• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    XPEEPAX
    XPEEPAX --- ---
    MARTYMARTY: Mazec, jsem zvedavy, jestli je dostatecna zakladna, aby se to vubec naplnilo :-))
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    MARTYMARTY: dost dobre, kedze gsl nesledujem nejak tak az teraz vidim tento system prvy krat :] a dost sa mi paci ze aj slabsi hraci (ako ja) maju svoje vlastne playoff :]]] vyzera ze to bude o dost zazivnejsie, good job :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    TheNSL.cz | NSL Season 4 preview
    http://thensl.cz/nsl-season-4-preview/
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MARTYMARTY: robotička rozhodne nevadi (imho) - je podle me dobry, kdyz ma caster svoji osobnost. viz krkajici Zai a nadavajici Psy :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    OGLOKOOG: No tak se muzes k nam nekdy pridat, nebo se pripojit az budem komentovat stream :)
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    KVENTIN: Jo, no, bylo to spis komentovani co se deje, nez nejakej komentar vedle toho jeste, to prijde snad vsechno s casem, az budu mit vetsi prehled s tim, zatim fakt jsem mel co delat proste abych scrolloval a stihal dejchat :)

Vsem diky moc za podnety, v sobotu bude pokracovani, tak uvidime.

Jenom jeste, pokud vite o nejakejch dobrejch repech (treba tech ceskejch hracu), tak do posty. Ono se lehko rekne komentujte nejaky dobry hry ceskejch hracu, ale jako 80+% bude 4gate vs neco nebo "jak PredY nekoho vyndal"... Takze pokud vite o necem, co by nam nemelo uniknout, ujistete se, aby nam to neuniklo. :)

Nektery veci nemuzu zarucit, ze se nejak rychle/rapidne zlepsej, konkretne michani ceskejch/anglickejch slov, to delam naprosto bezne i v cestine... Vyslovnost, nektery veci proste ctu jak se pisou, viz ta xel naga.. a konecne treba takova roboticka je pro me roboticka uz asi 10let, nebo proste od ty doby co jsem poprvy hral za tossy kampan ve starcraftu... S tim zbytkem snad nejak postupne pohnem :)
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    tak ja si myslim ze to co zatial marty predviedol bolo dost dobre co sa tyka nasej ligy :D DV efekt zmizne casom ked sa trosku marty vyskilli a ja som za to nech tam ostavaju anglicke nazvy alebo prevzate anglikanizmi do cestiny, a ked uz odkomentuje zopar zapasov tak by to uz nemalo byt take monotonne :] len jedna vec mi tam vadila troska "toss stavi toto, zerg toto a toto...." ked uz mas dost skusenosti s random playom (co som si ja vsimol teda) tak k tomu kto co stava by si to mohol trocha rozvinut ze co by si spravil ty a jak by si sa obranoval popripade utocil a tak :]
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    TRIPLT: ne. nejlepsi je jen tak sedet a premyslet, jestli je creep ten, ta nebo to :)
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    HURDA: těžijou, tak proč ne těžiči/harvestoři/proubové/dronové/"sivik/sivici" ...
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    TRIPLT: ne. Jednoznačně takovýty vozítka s vrtáčkama a hořáčkama.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Lepsi rikat drony, proby, scv ne? :)
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    DESTROYER: abychom mohli pokračovat s časovaným tlakem pěti švábníky :)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    SAMIEL: a připravit se na časované proprasknutí pukavci :D
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    HURDA: no já bych byl pro to, aby se "workerům" říkalo "trubci", "sondy" a "takové to vozítko s vrtáčkama a hořáčkama" :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    MCKIDNEY: No to ne, ale pak uz nebudu asi tak uplne schopnej artikulovat a moc na to neuvidim... navic po prvnich 12ti dostanu chut na dalsich 8 :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    tak 12 je pořád ok ne? ;) Aspon už 3krát jsme s tím problém neměli :D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Nemuzu chlastat kdyz tam a zpatky jedu autem, samozrejme nas ta moznost taky napadla.. :)
    Navic u dvou pivek je problem, ze po nich zacnu mit zizen na 10 dalsich :)
    KOM
    KOM --- ---
    HURDA: my workri a ten creep :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    ten creep a dělníci :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam