• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    CRON: Bud udelej mezikrok pres HTML a tam si osefuj kodovani diakritiky a nebo pouzij DOCX.
    Pokud vim DOC neni ani v Calibre podporovan kvuli licencim...
    CRON --- ---
    Ahoj.Mam problem s mym Kindle a Calibre.Snazim se prekonvertovat DOC do MOBI.v online convertoru jsem z toho udelal EPUB,aby to calibre vubec nacetl.diakritiku mam nastavenou dobre,1250,akorat mam vsechen text rozhozeny,zadne odstavce atd.Nevite nekdo,co s tim,prosim?
    GALE
    GALE --- ---
    DARUMA: Existuje. Jelikož Paperwhite je hardwarově vylepšený K4. Googli "kindle 4 slovník". První neplacený odkaz i s návodem:
    Anglicko český slovník pro Kindle 4 bez klávesnice | Svět čteček Kindle 5, Paperwhite a elektronických knih
    http://www.amazon-kindle.cz/anglicko-cesky-slovnik-pro-kindle-4-bez-klavesnice/
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    Existuje pro Paperwhite nějaký dobrý český slovník?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ROENICK: já koupil přítelkyni v červnu tenhle:
    Amazon Kindle 107 | Alza.cz
    http://www.alza.cz/amazon-kindle-107-d344455.htm#recenze
    Je s nim spokojená na 100%, tahá to v kabelce. Já sám mám nějakej homo domo koženej od sestřenky, ale asi bych si pořídil něco podobnýho.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    pls jakej obal pro Kindle 5? pokud mozno co nejlehci ale aby i tak chranil
    diky

(nejlepe z alzy )
    JUDE
    JUDE --- ---
    VOY: Máš v setup Calibri - CONVERSION - COMMON OPTION - INPUT CHARAKTER ENCODING hodnotu WINDOWS - 1250. ?
    MORVAGOR
    MORVAGOR --- ---
    Nemate nekdo nahodou Kindle Development Kit, ci nevite, jak ho sehnat bez toho vyplnovani otravneho formulare?
    SILENT
    SILENT --- ---
    KORINKOWICZ: o takovym nevim, ale mozna je. kazdopadne na to prvni potrebujes solidni znalost linuxu a je to fakt solidni voser
    KORINKOWICZ
    KORINKOWICZ --- ---
    SILENT: j, presne neco takovyho jsem mel na mysli.. ale jestli je to hodne narocny, tak nevim nevim.. este me napadlo, jestli by se nejakym hackem nedal rozsirit seznam symbolu pod tlacitkem Sym.. to nastesti zrovna funguje :))
    SILENT
    SILENT --- ---
    KORINKOWICZ: teoreticky se to da jailbreaknout a pak ta hesla predvyplnit pres terminal z pocitace, ale je to dost narocne, delal jsem to kvuli enterprise wpa, ktere to nepodporovalo
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    KORINKOWICZ: jen nápad takhle z první, vím že jde označovat text ale nejsem si jistý, nejde tam nějak copy/paste? potom bych si poslal do kindlu textak se heslem a copy/paste.
    KORINKOWICZ
    KORINKOWICZ --- ---
    ERGOSUM: tak to me samozrejme napadlo, ale ne ke kazdymu mam pristup vid ;)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    SAMGARR: prodano
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    KORINKOWICZ: Změnit heslo k WiFi? :-)
    KORINKOWICZ
    KORINKOWICZ --- ---
    Caute. Mam v K3 rozbitou klavesnici a nektery pismena proto nefungujou. Coz je problem pri zadavani hesla k Wi-Fi :)) Nenapada vas, jak tohle vyresit? Jakoze jestli by to heslo treba neslo manualne vlozit pres PC do nejakyho souboru, kam si je Kindle uklada... (?)
    KURE
    KURE --- ---
    hola, mam dotaz. posledni dobou se mi začlo stávat že když uploadnu z calibre knihu do kindlu, tam
    ji pak vidim 2x. a když zpětně kindle pripojim k PC tak už i v kalibre vidim knihu 2x jednou jako mobi a jednou jako AZW.
    kde je chyba, nebo co mam udelat aby se mi to nestavalo?
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    SILENT
    SILENT --- ---
    POPEY: a presne proto zakazuje amazon instalaci cizich aplikaci a opakovane opravuje firmware, aby znemoznil jailbreak ;)
    POPEY
    POPEY --- ---
    SILENT: dekuju. presne to udelam. protoze na to nemam uz nerv .
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam