• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    FEAINNE
    FEAINNE --- ---
    RIVEEK: Zajímavé, mně se úplně stejně zpožďují.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    možná lamerský dotaz - na Kindle 3 se mi pravidelně předcházejí hodiny (device time) během dvou týdnů klidně o deset patnáct minut. Což mě vždy, když si čtu a chci vědět kolik je - a stačilo by ťuknout na "menu" - nutí vytahovat mobil. Zvlášť v nacpaném MHD pruda.
    Máte s tím prosím někdo zkušenosti nebo radu co se s tím dá dělat ? Nechi se zatím pouštět do případného upgrade už tak nějak z principu...
    NEXUS6
    NEXUS6 --- ---
    DALIBOR: pre amikov je aplikacie notepad, inak sa to da urobit tak. ze si vytvoris napr rtf subor cez kaliber konvertnes, hodis na kindle a do neho pises.
    v suboru budu napr riadky Poznamka 1, 2, 3, atd... nie je to zrovna v dnesnej dobe user friendly, ale cely kindle navrhoval nejaky idiot z mongolska alebo slovenska
    PECA
    PECA --- ---
    DALIBOR: Ne. Poznamky se psat daji jen k textu v ebooku. Jenze ja na ty debilni klavesnici nebyl schopny psat vic jak par slov v kuse. Na psani poznamek to zpravidla chce slusnou klavesnici. Tedy, pokud poznamkou nazyvas text delsi par desitek znaku.
    DALIBOR
    DALIBOR --- ---
    uvažuju o koupi kindlu, nevíte prosím, zda na Kindle existuje něco jako Word? Chřěl bych si do něj občas napsat poznámky...díky
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    pokud by nekoho zajimalo co se asi chysta na letosek:

Nový tablet Kindle Fire s 8,9″ displejem a Kindle Touch s podsvícením | Amazon Kindle 3, Kindle Touch, Kindle Fire | Elektronické knihy a ebooks zdarma
    http://www.amazon-kindle.cz/novy-tablet-kindle-fire-s-89-displejem-a-kindle-touch-s-podsvicenim/
    SILENT
    SILENT --- ---
    CASTER: ono by to taky asi slo zmenit v tom finalnim souboru, pocitam...
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    CASTER: Je tam cislo transakce.
    Zverejnili jsme to na nasem Facebooku, sdileli jsme to z Facebooku pachatele
    SPM
    SPM --- ---
    KURE: Packpub to dělá podobně a ověření pošty tam není určitě... já si tam sice adresu vyplnil správně, nicméně ty neandrtálci asi neslyšeli nic o UTF-8, takže každá stránka knížky má v patičce adresu s rozsypanou diakritikou :(
    KURE
    KURE --- ---
    ARXIE: mel jsem to podobne, nez jsem zjistil ze mi na tu adresu poslou ověření :D
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    CASTER: netusim, ja to dal pouze sem... mam to za fejk, takhle blbej snad nikdo byt nemuze ;)
    CASTER
    CASTER --- ---
    ARXIE: no tam uz evidentne overeni postou neprobehlo :) ja myslel ze tam ted misto toho davaji cislo karty, kterou se platilo?
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    Instagram
    http://instagr.am/p/KvnvDkwcge/

.. PK registrace;)
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    KUBIS: Tak tohle nechápu. Já bych (když už) dal naopak přednost reklamě s návlečky na marťanská tykadýlka, které jsou mi úplně fuk, než se nechat ovlivňovat ve výběru zboží, které reálně kupuji.
    KUBIS
    KUBIS --- ---
    ad reklamy... me to je uplne fuk, ja teda kindle nesleduju kdyz ho nectu jestli se tam meni obrazky, pac je stejne svihly v tasce nebo nekde v bordelu na stole:) spis me stve ze ty reklamy jsou vetsinou urceny pro americany
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    RETESKA: mel jsem autory (po mesici jsem to radsi rootnul a dal custom screensaver) a ted mam reklamy a muj finalni nazor je ze to je uplne fuk :D
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    MIKLO: jo, já jsem měla teď asi osm měsíců Kindle s reklamou, takže jsem měla ten samý názor. teď mám ale nový kousek (z reklamace) a moc se mi líbily ty obrázky spisovatelů. reklama mi byla nějak fuk, ale teď se mi tam ukázala nějaká tak strašně hnusná, že jsem se rozhodla že tam radši nechám rotovat pořád ty samé obrázky, které se mi líbí víc.
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    RETESKA: Tak reklama je věc, které jsem se před koupí fakt docela bál, ale nakonec bych už nechtěl nic jinýho. Ono je to takový zvláštně fajn, pořád nový a nový obrázky, hehe. Je to takový živější mi přijde a ve výsledku to vůbec neruší.
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    SEAN: s tím problém nemám, já měla problém s tím, že se mi místo krásných obrázků spisovatelů začla zobrazovat reklama :D
    SEAN
    SEAN --- ---
    RETESKA: taky to ti přestaly fungovat pdf? Mě se stalo, že najednou nešlo otevřít žádné a to ani firemní dokumenty... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam