• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    Stastne a vesele :]
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    SAVANNAH: Podržíš myš nad tlačítkem Menu (F10).
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    SLUPKA:
    OGLOKOOG: Hele, jak se tyhle informace vlastně zobrazují? Je to nějaké ingame? Já když dám to nějaké ctrl+alt+f nebo jak to je, tak mám jenom sotva čitelné dvě čísla (nebo jenom jedno :D) vlevo nahoře.
    TENERD
    TENERD --- ---
    MARTYMARTY: na gsl to pry hrajou proto (nekde sem to cet), protoze nechteji davat prilis velkou vyhodu velkym housum, ktery by si jine mapy mohli trenovat vcelku v pohode narozdil od jinych hracu, kteri maji jen ladder (a tudiz nemuzou hrat custom mapy s dostatecne kvalitnima lidma). Ma to svy mouchy ale:)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    OGLOKOOG: Tu díru nesnášim, všechno mi jede krásně plynule a když tam najedu obrazovkou, tak brutální pokles fps... + ta mapa je dost oblíbená :/
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    OGLOKOOG: a blbě jsem to pochopil. Omlouvám se.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    OGLOKOOG: jo, to jsem si přečetl správně. Ale asi mi uchází význam slova "balanc".
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    WOODMAKER: dole potřebuje o jeden creep tumor víc na to, aby se dostal k naturalu
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    OGLOKOOG: nechápu, jak může být zvz, tvt, nebo pvp imbalanced.
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    WOODMAKER: Není, třeba ZvZ je na ní imbalanced (stejně jako na Scrap Station) - dole tuším potřebuje o jeden creep tumor víc na to, aby se dostal k naturalu.
    A k tomu FPS dropu nad dírou: 1 2 3
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    WOODMAKER: Já s tím souhlasím, je to strašně pěkná mapa, o to víc mě štve, že s tím Blizzard nic nedělá...
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    MARTYMARTY: ona je totiž dokonalá
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Tyjo koukám chudák Junk Yard, vy jste proti němu fakt nějak hrozně zaujatý :-)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SLUPKA: Njn, řikám, já si žádnýho problému tam nevšimnul, že bych měl, očividně nejsem sám, když by to tak omezovalo všechny, tak asi pro tu mapu nebude hlasovat momentálně 15 lidí.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Hlavne prehlasujte tu Scrap Station proboha ! ;]
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    WOODMAKER: popravdě řečeno, nevím, co máš na mysli, mě se třeba nijak neseká (a to mam fakt šílenou vykopávku, že na tom ten sc2 sotva rozjedu). Logicky, pokud se Ti nějaká mapa seká, tak si jí asi vybírat nebudeš, ale jestli si jí vybere soupeř, tak máš celkem smůlu, asi jako když bys chtěl hrát hru s max. limitem 100 na obou stranách, protože komp ti víc neutáhne.

SLUPKA: Hlasování, které mapy ne nebude, neděláme kanomodel oblíbenosti map, vybíráme, kterých 7 map hrát v season 3 :-)
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    SLUPKA: imho by zrovna tohle mohlo být zatím o domluvě mezi hráči, když jdou hrát.
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    WOODMAKER: On totiž neseká všem, já jsem ho samozřejmě nevybral a pokud bude hlasování, které mapy ne, tak určitě XelNagu vyberu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam