• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE

Klub především pro řešení záležitostí ohledně NYX STARCRAFT 2 LEAGUE a dalších spřátelených SC2 turnajů, pro obecnou diskusi ke starcraftu použijte raději klub k tomu určený a naopak.

HALL OF FAME | NYX STARCRAFT 2 LIGA - HOME | F.A.Q.

Najdete nás taky na Twitter , UStream , IRC , TS

Správa klubu, dotazy, naměty, připomínky: MARTYMARTY, ARCHITECH, MCKIDNEY
    rozbalit záhlaví
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    MARTYMARTY: Taky plánuju dneska s Donniem testovat :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Tak jsme ted s TriplTem trochu vyzkouseli TerminusRE a je to moc pekna mapa, uz se tesim i na ty ostatni prubnout :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JANDOS: ten gold sem hral jen v ladderu normalne tu mapu nejak nemuzu najit... :o)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    MARTYMARTY: Na JB basin pridali gold 3rd takze uz to takovy problem neni.
    SURAN
    SURAN --- ---
    tiez som za stvrtok ;) 3.2.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    LOBIN: Hra za zergy na Jungle basin je skoro jistá prohra... Zvlášť proti terranovi.
    TENERD
    TENERD --- ---
    GomTV modified Metalopolis, Xel'Naga Caverns, Scrap Station for their league. Bloking the entrance with two bunkers are no longer possible.
    haha:D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    LOBIN: Well, jako z hlediska treba gankovani je to dobry, ale je tam hrozne tezky udelat treti bazi, no, to je asi ten hlavni duvod :-)
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    Pekny mapy. Hele btw co maj vsichni porad proti Jungle Basinu? Mne se ta mapa docela libi a na zadny extra bugy jsem neprisel. Treba warpovani do natural oponenta aniz bych znicil rocks beru spis jako feature ;)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Tak uz to vypada, ze je officialni zmena mappoolu pro GSL 4, vypadaji docela pekne, co rikate? :) http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=189181
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    SAMIEL: Dnes... ted...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Shit... 22:00 :-D
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    TRIPLT: to jako zitra v osm?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    20:00 hraju proti Destroyerovi tak jeslti chce nekdo pripadne obs tak se stavte... stejne to bude jednostrana hra xD
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    jsem taky pro to 3.2.
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    nazdar hosi, kedy by sme dali pivko v Prg? mne teda vyhovuju datumy 3.2 a 5.2 a som za 3.2. :] ak sa viaceri nejak nazberame tak potom sa dohodneme aj na mieste :]
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Ouch tak na me pripadl opravdu Destro... :)
    GAPPO
    GAPPO --- ---
    Včera jsem čekal na soupře až jsem z toho usnul :) Kolo se přepočítalo a hra neodehrána :( Hold příště..
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Hehe, ta TOP4, kde 3 lidi prohráli pouze s Destroyerem a jeden je on sám, je dost smutná :D
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LOBIN: nj to byla chybka u upstream ;) Uz je to opravene
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    MCKIDNEY: supr, akorat je tam asi nakej bug, nefunguje korektne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam