• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    MARTYMARTY: muzes rovnou oznacit vsechny najednou ;)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    DESTROYER: Ja nevim, ja na to normalne kliknul a chvilinku to trvalo a pak se tam uploadnul a das tam potom dalsi :)
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    DESTROYER: co pouzivas za prohlizec? musis mit povolenej javascript a flash...
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Hele nejako se mi nechteji uploadnout replaye? Nejakej trik v tom je?
    KEJML
    KEJML --- ---
    DESTROYER: Já se asi skočím podívat :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    DESTROYER: Upni pak repy do systemu, rad bych videl, ale na 1930 mam naschedulovanou posilku :) a gl voboum
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Ok tak ja s Gwinnem davam dneska na 20h :) Jestli chcete nekdo obs tak se pak prihlaste..
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    MARTYMARTY: Tak hlavně první tři by mohli bejt super na delší makro hry :) Jen doufám, že nebudou tak blbě udělaný na hw jako xelnaga caverns :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MARTYMARTY: Zítra je času dost ;)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Přátelé, nezapomeňte si odehrát zápasy za kolo, ještě jich poměrně dost zbývá a čas se pomalu chýlí...
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    MARTYMARTY: jojo, ale vypada dobre
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SLUPKA: No, je fakt, ze kdyz to otocis o 45 stupnu :)
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    MARTYMARTY: Taky vám Aiur Garden strašně připomíná Lost Temple z Warcraftu?
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Tak tady je prvni vlastovka s tema mapama, a vypada to pekne :)

GSL official map change SOON™
    http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=182734

SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    tak začínáme, pojďte ingame :)
    SURAN
    SURAN --- ---
    ja tiez istotne
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    ja bych se mozna taky mrknul.
    NARMO
    NARMO --- ---
    SAVANNAH: rád bych se mrknul :-)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Kdyby někdo měl zájem, cca 19:30 SAVANNAH vs JANDOS (teda pokud mu nevadí obsové, neptal jsem se, ale nečekal bych, že by vadilo ;)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    KOM: viz pravidla nebo jak říkají ostatní :-)

Zápasy

Zápasy není možné odkládat v základní části (je to možné v play off pokud to fakt nejde jinak). Pokud se zápas neodehraje do konce kola, počítá se pro oba jako prohra. Pokud se na zápas vybodne jen jeden ze dvojice, druhý získává výhru (reportuje si do systému vítězství 2-0). Zodpovědnost na domluvě zápasu leží na hráčích, pokud se nedohodnou, tak mají smůlu. V krajním případě řešte problém s administrátorem turnaje.

STRANGERD: No BYE by mělo dávat nejlepší pomocný, protože to, že ho dostaneš nemůžeš dost dobře ovlivnit, takže by bylo pěkně blbý, když by to dávalo nějakou nevýhodu... Aneb přesně, jak říkáš :-)

ARCHITECH: Cucám si to z prstu a už mě začínaj pěkně bolet pysky... :D
    Ne, vlastně ani nevím, účastnil jsem se turnajů v lecčem (M:TG, SC, pingpong a kdovíco ještě), takže z toho pochytíš dost věcí jak fungujou a zbytek jsem si buď našel na google nebo když nevím, tak to zkusím nějak vymyslet na základě common sense, ale teď už myslím všechno funguje podle infa z nějakých opravdových zdrojů.
    Neřikám ale teda, že od začátku season 1 všechno proběhlo přesně originál podle turnajových pravidel, chybama se člověk učí, ne? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam