• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    TRIPLT: ne. Jednoznačně takovýty vozítka s vrtáčkama a hořáčkama.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Lepsi rikat drony, proby, scv ne? :)
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    DESTROYER: abychom mohli pokračovat s časovaným tlakem pěti švábníky :)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    SAMIEL: a připravit se na časované proprasknutí pukavci :D
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    HURDA: no já bych byl pro to, aby se "workerům" říkalo "trubci", "sondy" a "takové to vozítko s vrtáčkama a hořáčkama" :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    MCKIDNEY: No to ne, ale pak uz nebudu asi tak uplne schopnej artikulovat a moc na to neuvidim... navic po prvnich 12ti dostanu chut na dalsich 8 :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    tak 12 je pořád ok ne? ;) Aspon už 3krát jsme s tím problém neměli :D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Nemuzu chlastat kdyz tam a zpatky jedu autem, samozrejme nas ta moznost taky napadla.. :)
    Navic u dvou pivek je problem, ze po nich zacnu mit zizen na 10 dalsich :)
    KOM
    KOM --- ---
    HURDA: my workri a ten creep :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    ten creep a dělníci :)
    HURDA
    HURDA --- ---
    MARTYMARTY: Dej si dvě pivka ať nejsi tak nervozní a hoď trochu emocí :-) u baneling bustu se dalo i křičet :-)

A rád bych nahodil do diskuze nějaké termity:
    je ten creep, nebo ta creepa?
    my říkáme workerům workři, nebo pracanti- nikdy ne těžiči, co vy?
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    So far diky moc za kritiku, no, v sobotu máme další session, tak uvidíme, co z toho vyleze :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MARTYMARTY: jednoznacne jsem pro to, aby se komentovalo v cestine. Hlavne kvuli tomu, ze proste kvalitni komentar imho zatim neexistuje. Starcraft scena roste a poptavka bude. A jak rikas - anglicky komentuje takovejch lidi ze pridavat se nema cenu - to se radsi prosadit na mensim trhu, ale vyrazne :)

a souhlas s KOM, ze je lepsi castit cesky hrace a turnaje. Nicmene je mi jasny, ze ted trenujete, abyste mohli castit theNSL ;), na to se mega tesim.
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    Sakra, řekněte někdy, kdyby bylo potřeba komentátora. Já bych si to taky rád zkusil :)
    (teamspeak, ventrilo, skype a pár dalších podobných chujovinek mám, i když místy asi ne nejnovější verze)
    KOM
    KOM --- ---
    MARTYMARTY: Trochu navazu na prispevek JANDOS

1/ Koupit lepsi mikrofon. Kvalita znela jak z nejakeho lacineho mikrofonu za kilo. Myslim, ze by to i ztlumilo ten DV efekt.
    2/ Zrychlovani replaye naprosto zbytecny. Napriklad protoss tam harasoval zerga, kdyz si stavel expu a ty jsi to prolitl jak kdyby se nic nestalo.
    3/ S prominutim mas strasne nudny hlas, respektive ho strasne nudne pouzivas. Celou dobu mi pripadalo, ze to delas z donuceni jak kdybys ve skole cetl nejak referat pred celou tridou. Zadny zmeny hlasu, zadny nadseni ze hry. Pouze uplne rovnocary ton hlasu, ktery mne jako poslouchace vubec nebavil.
    4/ Vyraz roboticka vazne nepouzivej :)
    5/ Jakmile kiwikaki napsal gg, tak si se nerozloucil ani nic jen si proste vypnul nahravani.
    6/ Byt tebou tak necastuju cizi zapasy, kterych je na netu milion a s lepsim castem. Mne by treba radsi bavilo se koukat na nejaky Cechy, ktery neznam a nevim jak hrajou...

Ale jinak snaha se ceni, takze thumbs up! :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Jinak s tím komentováním v češtině, taky nevím, jestli to jako má smysl, ale tak v angličtině už komentuje dostatečné množství lidí dobře :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    STAROJDA: No vono kdyby McKidney nemel astma (to jeste uslysite) a ja takovej mensi nabeh na astma od dectvi taky, tak by to asi taky bylo trochu lepsi :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    načural rulez :D

jinak to myslim bude v pohode, staci dostat cvik. jinak doufam ze vznikne uz poradnej ceskej casting, to co je ted tak nemusim.

za sebe pak doporucim se pred castingem (a asi i v prubehu) poradne rozdychat - nejlepe ve stoje delat par hlubokych vydechu (az nezbyde ani vzdousek v plicich) a nadechu (do bricha).
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MCKIDNEY: So have faith and stay tuned - more is coming!
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    STRANGERD:

a) EN Stream bude.

b) Je potřebovat uvědomit si, že tohle bylo prakticky live - 10 minut na první pokusy se představit a šup na to. Marty byl hodně nervozní a to bylo večer a byl klid.
    Takže pokud jde o termíny jako kancelnout, tak to zmizí časem.

c) Marty už má vlastní headset a teďka si zvyká na TS3 - dýchání souvisí opravdu hodně z b.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam