• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    MARTYMARTY: Teda, ještě, že jsem nevěděl Destovo SC životopis, nebo by se mi při hře s nim naposled asi jen klepaly kolena a neuhrál bych ani to prd, co jsem uhrál.... :D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    PANVA: No jak je tam řečeno, snad začátkem dubna začne Season 4, kolik přesně toho zbývá, to je otázka hlavně na Archiho, který to kóduje :)
    PANVA
    PANVA --- ---
    Libi se mi novy layout, kolik toho mame jeste pred sebou? Tesim se na dalsi kolo :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    TheNSL.cz | Latest news
    http://thensl.cz
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ze by? :p
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Kvalifikace na MČR pro SC2 | PLAYzone.cz
    http://www.playzone.cz/clanky/kvalifikace-na-mcr-pro-sc2
    CUBIK07
    CUBIK07 --- ---
    Sakra a já tenhle víkend nejsem v Práglu :-((
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    SURAN: Hele myslim ze nas tam bude vic:).. Je to battlezone herna, zastavka Karlovo namesti.
    SURAN
    SURAN --- ---
    DESTROYER: V sobotu som na lyziach ale ked sa vratim tak by som sa isiel pozriet .. stihnem hadam finale :) a na pivo urcite :) ! Len podom sem hod miesto a najlepsie ako sa s tebou spojit este :)
    PANVA
    PANVA --- ---
    WRATA: ja sem vcera jeste v pul jedenacty zkusil a slo mi diablo 2, starcraft 2 uz ne. Takze high-profile veci fixovali asap...
    WRATA
    WRATA --- ---
    KEJML: Kamarad mi psal vcera v noci ze uz to maji fixnuty.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DESTROYER: Klidně na pivo zajdu ;)
    TENERD
    TENERD --- ---
    ja uz sem prihlasenej:D
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    taky zkusim dorazit.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Ja se prijdu mrknout urcite
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    DESTROYER: Co mě se týče, tak nevím nakonec, jestli dorazím přímo hrát jak jsem říkal v ten pátek, páč nevím, jestli budu moct být od dopoledne v pyči, ale buď jak buď bych při nejhorším dorazil někdy v průběhu to omrknout s tím, že pak bysme zašli "na jedno"
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Hele chlapi chystam se v sobotu na mezihernovej turnaj do battlezone? Uz jsem rikal par lidem jestli nechcete zajit zahrat nebo aspon na pokec / pivo ??
    KEJML
    KEJML --- ---
    SKELLYUS: Teď můžeš mít komplet Starcraft zadara, jen je otázkou, jestli to do víkendu vydrží ;)
    Blizzard Bug - Get Games For Free - WickedFire - Affiliate Marketing Forum - Internet Marketing Webmaster SEO Forum
    http://www.wickedfire.com/shooting-shit/117166-blizzard-bug-get-games-free.html
    SKELLYUS
    SKELLYUS --- ---
    btw chtel jsem se zeptat, jestli nemate nekdo navic guest key ktery byste mohli darovat z boxove edice. Mame v planu v sobotu LAN-Party a docela by se mi 1-2 keye hodily. Svoje uz jsem vyplacal a nakonec jsme ani nehrali protoze blbci si pritahnou compy z rozhasenym OS :-/
    SKELLYUS
    SKELLYUS --- ---
    Tak ze bysme to nechali na toho 2.-3.4. alespon bude dostatecny cas na trenink.. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam