• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    KERB: ted jsem si koupila tento:
    ReFleece — Kindle 4/Touch Case
    http://www.refleece.com/products/kindle-4-case
    KERB
    KERB --- ---
    poradte nejaky obal na kindle 4

ja si predstavuju neco do ceho ctecku jen snadno zastrcim, dam do kapsy a pak na cteni zas vyjmu. nemam rad cteni s obalem, neco jednodussiho.
    KEPLIK
    KEPLIK --- ---
    Nehodil by se vam nekomu obal na Kindle 4? Fialovy, takze asi spis pro holky, ale ne nutne. Treba za 200. Koupil jsem si ho kvuli Kindle Touch, ale nevejde se tam.
    KORINKOWICZ
    KORINKOWICZ --- ---
    MILAZAJICEK: njn, to jsem si taky rikal, ale ten Kindle prpste mam a dokud nebude uplne chciplej, tak proc ho nevyuzit, pokud to jde ;)

takze dotaz pretrvava, neumite pls nekdo posunout vertikalni margin ?
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    Nevíte, prosím, jestli se ten nový základní Kindle 6 dá zabalit do obalů na nějakou starší verzi? (Mám první Kindle, ale po ebayi se válí mraky levných obalů na čtyřku.)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    KORINKOWICZ: hele to by ti asi nepomohlo na dlouho, ten displej nemá žádnou oporu takže se ti ta prasklina při užívání snadno rozšíří. Kindle 2 měl ještě takovou kovovou vaničku ve které byl ten displej umístěný u K3 je bez opory a ochrany :(
    MTHU
    MTHU --- ---
    ARXIE:
    CASTER: Mám pocit, že ta Amazoní věc neuměla obrázky, když jsem ji zkoušel ....
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    CASTER: ok diky
    CASTER
    CASTER --- ---
    ARXIE: vidim u toho volbu "Archive document in your Kindle Library" ktera jde vypnout. To hadam ostatni sluzby nemaji, archivuji automaticky a furt je opruz to mazat?
    KORINKOWICZ
    KORINKOWICZ --- ---
    Nemáte někdo pls zkušenost s hackem odsazení vertikálních okrajů? Napadlo mě, že prasklej kindle (z něhož ještě nějaká část displeje funguje) by se dal hacknout a obraz odsadit tak, že se dalo číst jen na tý nerozbitý části. Na horizontální odsazení je tam nějaký jednoduchý upravení parametru, ale to vertikální nevim :)
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    MTHU: v pohode, na 95 procent mi staci schopneosti filtru
    hlavni prinos ma pro me tvuj napad s bookmarkem ;)
    MTHU
    MTHU --- ---
    VLASTIS: Hm, divné. Teď jsem to zkusil a funguje. Označil jsem kód, přetáhl na lištu záložek.
    Vlezu na Amazon do Personal Documents. Kliknu na bookmarku, označím, co chci smazat, kliknu na bookmarku, smaže se....

A ano, umí to mazat jen v rozsahu stránky, ale zas to umí jemnější výběr, na který ti třeba nestačí filtr.
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    skript od STARE_CASY mi funguje i pod Chrome

MTHU: checkboxy mi to prihodi, ale opetovne spusteni skriptu nic nesmaze ;/

ale nejspis jsem nepochopil princip pouziti

vyfiltruju si IDNES dokumenty, spustim tvuj skript, doplni se checkboxy, ale stejne se smaze pouze jedna stranka
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    ve firefox mi to nefunguje
    a je potreba mit zapnute ukladani
    MTHU
    MTHU --- ---
    STARE_CASY: VLASTIS:
    Já mam trochu pokročilejší (taky z nějakého fóra), který má i checkboxy na zaškrtání a rozhodně funguje v Chrome. Na druhé spuštění smaže jen vybrané.

javascript:(function(){ var v = new RegExp('PersonalDocuments'); if (!v.test(document.URL)) {alert("The script can only work in Personal Documents!");}else{a=document.getElementsByClassName('rowBodyCollapsed');b=document.getElementsByName('checkboxForDelete');if(b.length==0){document.getElementById('Row1Button').innerHTML += "<a href='javascript:(function(){for(var i=0;i<b.length;i++){b[i].checked=true;};})();'>All</a><a href='javascript:(function(){for(var i=0;i<b.length;i++){b[i].checked=false;};})();'> None</a><a href='javascript:(function(){for(var i=0;i<b.length;i++){b[i].checked=!b[i].checked;};})();'> Reverse</a>";for(var i = 0; i<a.length; i++){ tmp=document.getElementById('Row' + (i+1) + 'Button'); tmp.innerHTML += "<input type='checkbox' name='checkboxForDelete' >";};}else{for(var i = 0; i<b.length; i++){if(b[i].checked){Fion.deleteItem('deleteItem_'+a[i].getAttribute('asin'));}};}return;}})();

Drobný tip. Kód je dobré označit a přetáhnout na lištu záložek, pak se dá spouštět instantně.
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    STARE_CASY: diky - tohle marne googlim uz par mesicu..
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Mohlo by se vám hodit...

Řešil jsem teď, jak smazat větší množství přeposlaných dokumentů na Kindle mail, které jsou archivovány v Amazonu (viz na amazon.com - Manage your Kindle). Z webu to lze mazat ručně jen po jednom a trvá to dlouho.

Někde v diskusi jsem našel tip, jak smazat vše, co je aktuálně zobrazené, tj. těch 15 položek na výpisu. Lze tedy i filtrovat.

Do adresní řádku prohlížeče zadejte:

javascript:(function(){ var v = new RegExp("PersonalDocuments"); if (!v.test(document.URL)) { return false; } {a=document.getElementsByClassName('rowBodyCollapsed');for(var i = 0; i<a.length; i++){Fion.deleteItem('deleteItem_'+a[i].getAttribute('asin'));};return; }})();

Poznámky:
    - nefungovalo mi to v Chrome, v IE to bylo funkční, Firefox jsem nezkoušel,
    - IE (i Chrome) při vložení umaže začátek (javascript:), je to nutné dopsat.
    SILENT
    SILENT --- ---
    KEPLIK: ja mam prave dojem, ze oni se nijak nevyslovili
    KEPLIK
    KEPLIK --- ---
    SILENT: Jisty si nejsem. Nekdo jiny na to upozornil. Snazil jsem se to dohledat na Amazonu, ale zatim jsem nenasel nic, co by skutecne potvrzovalo jednu nebo druhou moznost.
    DIDGENAUT
    DIDGENAUT --- ---
    a není nějaký mod, jak přidávat textové poznámky ke konkrétním stránkám u netextových pdf? to by velmi zvýšilo použitelnost kindle 3
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam