DSMID: Z tvyho pohledu to zni jak kdyby paperwhite byl totalni propadak. Ja ho mam, predtim jsem mel tu trojku s klavesnici a proste s tebou vubec nesouhlasim.
Podsviceni je bezvadny na takovy to kratky predusinaci cteni vedle manzelky, ale uziju ho treba i rano v metru, kde plne podsvicenej displej je na cteni daleko prijemnejsi (belejsi). Predtim jsem si myslel, ze mi nebude vyhovovat dotykovy ovladani a dneska muzu s plnou odpovednosti rict, ze je daleko ergonomictejsi nez klavesnice. Pri cteni mi nijak neprekazi, ani si nedokazu poradne vybavit kde by mohlo. Okraje si muzu zmenit v calibre nez to do kindlu poslu, i kdyz je pravda, ze to vyuziju opravdu malokdy, protoze vetsinu knih koupim rovnou nekde na palmknihach nebo amazonu. Verim pak, ze existujou lepsi alternativni cteci aplikace, ale ja na ctecce ocenuju nejvic to, ze zadny aplikace ani alternativy resit nemusim, nejaky hrani si s nastavovanim aplikaci jsem docela rad ze nemam ani to pokuseni podstupovat. Proste odklopim obal a ctu.
Osobne muzu paperwhita fakt jedine doporucit. Stoji pravda vic, ale nejde o zadnou dramatickou castku a spolu s obalem je to jedna z nejlepsich voleb na trhu. Opravdu by me zajimalo co je podle tebe tak super na kindle keyboard 3g.