• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    LOOKASH: Já kupovala z francouzského, myslím, že šel stejně z UK, ale možná to bude stejné jako u MELOUN: ale zkusit to můžeš.
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    LOOKASH: Jop, myslím že to doručujou jen do němec. Já tu bydlím, takže já to měl bez problémů..
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    MELOUN: Bitte beachten Sie
    Kindle, 15 cm (6 Zoll) E Ink-Display, WLAN, Schwarz kann leider nicht an die ausgewählte Adresse versandt werden. Um einen Kindle zu erwerben, besuchen Sie bitte die Kindle-Produktdetailseite auf Amazon.com (intl.)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Mate uz nekdo zkusenosti s Paperwhite?
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    MELOUN: Dík, asi to urobím tak. Bude to oveľa lacnejšie.
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    S7ANLEY: koupit v německu, resp. amazon.de.. 79e
    XAJA
    XAJA --- ---
    S7ANLEY: oficiálne nie, ale je možné, že to prejde, ak si to nevšimnú:)
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    Dá sa ešte vyhnúť clu pri kúpe nového Kindlu? Posielal by to kamoš najskôr cez USPS.
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    ANDREJKA: Tak bys mohla postnout ten link, at si to muzou nainstalovat i ostatni? ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to vypada slusne docela... ne ze bych potreboval cist ve tme, ale co kdyby :)

Kindle Paperwhite lighting - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=7XasTp-vWbc
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    LEETO: Kindle moc neznám, ale program Calibre umí mimo jiné i synchronizaci a sdílení. Takže něco jako domácí Amazon.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Vlastni mobi ti normalne prijde do Kindle a synchronizuje se, desktop ani web reader ti to ale nezobrazi, tam mas pouze veci zakoupene u Amazonu. Zmena cehokoliv u PDF neni podporovana. A z cele skaly produktu Amazonu podporuje pdf jen hw ctecka a to jeste bidne.
    LEETO
    LEETO --- ---
    MILAZAJICEK: nojo jenze ja tam nemuzu dosta ani vlastni mobi.. k tomu cteni pdfek me spis jde o sync a slovnik pripadne nastaveni jasu jako to ma kindle pro desktop. To zadna jina ctecka co znam neumi :(
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    LEETO: nedobře se na to díváš, pdf není určeno k tomu aby jsis měnil písmo atpd. právě z důvodu aby to zůstalo všude stejné se PDF používá. Konverze do Mobi bude pro tebe lepší řešení, sice to už nebude vypadat tak hezky ale stejně chceš měnit fonty což by to formátování rozhodilo tak jako tak.
    LEETO
    LEETO --- ---
    ERGOSUM: mne jde spis o sync mezi zarizenimi pri cteni, plus dasli veci co kindle umi (zmenit pismo, jas, pozadi, slovnik) , ale vlastni obsah tam nedostanu ani v MOBI. Tohle bouhzel adobe reader neumi :(.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Doporučili byste mi nějakej obchod v centru Prahy, kde by mohli mít (co nejlevněji) to obyčejný kožený zaklapávací pouzdro na Kindle 5 (resp. na starší verze, mělo by to bejt stejný)? Díky :)
    DIDGENAUT
    DIDGENAUT --- ---
    EVILMIND: jj, ohýbá se dozadu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DIDGENAUT: no to se mi prave stat nemuze, protoze ho mam furt v ruce, a nikam ho nestrkam ani nesedam... Ono to z toho obrazku asi neni videt, kam mizi ta predni kovova cast, prehne se dozadu?

Kazdopadne Kinderguard me opravdu pobavil - neni to nahodou standardni laciny kozenkovy pouzdro, kde je jen ve hrbetu kus plechu? :-)
    DIDGENAUT
    DIDGENAUT --- ---
    ARXIE: mám ho asi 6 týdnů, ze začátku jsem ho vyndával, ale později potřeba zvolna ustala, čte se pohodlně i v něm
    EVILMIND: a proč by na něm nešlo číst ve stoje v tramvaji? právě ho můžeš při vystupování strčit do kapsy a nemít strach, že si ho nějak poškodíš prohnutím či prosednutím. Kombinace se dělá http://www.kindleguard.cz/ , ale konstrukce těhle koženkových obalů mi nevyhovuje a imho vypadají hrozně
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    LEETO: Rozumím tomu správně, že máš na svém PC(kde máš jistě i programy optimalizované pro čtení PDF (adobe reader, foxit reader)) soubor PDF, který posíláš po všech čertech, aby se dal přečíst na tom samém počítači v programu určeném primárně pro MOBI?
    LEETO
    LEETO --- ---
    Chtel jsem se zeptat zda se da poslat vlastni PDF do kindlereadru pro windows nebo do cloudreadru? Zatim se me to stale nedari. Dokument zaslu na mou amazon adresu ale ani v jedne aplikaci se nezobrazi. :( Pripadne nevite o podobne ctecce na pdf pro windows? diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam