• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    JYRKA: hm, ted koukam ze ty ceny u nas trochu poklesly, v dobe kdy jsem to kupoval ja to bylo necele 3 tis pres Amazon vcetne cla a vseho a neco jako 4-5 tisic v Alze. :)

Stejne se citim podveden kupovat za penize neco co v sobe ma reklamu..
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    E2E4: To sice jo, nicméně pak čeští prodejci poslouchají nářky na to, jak je to tady drahý. A jejich marže nejsou zas takový, aby na tom zásadně bohatli.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    LEFTY: mne prijde dost podvod ze cesky prodejci vezmou nejlevnejsi americkou verzi s reklamama, napalej na ni svoji marzi a prodavaj to.. Myslim ze porad stoji za uvahu nakup primo od Amazonu - vyjde to levneji a ma to zajimavym zpusobem lepsi zaruku (byt jen 1 rok).
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    Já mám třeba rád, když mi říká, abych sežral tu žábu, co je vedle nakreslená.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    díky všem!
    NEXUS6
    NEXUS6 --- ---
    LEFTY: hlavne to vobec neobtazuje... obcas tam byvaju aj docela v pohode tipy
    ADITU
    ADITU --- ---
    MYSHAAK: porad novy za predpokladu, ze se pripojujes aspon jednou za cas k wifi/3G.
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    LEFTY: Pořád nový, jsou hezky zpracovaný a dobře to funguje na lidi, co Kindle neznají ;)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Rychlý dotaz - jak se u nás projevují "sponzorované" verze Kindle - zobrazuje to pořád nový inzeráty, pořád stejný, nebo to na vás úplně kašle, protože jste mimo us?
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    KORINKOWICZ: já to mel rozebrane a je to opravdu jednoduchý.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    KORINKOWICZ: jen zacvaknes flex kabel a je vymenino:)
    KORINKOWICZ
    KORINKOWICZ --- ---
    MILAZAJICEK: je nas vic :) asi tezko bude mit nekdo nefunkcni telo... nicmene na ebay je displeju dost. slysel jsem ze je to skladacka a ze je docela easy to vymenit, ale za tuto informaci nerucim ;)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    SAMGARR: Displej by se mi hodil taky :)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Cus, nemate nekdo nefunkcni Kindle 3 na nahradni dily? Konkretne mam zajem o displej, dik.
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    E2E4: klip.me je naprosto dostacujici, tohle co jsem nalepil je primo sluzba Amazonu proto se ptam, kdo to pouziva a cem je to dobry ;)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    ARXIE: Ja muzu jen doporucit bookmarklet z sendtoreader.com
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    Amazon.com: Send to Kindle
    http://www.amazon.com/gp/sendtokindle

je to lepsi ne klip.me?
    MUXX
    MUXX --- ---
    KORINKOWICZ: zkus zavolat do US a poptat se na opravu. minimalne je sance ze dostanes slevu na novej.
    KORINKOWICZ
    KORINKOWICZ --- ---
    Ups, tak jsem další majitel rozbitýho Kindlu 3 s wifi bez reklam :/ Je kupovanej v prosinci 2010. Myslíte že je eště nějaká šance, že by mi ho vyměnili, nebo to mám rovnou vzdát a ušetřit za telefonát do Ameriky? ;)
    KEPLIK
    KEPLIK --- ---
    CUBICULA: Ja bych pockal. Treba nahradi celou radu a stare verze budou levnejsi. :-)
    JUDE
    JUDE --- ---
    MELOUN: Záhlaví :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam