• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    CERTICA: sry, predcitanie nahlas :D
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    E42: 4ku som kupovala ako darcek teraz rodicom na Vianoce. Myslim, ze reklama by tam naozaj nevyznela dobre.
    TWARR: yy, myslela som predcitat. Diky :)
    KURE: mne sa to citanie nahlas osvedcilo. Hlavne, ked niekedy pripravujem prezentaciu v angl. a nie som si ista vyslovnostou. Alebo ked cestujem v noci v buse a nechcem prudit ostatnych svetlom...
    PEEDIA
    PEEDIA --- ---
    QWITI:
    JYRKA: super, díky moc!
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    PEEDIA: Budou se zobrazovat české znaky, pokud to bude text v unicode. Jinými slovy: všechno, co koupíš, bude fungovat.
    PEEDIA
    PEEDIA --- ---
    prosím o radu, přemýšlím o kindlu, ale u toho nového v jazycích nepíšou, že podporuje češtinu..znamená to, že se mi nebudoiu správně zobrazovat české znaky? jo a taky žiju v anglii, takže si ho budu kupovat tady..díky moc!
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    HURDA
    HURDA --- ---
    ZATAMOKO: Já ho mám, tipuju, že Kindle for PC ještě neumí periodical format.

Do nedávna to uměl jenom HW Kindle. Teď už se asi přidal i Android a iOS
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Mate nekdo predplatny Respektu na kindlu?
    Jsem ted koukal, ze si ho nemuzu poslat do Kindle for PC, ale jen na Kindle a Android. Tak nevim, zda je to muj bug, nebo jejich ficura :)
    KURE
    KURE --- ---
    CERTICA: tak funkce je to pekna a zajimava, ale za ten skoro rok sem ji nepouzil
    TWARR
    TWARR --- ---
    E42: citat ... predpokladam, ze myslela predcitat
    SILENT
    SILENT --- ---
    Tak Sony Reader se da hacknout, coz znamena, ze se tam daji instalovat aplikace pro android, napr. Kindle App. To mimo jine znamena, ze jde na jedne ctecce primo provozovat Amazon i Adobe...
    Sony Reader Wifi Hacked – Now Runs Kindle, ezPDF, and more (video) - The Digital Reader
    http://www.the-digital-reader.com/2011/10/23/sony-reader-hacked-now-runs-kindle-ezpdf-and-more-video/
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    E42: na aute mas taky nalepeny reklamy protoze nemaj vliv na funkci? jde o to ze nekoho muze srat cumet na reklamni screensavery a vsudy pritomnej prouzek pri navigaci... a nekomu to zase muze bejt uplne fuk protoze to nema vliv na funkci... a nekdo vi jak nainstalovat usb network a hackne si init.d scripty pres ssh kazdymu co ho bavi
    E42
    E42 --- ---
    CERTICA: Slovenština v kombinaci s absencí diakritiky dokáže nadělat pěknou paseku ve významu, co že to ta čtyřka neumí?
    Jinak tady mi trochu uniká, proč to objednávat z Amazonu, když tady se dá sehnat i o něco málo levněji a s delší zárukou. Absence reklam mě nepřesvědčuje, pokud vím, reklamy nemají naprosto žádný vliv na funkci.
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    TWARR:
    JUDE: Mna to vyslo na 2987,79 z Amazonu. 21. som objednala, 24. to tu (Hradec K.) bolo. Bez reklamy.
    Inac 3ka sa mi paci viac. 4ka nevie napr. citat.
    TWARR
    TWARR --- ---
    JUDE: no na alze je treba o korunu drazsi ;)
    JUDE
    JUDE --- ---
    v letaku makra je kindle 4 sponzorovaná verze za 2998 s DPH....
    SILENT
    SILENT --- ---
    HURDA: ano, znam. ja to zmenil do CR a posleze zase do USA a od te doby klid. Ale je fakt, ze jsem z americkeho amazonu kupoval par veci primo na us adresu a kdyztak mam i papiry, ktere bych jim mohl poslat, jen se mi nechce a oni to uz take nechteji
    HURDA
    HURDA --- ---
    SILENT:
    Hello,

I see that you attempted to purchase The Gun while in a different country than the United States listed on your Amazon account. Certain Kindle titles are not available everywhere. We're concerned about the activity on your account and are reaching out to you for information to ensure the best possible service for your account.

If you have moved to a different country, you can easily update your country for your Amazon account at http://www.Amazon.com/manageyourkindle.

If this is not the case, and you’re actually residing in the United States, please fax us any of the following at 001-206-266-1838 when faxing from outside the US, or 206-266-1838 from within the US:

– Passport
    – Military ID
    – Permanent Resident Card
    – Driver’s License
    – Other state photo identity card

We want to assure you that we handle this information in a secure manner: these are dedicated fax lines, staffed in an area with limited employee access. The fax is never printed, just converted to an electronic image that is used to check the country, then the image is deleted.

If we do not receive a fax with the information requested above, we may need to limit your country setting at http://www.Amazon.com/manageyourkindle to Czech Replublic.

Thank you for your assistance.
    SILENT
    SILENT --- ---
    HURDA: zmen zpatky a pak zase do US
    HURDA
    HURDA --- ---
    HAKUBJOZAK: Tak už na mě tayk přišli, že nejsem z USA :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam