• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    KEJML
    KEJML --- ---
    SKELLYUS: Teď můžeš mít komplet Starcraft zadara, jen je otázkou, jestli to do víkendu vydrží ;)
    Blizzard Bug - Get Games For Free - WickedFire - Affiliate Marketing Forum - Internet Marketing Webmaster SEO Forum
    http://www.wickedfire.com/shooting-shit/117166-blizzard-bug-get-games-free.html
    SKELLYUS
    SKELLYUS --- ---
    btw chtel jsem se zeptat, jestli nemate nekdo navic guest key ktery byste mohli darovat z boxove edice. Mame v planu v sobotu LAN-Party a docela by se mi 1-2 keye hodily. Svoje uz jsem vyplacal a nakonec jsme ani nehrali protoze blbci si pritahnou compy z rozhasenym OS :-/
    SKELLYUS
    SKELLYUS --- ---
    Tak ze bysme to nechali na toho 2.-3.4. alespon bude dostatecny cas na trenink.. :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Nejlepsi moznost je "az bude v pekle snezit" :-D
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: To je ještě dobrý, jsou tací, co vyplnili 5 možností a pak až si uvědomili, že některé z nich nemůžou :D Škoda, že neni jedna v noci, mohl bych se vymluvit na to O:-) Anyway tu 5.3./6.3. nemůžu...
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Mě by zajímalo, kolik lidí nepochopilo, že "povolený počet hlasů na osobu: 5" znamená, že mohou zaškrtnout až 5 možností :)
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    SLUPKA: tak zaskrtni posledni variantu :P
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    MARTYMARTY: Tak já se budu snažit na irc chodit častěji, promiň :))
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SLUPKA: Protože moje inteligence má svoje, poměrně malé, hranice a když jsem tu anketu dělal, tak jsi tu nebyl, abys mi to poradil :) Navíc je tam jeden víkend v dubnu :)
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    Proč tam není "Chci vidět výsledky" ?? Jak se zdá, tak budu mít všechny víkendy v březnu plné, ale když to na někdy domluvíte a mně to nějakým omylem vyjde, tak bych se možná zúčastnil taky (navíc bude-li ještě s kým :D)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---

Který víkend bych hrál 2v2 turnaj:

58 hlasy od 24 respondentů

ASS_KICKER
      ASS_KICKER --- ---
      LOBIN: Schladming

v jinym terminu bych dal
      SKELLYUS
      SKELLYUS --- ---
      No kdyz bude zajem o jiny termin toho turnaje a dorazilo by na nej vice lidi, tak se to urcite da soupnout o nejaky ten tyden dva tri ;)
      WRATA
      WRATA --- ---
      SHARNY: Kdybych mohl dam vosumset palcu :D :D :D
      LOBIN
      LOBIN --- ---
      SHARNY: lol woe! :)))
      SHARNY
      SHARNY --- ---
      DESTROYER: Ladder hraju celej den, jen mě napadlo dát s někym z nyxu a už byl nápad na forever alone :)
      DESTROYER
      DESTROYER --- ---
      SHARNY: play some ladder ;)
      MCKIDNEY
      MCKIDNEY --- ---
      SHARNY: mš lezt na IRC :D
      SHARNY
      SHARNY --- ---
      Pardon za velikost, nejsem zrovna grafik.... :)
      LOBIN
      LOBIN --- ---
      ASS_KICKER: ja taky, kam jedes?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam