• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    je to pro mamu darek, chtela jsem, aby to mela co nejjednodussi, tzn nastavila si kreditku na amazonu a jen koupila primo z kindlu, co se ji libi.. takhle mi bude proad volat :))
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    KASUMI: A v cem je problem? Nerejpu, zajima me to.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    sakra :/ no nic, diky
    (ano, vim, ze se daji koupit ci stahnout jinde)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    KASUMI: Nedaji. A nedaji :-)
    Cestina neni v povolenych jazycich.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    asi jsem slepa, ale prosim vas.. daji se na amazonu sehnat knihy v CJ pro kindle (ke koupi)? pokud ano, da se to tam nejak smysluplne najit? mi to nejak nejde :/
    KEPLIK
    KEPLIK --- ---
    ZAPPO: Na Redditu na druhou stranu psali, ze ta Linn uz ma ucet odblokovany bez jakehokoli vysvetleni. Zajimalo by me, kde je pravda. :-)
    MALER
    MALER --- ---
    BTW, druha vec, mam tady v supliku Kindle Fire HD, bohuzel nemam po ruce ucet, ktery by mi dovoloval stahovat aspon aplikace zdarma. nejaky navod jak ho vytvorit? diky
    MALER
    MALER --- ---
    SUMI: Ach jo :). Za odkazy dekuji, ale jak jsem psal, zajima me zda to nekdo resil v praxi :) nez se do toho pustim... protoze uz jsem vyrost z doby, kdy me bavilo jailbreakovat ajfouny propojovanim cest u nejakyho svaba... :)

jinak imho s tim uzivatel (neni to moje) nic nedelal, normalne pouzival (posilal soubory pres mail), je to BFU, nevrtal sem v tom.
    MALER
    MALER --- ---
    FERRYH: komunikovalo se s Amazonem, podivali se do systemu, rekli ze to je u nich oznacene jako Retail a nazdar.
    SUMI
    SUMI --- ---
    MALER:
    Tools Select Boot for K4 and Touch - MobileRead Forums
    http://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=169645

Tohle by ti mělo pomoc myslím, dost lidí píše, že pomohlo. Nejspíš tam bude problém s nějakým poškozeným souborem. S Kindlem jsi něco dělal, nebo se to začalo zobrazovat samo?

http://www.mobileread.com/forums/showthread.php?p=1980920
    + tady podobný problém, tak jestli nemáte ten samý

V praxi jsem to bohužel nedělal, mám zkušenosti spíš s hackem (takže to nejspíš v budoucnosti budu potřebovat taky :D:D). Ale nejspíš by to mělo vyřešit nějaký recovery systému. Zkus prošustrovat víc fór, nějaké řešení se snad najde. :)
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    MALER: no ale stejne.... tady na NYXu bylo minimalne 10x chvaleno jak amazon vubec nekouka na to kde to bylo koupene ... byla ty nejake divka(zena) co to dostala darkem a ani nevedela kde to bylo koupene a byla mimo CZ nekde na NZ .. a i tak ji amazon bez kecu Kindla rovnou pres kuryra vymenil... proste se muselo komunikovat primo s nima a ne s tim dodatatelem ...

z tohodle jejich postoje to skoro (mym odhadem) vypada jako na nejakou fake nebo kradenou zasilku pokoutne nekde prodavanou a amazon o ni asi vi... ne?

a nebo Amazon pritvrdil v reklamacich - a to by nebyla dobra zprava pro uzivatele v CZ ... proto se o to zajimam...

jinak ti ale asi neporadim bohuzel... nemam s tou tvou poruchou zkusenosti
    MALER
    MALER --- ---
    FERRYH: protoze to bylo koupeno u obchodnika na londynskem letisti.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    MALER: tak to je prvni pripad o kterem slysim, ze jsou probl. s amazonem pri reklamaci... zduvodnili nejak proc? zajima me tahle vyjimka...

fakt jsem jeste neslysel ze by nekdy delali s reklamacema nejake obstrukce... divneeeee.... :o(
    MALER
    MALER --- ---
    Mam tady mrtvy Kindle 4 Touch, koupeny na letisti, ktery Amazon odmita reklamovat (nutno reklamovat tam kde byl koupen). Zobrazuje hlasku Repair needed. Mate nekdo zkusenost s mrtvolkou? Dohledal jsem na to nejake nastroje, ale zajima me zda to nekdo v praxi resil. diky
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    ZAPPO: lecos posílají do čech ale Kindle pouze v rámci německa.
    SILENCE
    SILENCE --- ---
    ZAPPO: google translate je integrovany v chrome prohlizeci.. ;)
    ADITU
    ADITU --- ---
    ZAPPO: spoustu veci ne, obvykle prave novinky jako je ted Paperwhite...
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    MILAZAJICEK: Posílají z Německa do Čech? Nebo je tam aspoň někde tlačítko na přepnutí do angličtiny?:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam