• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    BEDRICHKANGOO: trojka chodila i s adaptérem. buď rád, aspoň nemusíš skladovat nebo vyhazovat zbytečnej kus elektrošrotu
    BEDRICHKANGOO
    BEDRICHKANGOO --- ---
    ja kupoval kindle4 z amazonu a prisla jen mala krabicka, v ni ctecka a kabilek, adapter zadnej.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    SAVANNAH: z Amazonu přijdou kromě samotné čtečky dva kousky - kabel USB--microUSB a adaptér do zásuvky na USB. Tak ten adaptér necháš v krabici (pokud doma nemáš emerickou zásuvku) a kabel používáš k nabíjení u PC anebo dokoupíš adaptér na USB z eurozásuvky. Anebo použiješ nabíječku od telefonu.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    SAVANNAH: Můžeš použít klasické nabíječky co mají USB port nebo počítač.
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    ahoj, rychlý dotaz -- čím se kindle nabíjí? má to vstup pouze na micro (mini? normal?) usb a nabíjí se pak buď z pc nebo z adaptéru z 230V? Jde mi o to, jestli když si ho na amazonu koupím, tak pak můžu použít klasické microUSB nabíječky co mám od telefonů nebo budu potřebovat ještě něco.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    VLASTIS: Obas s nim komunikuju, trosku to asi usnulo..
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    MILAZAJICEK: vidim to dost stejne
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    CHARLEZ: rozhodně musíš tady, amazon dává pouze 12 měsíců a typoval bych, že prodejce nebude 2x šťastnej uznávat záruku kterou jemu už nikdo neuzná.
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    otazka k reklamacim .... mam kindle 15 mesicu
    kindle je koupenej tady, takze mam dvouletou zaruku
    predpokladam ze pokud to chci reklamovat tak musim u prodejce tady

nebo mi to i tak vezme amazon?
    MTHU
    MTHU --- ---
    VLASTIS:
    CARTMAN: Kdysi jsem zkoušel http://readbeam.com/
    Daly se tam nahrát vlastní recipes pro Calibre...
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    CARTMAN: chtel jsem se vyhnout tomu, abych byl zavisly na spustenem calibre u me na notebooku ;/

zkusim to oskriptovat na linux serveru
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    VLASTIS: rekl bych ze to jede spis setrvacnosti. ja si po asi pul roce spokojeneho pouzivani chtel zacit cist nektere dalsi blogy a zjistil jak si to udelat v calibre sam a udelal jsem si takove male kindyl primo u sebe
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    ahoj,
    pouzivate nekdo projekt kindly?
    Je uz zakonzervovan nebo se jeste rozviji a je mozne pozadat o rozsireni o nove blogy/stranky ?

diky
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    E2E4: to jsem uváděl jako příklad, kdy v egyptě mi Kindle 3G fakt pomohl s nalezením nejbližší vodafone prodejny. :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    WABICEK: MILAZAJICEK psal o Africe a Asii.

WABICEK
    WABICEK --- ---
    E2E4: kupuj si vsude mistni simku kdyz treba za den projedes 4 evropsky staty ty chytraku
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MILAZAJICEK: Pokud je nekdo takovy hlupak, ze pouziva datovy roaming a ne mistni sim kartu, kde jsou data za pakatel, dobre mu tak. :)
    SILENT
    SILENT --- ---
    MILAZAJICEK: no dobra dobra, ale stovku dat mohli
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    A Kindle World blog: Kindle News: Kindle Touch security update v5.1.2 - more info on it
    http://kindleworld.blogspot.cz/2012/07/kindle-news-kindle-touch-security.html
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    SILENT: jen namátkou u vodafone zóna 2, 250Kč/MB a tam patří už i oblíbená destinace CZ turistů Egypt.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    SILENT: 50MB není moc, ale když srovnáš aktuální nabídku CZ operátorů kolik tě bude stát 50MB někde v Asii nebo Africe není Amazon zase tak lakotnej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam