• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE

Klub především pro řešení záležitostí ohledně NYX STARCRAFT 2 LEAGUE a dalších spřátelených SC2 turnajů, pro obecnou diskusi ke starcraftu použijte raději klub k tomu určený a naopak.

HALL OF FAME | NYX STARCRAFT 2 LIGA - HOME | F.A.Q.

Najdete nás taky na Twitter , UStream , IRC , TS

Správa klubu, dotazy, naměty, připomínky: MARTYMARTY, ARCHITECH, MCKIDNEY
    rozbalit záhlaví
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MARTYMARTY: Tak napsané bylo, že to není na pevno ne? ;)

Speciálně s tím, jak ladder mapy zprznili bych tam s chutí viděl něco jiného.
    Zrovna Shakuras a Lost Temple je prakticky znicenej jako mapa, to nemám vůbec chut hrát ;)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Cetli jste ten clanek, ze se ptate, co a jak bude s mapama? :)

Jinak jako samozrejme nazory na to, jaky mapy by se komu libily jsou vitany, to o tom zadna :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ano musí - protože jinak lidé přestanou přemýšlet nad early game a měli by být za to potrestáni aspoň jednu za čas ;)
    PANVA
    PANVA --- ---
    PANVA: navic ted schovali w/l ratio u nizsich lig cimz si elegantne zmensili pocet lidi kteri muzou picovat na balance protoze si ty statistiky dohledaji. Vicemene jako ve wow kde balancuji jen na team pvp, tu se bude balancovat na masters/grandmasters urovni. To mi nevadi, jen poukazuji na to jak si to elegantne vyresili
    PANVA
    PANVA --- ---
    musi? to je vymysl blizzu ze budou mit 3-3-3(rush, makro, neco mezi) nastaveny mapy. Stejne jako matchmaking rating co te nastavuje na 50% w/l ratio to vytvari iluzi vybalancovane hry :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    PANVA: Pochopil, jen nesdilim tvuj nazor ;)

Stajně jako lidé nadávají na Slag Pits, což je skvělá mapa, protože člověk musí mít na ladderu jednu close position mapu a lepší mě nenapadá.
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    PANVA: Já už si je vytiskl, vytapetoval s nima pokoj a po nocích je študuju.... jen počkejte.....BVUHEHEHE.....
    PANVA
    PANVA --- ---
    MCKIDNEY: nepochopeno, stary Shakuras saje :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    PANVA: JJ super věc, že má starý shakuras ;) Taky má opravený metal, že je to 3 person map (Jako Shakuras).
    PANVA
    PANVA --- ---
    MLG ma zase stary shakuras :)
    od blizzu je dobre predelany Backwater Gulch i ten Tal'darim
    Typhon Peaks a Slag Pits zase zadna slava no...

o co mi slo, nedelam si iluze ze nekdo bude tvrde hrat non ladder mapy aby byl na NSL pripravenejsi :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Já jsem pro MLG verze, ale tam zas není poslední GSTL
    PANVA
    PANVA --- ---
    Na Bnete se mnozi klony map
    jsou tu klony map GSL, GSTL, MLG, TSL3, pak jsou tu defaultni ladder mapy, docela se v tom ztracim, kazdy si dela svoje zmeny. (rampy, depa atd), blizzard vzal taldarim a zmenil ho zas nejak.

Na kterych mapach budeme hrat? Soucasny ladder myslim neni tak zly
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    UPREAL: Jo, to je dobrý dotaz, díky za něj...

Přihlášení bude možné od momentu, kdy otevřeme registrace, což bude někdy v dohledné době, ale neboj, bude dost času na to to nepromeškat :)
    UPREAL
    UPREAL --- ---
    nejak jsem nepochopil zpusob prihlaseni do ligy, tak se chci na to zeptat abych to omylem nepromeskal! to by me moc mrzelo
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    MARTYMARTY: toz dobre, novy system vitam, aspon se budu muset trochu naucit jak to v GSL.NSL funguje ;)
    MATHEW_ER
    MATHEW_ER --- ---
    MARTYMARTY: no nazev v pohode, ale jen kdyz bude zlaty dildo jako trofej...

google image search taky nezklamal :))
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Jinak já to v tom článku nikde nenapsal úplně explicitně, ale věci se ještě můžou maličko změnit, třeba že v modrym pavouku bude jenom BO3 (BO5) místo o jedno větší nebo že třeba bude ještě nějaká úplně nová mapa v tom listu a takový, ale v zásadě ten princip bude takovýhle, tak o to šlo to tam sdělit :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Nevim co tu bylo za příspěvky, který jsou smazaný, ale s tím, že něco neni úplně přesně jako v GSL, to myslím popírá tahle věta (2. odstavec)
    "Nemá smysl to zapírat, sice jsme koncept částečně upravili, ale v základu jsme ho převzali a je to na první pohled patrné."

SHARNY:
    MCKIDNEY:
    ARCHITECH: Názvy se můžou třeba ještě změnit, to je to nejmenší, žejo, ale mě to přijde takový so-so přípustně teplý a funny :)
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    MCKIDNEY: ja s tim nemam nic spolecnyho, tohle je ciste MARTYho prace ;)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    MCKIDNEY: Výsledná Baby Blue jim může dělat zpěvačku :))
    Každopádně super, že se to takhle pěkně vyvíjí, dík, že se tomu tak věnujete :) Bejt to na mě, tak hrajem každej s každym a děláme čárky na papírek :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ale proč ne, když se na tom shodnou, tak já proti tomu nic nemám, je to jen označení a aspoň vtipný :d
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam