• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    JUDE: Jyrka objevil. Tento týden by měl být hotový a zveřejněný.
    JUDE
    JUDE --- ---
    MTHU: od verze 3.3 to syncuje i personal documents ale musi bejt nahranej via USB - teda pokud jyrka a jeho boys neobjevili nejakej hack :-)
    MTHU
    MTHU --- ---
    NGR: Syncuje mi to knížky koupený z Amazonu, nic víc.
    JUDE
    JUDE --- ---
    JYRKA: lol :-) hele jak to chcete programovat? ono by teda stačilo kdyby amazon zacal posilat z emailu na mobil :-) ale co se dá udělat z vaší strany mně nenapada...
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    CASTER: Až to spustíme, tak to zveřejníme. Je to jednoduché, ale nešlo mi to, protože jsem dělal stupidní chybu. Dej nám chvilku, prosím.
    CASTER
    CASTER --- ---
    JYRKA: a jak se to jako dela, z vasi strany? (jestli to neni tajne)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Jinak na základě hlasování na facebooku a díky pomoci čtenářů budeme zprovozňovat synchronizaci dočteného místa mezi Kindle a mobily, případně iPady.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JYRKA: nj ale vy mate chytry programatory a vymazlenou verzi pro kindle... a az to potvrdite tak... tak to bude tezky vas nechat na holickach :(
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    CARTMAN: ne, u nás termín ještě není potvrzen
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    PECA: nevim jak moc velke naroky na to maji me se to cte v pohode. Dal jsem dve kapitoly pres spanim a niceho nestandardniho jsem si na muj vkus nevsiml.

JYRKA: to si ji jako mam pak jeste koupit od vas jo ? :D
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    BOUCHI: pri poslechu klidnejsi muziky, jako kupr ambient mi v tom proste pri otoceni stranky knihy lupe (kdyz prekresluje vetsinu obrazovky). neni to moc prijemny. jeste vyzkousim, zda nesejde taky na bitrate.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    CASTER: Není. S Argem jednáme. Nicméně jsem spíše reagoval na problémy s převodem do Kindle z ePubu - velkou část řešení doprogramoval kolega a včera úspěšně otestoval.
    CASTER
    CASTER --- ---
    JYRKA: no ale na palmknihach Eca nevidim :)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    PECA: Maji stejne problemy jako my. Akorat, ze jsme je vcera vyresili :-)
    Martin Bodlak zavalel...
    PECA
    PECA --- ---
    CARTMAN: Jak moc bez problémů? Kosmas psal něco o nemožnosti konverze z důvodu rozhození knihy. Možná to není nijak kritické, ale nechtějí to pusit jako ofiko knihu.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    Pokud by to nekoho zajimalo na kosmas.cz je ke koupi Prazsky hrbitov od Uberta Eca (bohuzel pouze ve verzi epub ale konverzi v calibre to bez problemu projde)
    GREVE
    GREVE --- ---
    Nemáte někdo zbytečný pouzdro na Kindle 4, který byste mi chtěli levně prodat? :-)
    BOUCHI
    BOUCHI --- ---
    TEEPEK: Ted jsem to vyzkousel a u meho nekrupe.
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    lidi mate nekdo zkusenost u K3, kdyz poslouchate hudbu, ze pri obraceni stranek ve sluchatcich krupe?
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    BUTEO: Vzal jsem strukturu z
    PECA: a pastnul ji do Writeru z LibreOffice Plugin writer2epub je také zarovnal, ale z ODT jsem v Calibre dostal rozumný výsledek.
    LeteckaPosta.cz Sdílejte Posílejte soubory leteckou poštou - Poslání souboru - Zde nahrajte svůj soubor
    http://leteckaposta.cz/676818576
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam