KOM: viz pravidla nebo jak říkají ostatní :-)
Zápasy
Zápasy není možné odkládat v základní části (je to možné v play off pokud to fakt nejde jinak). Pokud se zápas neodehraje do konce kola, počítá se pro oba jako prohra. Pokud se na zápas vybodne jen jeden ze dvojice, druhý získává výhru (reportuje si do systému vítězství 2-0). Zodpovědnost na domluvě zápasu leží na hráčích, pokud se nedohodnou, tak mají smůlu. V krajním případě řešte problém s administrátorem turnaje.
STRANGERD: No BYE by mělo dávat nejlepší pomocný, protože to, že ho dostaneš nemůžeš dost dobře ovlivnit, takže by bylo pěkně blbý, když by to dávalo nějakou nevýhodu... Aneb přesně, jak říkáš :-)
ARCHITECH: Cucám si to z prstu a už mě začínaj pěkně bolet pysky... :D
Ne, vlastně ani nevím, účastnil jsem se turnajů v lecčem (M:TG, SC, pingpong a kdovíco ještě), takže z toho pochytíš dost věcí jak fungujou a zbytek jsem si buď našel na google nebo když nevím, tak to zkusím nějak vymyslet na základě common sense, ale teď už myslím všechno funguje podle infa z nějakých opravdových zdrojů.
Neřikám ale teda, že od začátku season 1 všechno proběhlo přesně originál podle turnajových pravidel, chybama se člověk učí, ne? :-)