na ne jeste vzpomnel :)
    SKELLYUS
    SKELLYUS --- ---
    OGLOKOOG: Taky preferuji ofiko mapy, to bysme za chvili mohli mit mappack 30 map, to spise udelat treba specialni turnaj nebo tak neco...
    ATMKO
    ATMKO --- ---
    kristovy rany, jen ne neofiko mapy:D kdo se je ma vsechny ucit, ja cucel jak sycek uz na tu jednu co tu neni z ladderu:D
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    MARTYMARTY: Hlavně bych tam chtěl nějaký ty ICCup mapy. Naprosto nechápu, proč se na nich ještě nezačaly hrát oficiální turnaje, tenhle mapovej monopol Blizzardu mě extrémně sere.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Spis to zmen na ktere bysme nechteli :) (zahlasuju doma az checknu vsechny mapy z hlavy je neznam) :-D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---

Které mapy bych chtěl v SEASON 3 mappacku?

128 hlasy od 21 respondentů
    • 57.1% / 12 hlasů
    • 42.9% / 9 hlasů
    • 81.0% / 17 hlasů
    • 38.1% / 8 hlasů
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Sry, jsem úplně mimo prahu ten týden.. :/
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Praha daleko ://
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    MARTYMARTY: buduce pivecko bude v bratislave dufam :D alebo niekedy ked dojdem navstivit znamych v prahe :]
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    MARTYMARTY: 26.12.
    GAPPO
    GAPPO --- ---
    MARTYMARTY: Dobrý nápad, sice jsem tu novej, ale to mi nebrání zajít na pivečko :)
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    Já mezi svátkama v Praze nejsem, takže kdyžtak až v novém roce někdy :)
    XPEEPAX
    XPEEPAX --- ---
    Praha no good :-/
    enjoy :-)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    MARTYMARTY:
    Vznikla taková myšlenka zajít do hospůdky někdy v tom týdnu mezi štědrým dnem a silvestrem, na takový popití/pokecání. Ještě není jasný, kdo zajde, jestli se vůbec zajde atd, ale to mi nezabrání udělat anketu v tom, kdy by chtěl kdo přijít, pakliže by chtěl, na jejíž výsledky ale nemusí brán vůbec zřetel :-)
    Místo zatím specifikováno jako Praha, detaily asi až se bude vědět kdy a jestli se půjde.

Viz anketa...
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---

Do hospody s dalšíma sc nerdama bych chtěl zajít...

23 hlasy od 14 respondentů

MARTYMARTY
      MARTYMARTY --- ---
      ARCHITECH: Paráda, tak teď ještě aby se všichni zasnažili a replaye tam nahráli :-)
      GAPPO
      GAPPO --- ---
      Díky za super turnaj, i když jsem nic nevyhrál (ani jeden zápas), tak jsem spokojenej a už se těším na další :)
      SAVANNAH
      SAVANNAH --- ---
      TENERD: Podle mě je přínosnější si zahrát s někým, kde to je vyrovnané. Víc vidím, co jsem mohl udělat lépe, ne že prohraju a ať dělám cokoli, tak jsem dead :)
      TENERD
      TENERD --- ---
      SAMIEL: nesmis mit tak dobry ceny, dobry pocit progamery nezajima:D
      podle me je prinosny si zahrat s nekym dobrym:)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam