• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    UPREAL
    UPREAL --- ---
    nejak jsem nepochopil zpusob prihlaseni do ligy, tak se chci na to zeptat abych to omylem nepromeskal! to by me moc mrzelo
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    MARTYMARTY: toz dobre, novy system vitam, aspon se budu muset trochu naucit jak to v GSL.NSL funguje ;)
    MATHEW_ER
    MATHEW_ER --- ---
    MARTYMARTY: no nazev v pohode, ale jen kdyz bude zlaty dildo jako trofej...

google image search taky nezklamal :))
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Jinak já to v tom článku nikde nenapsal úplně explicitně, ale věci se ještě můžou maličko změnit, třeba že v modrym pavouku bude jenom BO3 (BO5) místo o jedno větší nebo že třeba bude ještě nějaká úplně nová mapa v tom listu a takový, ale v zásadě ten princip bude takovýhle, tak o to šlo to tam sdělit :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Nevim co tu bylo za příspěvky, který jsou smazaný, ale s tím, že něco neni úplně přesně jako v GSL, to myslím popírá tahle věta (2. odstavec)
    "Nemá smysl to zapírat, sice jsme koncept částečně upravili, ale v základu jsme ho převzali a je to na první pohled patrné."

SHARNY:
    MCKIDNEY:
    ARCHITECH: Názvy se můžou třeba ještě změnit, to je to nejmenší, žejo, ale mě to přijde takový so-so přípustně teplý a funny :)
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    MCKIDNEY: ja s tim nemam nic spolecnyho, tohle je ciste MARTYho prace ;)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    MCKIDNEY: Výsledná Baby Blue jim může dělat zpěvačku :))
    Každopádně super, že se to takhle pěkně vyvíjí, dík, že se tomu tak věnujete :) Bejt to na mě, tak hrajem každej s každym a děláme čárky na papírek :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ale proč ne, když se na tom shodnou, tak já proti tomu nic nemám, je to jen označení a aspoň vtipný :d
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    SHARNY: No to nepřišlo ode mě ;) Ale prošlo to MARTYm a ARCHTECHktem, takže asi chtějí udělat SC2 boyband ;)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    MCKIDNEY: Golden Boys zní jako nějaká chlapecká skupina s mikinama okolo krku.... (:
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Tady máte proč je to tak udělané:
    Popis hráčeCelkemGroupPlayoffUP/Down
    Golden Boys - Finalisti6330
    Golden Boys - Semifinalisti5320
    Golden Boys - Kvalifikováni4310
    Golden Boys - Seated6303
    Golden Boys - Propadáci8305
    Baby Blue - Finalisti8332
    Baby Blue - Semifinalisti7322
    Baby Blue - Kvalifikováni6312
    Baby Blue - Potato King finalisti6330
    Baby Blue - Potato King semifinalisti5320
    Baby Blue - Potato King GO84310

Všichni si zahrají 4-6 zápasů, kromě extra zážitku - a to je rozuzlení UP/Down pro další sezónu.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MCKIDNEY: Systém Code S - Systém GSL
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    XPEEPAX: jo tak, no jako GSL to dělat nebudeme. Ono to pak nejde.

2x UpDown se týká pouze velkého Code S, jinak by jsme potřebovali 2x tak veliké Code A. A jen tak pro upozornění to nejsou 2x UP & Down, jedná se pouze o určení pořadí mezi Code S hráči, které nevyjde z Code S

Remízy jsou vyřešené a to tak, že pokud dojde k 3-way(4-way) tie, tak postupuje hráč s nejnižším ratingem.

Systém Code S nebude už jenom protože se nehraje každý s každým a nedají se zápasy odehrávat dopředu. Což jsou základní 2 podmínky se kterými přišli na začátku.
    XPEEPAX
    XPEEPAX --- ---
    MCKIDNEY: Je to update k tomu "presne jako GSL", protoze to je od GSL dalsi odlisnost, nebot v GSL Code A group stage neni. Reaguje tam na sebe a upresnuje sebe a svou tezi "presne jako GSL".
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    TOSHIRO: Kdes přišl na to, že nebude group stage v Code A? Je tam asi 10x napsáno opak.
    XPEEPAX
    XPEEPAX --- ---
    MARTYMARTY: Mazec, jsem zvedavy, jestli je dostatecna zakladna, aby se to vubec naplnilo :-))
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    MARTYMARTY: dost dobre, kedze gsl nesledujem nejak tak az teraz vidim tento system prvy krat :] a dost sa mi paci ze aj slabsi hraci (ako ja) maju svoje vlastne playoff :]]] vyzera ze to bude o dost zazivnejsie, good job :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    TheNSL.cz | NSL Season 4 preview
    http://thensl.cz/nsl-season-4-preview/
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MARTYMARTY: robotička rozhodne nevadi (imho) - je podle me dobry, kdyz ma caster svoji osobnost. viz krkajici Zai a nadavajici Psy :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    OGLOKOOG: No tak se muzes k nam nekdy pridat, nebo se pripojit az budem komentovat stream :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam