• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    KVENTIN: Sharnyho Destroyer spíš odstavil.... Jsem si myslel, že to se mnou neni tak zlý a ono todle... :D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    KVENTIN: spis IE se nepostavil :D To tam pak dyztak upnu
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    DESTROYER: sharny sa nedostavil ci preco nie su replaye? :]
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    ja a sharny dnes v 22 podle vseho :)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    MCKIDNEY: me jede na freebsd uplne v pohode
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    TRIPLT: rád mrknu :) Kdybyste začínali dřív jak 20:00, tak plz písni sem
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    TRIPLT: Pak na mě pískni na irc, musím si nastudovat soupeře do dalšího kola :D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Gwin vs TriplT dnes 20:00 kdyby nekdo mel zajem... :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    WA9NO: Chtěl jsem ho udělat spolu s TS3, ale nějak není úplně ok jeho unix implementace. Navíc S novým TS3 jsem naprosto spokojenej. Nicméně pro Mumble mám rezervovanou pamět na stroji ještě ;)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    MCKIDNEY: my pouzivame mumble a myslim, ze ten zatim vede :)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    TRIPLT: Já jsem na tom s Destroyerem stejně.
    KOM
    KOM --- ---
    MCKIDNEY: Hehe super diky. Nemel jsem vubec paru o co jde :) Na hrani asi best.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    MARTYMARTY: Mno taky bysme teoreticky meli odehrat... navrhoval jsem Gwinovi dnesek ale neodepsal tak nvm :o
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    KOM: Normálně bych na takovou otázku neodpovídal, protože to vychází přímo z rozdílné služby. Ale je možné, že s tím nemáš zkušenosti tak ti předám problémy co nastanou z mé.

TS vs Skype:
    - Latence: přímé spojení je vždy stejné, ale většinou rychlejší než p2p spojení Skype. (S výjimkou LAN, tam je to na větší povídání)
    - Kvalita: Ostatní programy nedosahují zdaleka takové kvality / bitrate. Krom toho si kvalitu můžeš ručně určit.
    - Výkon: Skype při 4 lidech začne být dost nestabilní. Více hovorů naráz je ještě větší průser.
    - Hlasitost: Teamspeak ti umožňuje rozdílné nastavení pro každého uživatele kanálu, pokud streamuješ/nahráváš, pak ti nezáleží na tom jak mají blbě nastavené mikrofony.
    - Administrace: Zkoušel jsi udržet 30 lidí ve správných hovorech? Nejde to .. ;)
    - Licence zdarma až pro 512 klientů.
    - Hosting dostupný lokálně = PODPORA LAN (Skype neumí rozeznat lan od internetu, z čehož vznikají fakt vtipné situace.). Navíc s příchodem BNet 2.0 tohle je seriozní věc, protože lanky (minimálně v evropě) mají problémy s konektivitou a BNet a každé spojení se počítá.
    - Hosting dostupný na VServer/Xen, Unix/Window

skype = nicer UI? koho to kurva zajima = hraju hru ne teamspeak
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    DESTROYER: No hele jako nehoří to vysloveně, zas jako žádný tlaky do hlavy kvůli tomu, ten termín na playoff už není ze žuly jako to je u kol švýcaru, akorát já jenom aby se to zbytečně nenatahovalo :)
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    MARTYMARTY: ak stale hras zergov tak ti budem fandit :]]] a teda podla mna to zvladas celkom s prehladom do finale :]
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Ajaj), No dneska vecer bych snad mohl ;)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    KVENTIN: No triplt nebo gwinn me vyndaj, coz o to, jenom aby se to proste zbytecne nezdrzovalo :)
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    MARTYMARTY: co, cely si nateseny ze destu chytis az vo finale :D ak ti v tom nejaky odvazlivec nahodou nezabrani este skorej :]
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    gwinn vs triplt & destoryer vs sharny CHOP CHOP, tady to sice ukazuje, ze Ro8 konci za 5 dni, ale to by melo skoncit cely playoff :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam