• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    TheNSL.cz | Konec registrací do Season 4
    http://thensl.cz/konec-registraci-do-season/
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    YARRICK: Clovece nestras, to se snad doufam nemuze stat ani v nejhorsich snech... Ted na tom konecne delam, protoze je cas, skrz zkouskovy/praci se to nejak fakt nedalo, kor jeste s tim vyletem na dreamhack...

ctvrtek nevysel, tak ted bych rad v pondeli byl ready, ale kdo vi jak to dopadne, je to trosku komplikovanejsi, nez jsem si ve svoji malinke naivni hlavicce myslel .)

Nicmene to zacne uz fakt brzy, stay tuned .)
    YARRICK
    YARRICK --- ---
    Chlapy to zacnem az na podzim ?
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    tak ja vyrazam na pohodu tak dufam ze sa tento vikend nic extremne nezomelie co sa tyka ligy :] majte sa pekne
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Poslední Martyho Šance #5 je za námi, 30 dní prémiovky si odnesl TRIPLT a na druhém místě za ním skončil TENERD a kvalifikoval se tak do Golden Boys.

Díky všem za účast, můžete se v příštím cca týdnu těšit na finální nominace do Golden Boys na wildcards a během 14 dní na začátek Season 4.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    http://twitter.com/NSL_BansheeHero
    #theNSL - Sezóna 4 se blíží a od 1700 je poslední Martyho Šance. Pojde se podívat na, nebo zahrát, #starcraft chat.thensl.cz
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Pokud bude min jak 8 ucastniku zitra, tak se cela zalezitost odehraje ve formatu kazdy s kazdym misto pavouka.
    XPEEPAX
    XPEEPAX --- ---
    SUNBEAM: jj, ta atmosfera se mi libi taky hodne... proste takova stredne velka LANparty v supr prostredi, navic ta hospoda pod tim, moznost pro fanousky tam koukat + moznost pro hrace jit se pozdravit s fanousky a zachlastat... supr. Proste kdyby mel nekdo takovy zazemi, kde se da udelat podobna BYOC LAN party tady v cechach, tak reknete, ja tam prijedu :-))
    Komentar je taky zajimavej, nekdo je lepsi, nekdo je horsi, ale globalne zajimavy...
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    XPEEPAX: no pak už to fakt přeháněli, to je recht

mě spíš celej ten turnaj přijde zajímavej vůbec tou organizací, atmosférou, která tam je a hlavně komentářem, není často profesionální, ale zase se k mikrofonu dostávaj hráči, kteří tam nikdy nebyli a asi nebudo ua člověk se dozvídá zajímavé věci, občas mluvěj i k tématu :o)

rozhodně je to zábava a stojí za to na to občas mrknout
    XPEEPAX
    XPEEPAX --- ---
    SUNBEAM: jj, uz na to koukam druhej den, dole v ty hospode to muze bejt super :-)
    To jak trollovali goodyho uz mi neprislo ani moc vtipny a spis trapny, holt ma jinej playstyle, ale vzhledem k tomu, ze patri k top hracum, tak nevim proc se do nej tolik navazeli... ja bejt Goody (a mit jeho postavu), tak se asi nebojim tem trotlum dat bombu :-))
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    docela zajímavě řešenej turnaj

TaKeTV.net – home
    http://taketv.net/

zápasy zpravidla komentují samotní účastníci turnaje, aktuálně strašně drbou goodyho a jeho APM a tanky
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Výpadek některých NSL služeb byl zapříčiněn poskytovatelem elektřiny. HW je sice zničen, ale data se už synchronizují do nového stroje. Očekávejte TeamSpeak a další služby brzo online. Omlouvám se všem 15ti uživatelům.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Nebojte, že přijdete o stream, kdzž budete hrát :D Budou určitě i vody ;)

No a pokud se chlapák Marty dorelaxuje, tak bude castovat taky.
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Tak zatím do Šance #5 přihlášeno 5 lidí, takže nic moc, tak se koukejte pochlapit... Neděle 26.6. - 17:00 start, přihlášky do pošty nebo marty@thensl.cz
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SLUPKA: Jo už se to párkrát stalo, no, je za to akorát doživotní ban z theNSL a musíš napsat omluvny dopis, který pak na vlastní náklady uveřejníš v 5ti nejčtenějších periodikách v České Republice, Bangladéši a třetí zemi vlastního výběru... j/k

To je fuk, jestli to máš, zúčastnit se může každý přihlášený do theNSL a když to nestihneš, shit happens .)
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    Sakra, mám prémiovku a jsem v GB (aspoň myslím :D)

Marty, jak často se ti stává, že se někdo přihlásí a pak není? Protože to je u mne docela reálné, ale pokud bych to stihnul, tak bych si klidně zahrál a někomu dal easy win (od posledního nyx league jsem odehrál tak 5 her :D)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Life is like a dick, when it gets hard fuck anybody ;)

Martyho šanci bych mohl hrát třeba ve fullscreen tentokrát :D No nebo zase uděláme sranda cast mé vlastní hry? ;)
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    MARTYMARTY: tak pri najhorsom si mozes zahrat aj ty a mat moznost ziskat easy premiovku :D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Už jste přihlášení dva, no...

Jenom přípomínám, že když bude historické maximum šance (13++ lidí), tak budou možná 2 místa místo 1 z top8 místo top4 pro kvalifikaci do GB.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam