• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    WOODMAKER: Není, třeba ZvZ je na ní imbalanced (stejně jako na Scrap Station) - dole tuším potřebuje o jeden creep tumor víc na to, aby se dostal k naturalu.
    A k tomu FPS dropu nad dírou: 1 2 3
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    WOODMAKER: Já s tím souhlasím, je to strašně pěkná mapa, o to víc mě štve, že s tím Blizzard nic nedělá...
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    MARTYMARTY: ona je totiž dokonalá
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Tyjo koukám chudák Junk Yard, vy jste proti němu fakt nějak hrozně zaujatý :-)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SLUPKA: Njn, řikám, já si žádnýho problému tam nevšimnul, že bych měl, očividně nejsem sám, když by to tak omezovalo všechny, tak asi pro tu mapu nebude hlasovat momentálně 15 lidí.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Hlavne prehlasujte tu Scrap Station proboha ! ;]
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    WOODMAKER: popravdě řečeno, nevím, co máš na mysli, mě se třeba nijak neseká (a to mam fakt šílenou vykopávku, že na tom ten sc2 sotva rozjedu). Logicky, pokud se Ti nějaká mapa seká, tak si jí asi vybírat nebudeš, ale jestli si jí vybere soupeř, tak máš celkem smůlu, asi jako když bys chtěl hrát hru s max. limitem 100 na obou stranách, protože komp ti víc neutáhne.

SLUPKA: Hlasování, které mapy ne nebude, neděláme kanomodel oblíbenosti map, vybíráme, kterých 7 map hrát v season 3 :-)
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    SLUPKA: imho by zrovna tohle mohlo být zatím o domluvě mezi hráči, když jdou hrát.
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    WOODMAKER: On totiž neseká všem, já jsem ho samozřejmě nevybral a pokud bude hlasování, které mapy ne, tak určitě XelNagu vyberu :)
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    MARTYMARTY: očividně pánům ten fakt, že se Xel'Naga Caverns uprostřed seká, nevadí
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Touhle sezónou je hlavně potřeba ozkoušet funkčnost Archim udělaného systému, zjistit, co by jak bylo potřeba o-/u-pravit a tak, takže budem vlastně všichni takový jako pokusný králíci :-)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    OGLOKOOG: Časem se ty mapy budou třeba měnit, jsou v plánu různý věci s ligou, ale tahle sezóna ještě zatím bude takhle...

SKELLYUS: To nebude, vždy to bude 7 nebo max. 9 map (když největší zápas je BO7 finále playoff), proto dávám poll o tom, který tam BUDOU
    S tím special turnajem, viz odpověď Oglokoogovi

JANDOS má pravdu anyway, časem změna určitě přijde, dřív nebo pozdějš, mě třeba taky neni jasný, proč se třeba v GSL hrajou ty ladder mapy :D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Blizzard nema monopol na mapy jenom ve StarCraftu 2 neexistuje profesionalni soutez jako je v Brood Waru ze ktere postupne vsichni prebrali mapy ktere byly postupem casu vybrouseny skoro k dokonalosti. Takze zatim se turnaje hraji na oficialnich mapach od Blizzardu ktere vsichni znaji z ladderu.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    OGLOKOOG: Sleduj scénu SC2 a pochopíš.
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    Nahodou nejaky stary dobry mapy z broodwaru by nemusely bejt spatny, treba bych si na ne jeste vzpomnel :)
    SKELLYUS
    SKELLYUS --- ---
    OGLOKOOG: Taky preferuji ofiko mapy, to bysme za chvili mohli mit mappack 30 map, to spise udelat treba specialni turnaj nebo tak neco...
    ATMKO
    ATMKO --- ---
    kristovy rany, jen ne neofiko mapy:D kdo se je ma vsechny ucit, ja cucel jak sycek uz na tu jednu co tu neni z ladderu:D
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    MARTYMARTY: Hlavně bych tam chtěl nějaký ty ICCup mapy. Naprosto nechápu, proč se na nich ještě nezačaly hrát oficiální turnaje, tenhle mapovej monopol Blizzardu mě extrémně sere.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Spis to zmen na ktere bysme nechteli :) (zahlasuju doma az checknu vsechny mapy z hlavy je neznam) :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam