• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    NARMO
    NARMO --- ---
    SAVANNAH: rád bych se mrknul :-)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Kdyby někdo měl zájem, cca 19:30 SAVANNAH vs JANDOS (teda pokud mu nevadí obsové, neptal jsem se, ale nečekal bych, že by vadilo ;)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    KOM: viz pravidla nebo jak říkají ostatní :-)

Zápasy

Zápasy není možné odkládat v základní části (je to možné v play off pokud to fakt nejde jinak). Pokud se zápas neodehraje do konce kola, počítá se pro oba jako prohra. Pokud se na zápas vybodne jen jeden ze dvojice, druhý získává výhru (reportuje si do systému vítězství 2-0). Zodpovědnost na domluvě zápasu leží na hráčích, pokud se nedohodnou, tak mají smůlu. V krajním případě řešte problém s administrátorem turnaje.

STRANGERD: No BYE by mělo dávat nejlepší pomocný, protože to, že ho dostaneš nemůžeš dost dobře ovlivnit, takže by bylo pěkně blbý, když by to dávalo nějakou nevýhodu... Aneb přesně, jak říkáš :-)

ARCHITECH: Cucám si to z prstu a už mě začínaj pěkně bolet pysky... :D
    Ne, vlastně ani nevím, účastnil jsem se turnajů v lecčem (M:TG, SC, pingpong a kdovíco ještě), takže z toho pochytíš dost věcí jak fungujou a zbytek jsem si buď našel na google nebo když nevím, tak to zkusím nějak vymyslet na základě common sense, ale teď už myslím všechno funguje podle infa z nějakých opravdových zdrojů.
    Neřikám ale teda, že od začátku season 1 všechno proběhlo přesně originál podle turnajových pravidel, chybama se člověk učí, ne? :-)
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    Pridal jsem do profilu na pevno link na nyx postu, tak kdo chce, tak si muze vyplnit do contactu neco dalsiho (jabber/icq/...)
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    STRANGERD: jn...
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    ARCHITECH: ale jo tak svym zpusobem je logicky ze kdyz dostanes bye mel bys mit co nejlepsi pomocny hodnoceni, proto jsou to dokonce 4 a ne jen 3...
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    STRANGERD: Prej to takhle ma bejt, ale nevim, kam bych te na to odkazal...

MARTYMARTY: kde beres ty informace o tom jak ma spravnej swiss-system fungovat? :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    STAROJDA: hele tys dostal bye? nechapu jak v tom pripade muzes mit nakej buch.?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOM: Jj staci se domluvit s protihracem... :) rozhodci je zbytecnej... :) dukazni material jsou replaye... :)
    KOM
    KOM --- ---
    Jsem v tomhle turnaji nováček. Jak mám vědět kdy budu hrát se svým soupeřem? 6.1 - 10.1. je vcelku širokej pojem :) To se mám nějak domluvit s tim kym mám hrát? Nebo u toho musí bejt rozhodčí? díky
    NARMO
    NARMO --- ---
    achjo, to bude klepec:)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    hh to bych ja si mel screen poridit taky - prvni asi budu taky jen do prvniho ukonceneho zapasu (sic me jmeno je dost nizko v abecede) :D
    GAPPO
    GAPPO --- ---
    ABRIEL: :) ty se ale máš, to bych bral také :)
    ABRIEL
    ABRIEL --- ---
    já si musím udělat screen tabulky protože jsem na druhém místě :-D zlatá abeceda - po prvním kole už to tak nebude :-D
    GAPPO
    GAPPO --- ---
    TENERD: se nedí nic dělat, hold budu doufat, že to zapojí rychle:) Jo a také, že všechno vybalíme.
    TENERD
    TENERD --- ---
    GAPPO: ten svycarskej system tohle proste z principu fungovani nedovoluje..
    GAPPO
    GAPPO --- ---
    No je škoda, že nejsou kola rozlosována dopředu, aby se dalo případně předehrát. 14.1 se stěhuji do nového bytu a tam ještě nemám net. No a nevím kdy mi ho přijde UPC nahodit.
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    MARTYMARTY: a sakra a uz som sa tesil ze sa nemusim ponahlat z chaty domov :D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    KVENTIN: To bohužel nejde jako takhle nějak trejdovat s BYE :)
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    STAROJDA: tak ak chces mozes mi hodit tu kontumacku a zahrat si proti samielovi lebo mne tento krat to dost ze nevyhovuje :D ale snad ho ukecam aby sme to odohrali v pondelok
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam