• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    Můj Kindl se jednou vybil tak dokonale, že vypadal, že se nenabíjí a nereaguje, ale když sem ho nechala připojenej přes noc, nakonec se nabil.
    SUMI
    SUMI --- ---
    JOHNSILVER: ano, zkusil jsem všechny co mám doma i všechny usb porty :(
    JOHNSILVER
    JOHNSILVER --- ---
    SUMI: Jiný kabel jsi zkusil?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    SUMI: doporučuju spíš kontaktovat pomocí chatu nějakýho inda ze supportu. Mě takhle poslali novej do tejdne zadara. Ta alza podle mě udělá úplně to samý
    SUMI
    SUMI --- ---
    EXCITE: u mě se právě ani nepřipojí :( a při připojení do zásuvky ani nesvítí..zkoušel jsem factory reset a nepomohlo to...tak ho odnesu do alzy, je ještě půl roku v záruce (jsem zvědavej co udělají, když se kindle 3 už neprodává)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    SUMI: mě občas blbnepři připojení k pc, furt dokola se v compu ohlasuje a zase vypadne..ale v zásuvce se nabíjí bez problémů.
    SUMI
    SUMI --- ---
    Ahoj, nestalo se vám, že kindle se přestal nabíjet a nejde připojit k PC? To je asi na reklamaci co? :(
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    DSMID: dobrej tip
    DSMID
    DSMID --- ---
    Mnohem jednodušší je trochu si zachatovat s uživatelskou podporou a poprosit je, aby to deaktivovali, že nevidíte možnost deaktivace ve vašem profilu a že special offers v České republice stejně nefungují.
    Pokud budete mít jen trochu kliku, udělají to zadarmo.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    to se někomu za tyhle prachy vyplatí?:)
    MINER
    MINER --- ---
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    MINER: to je zobrazování reklam?
    MINER
    MINER --- ---
    MINER: tak stačí nastavit Kindle country settings a Amazon billing adress na US, a jde to unsubscribnout za $20.
    MINER
    MINER --- ---
    Jde unsubscribnout Special offers z Kindle Paperwhite2?
    Dřív to šlo z Manage Your Kindle asi za $30, ale teď tam tu možnost nevidím.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    FERRYH: No, se nediv, když to chlapci konvertovali z LateXu. Navíc velmi specificky upraveného. Ale tohle ohlásím.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    WITTGENSTEIN: WITTGENSTEIN: vis co? prekvapi te hodne, ze i epuby z "legit zdroju" (zde konkretne z palmknih) ma precasto spatne ceske znaky? :))
    at nevarim z vody tak konkretne treba podivej se na: http://www.palmknihy.cz/web/c?athid=5644
    Ť misto nej je Ë a v par dalsich pripadech je to i u maleho ť

...a neni to prvne co to v oficialne prodavanem ebooku vidim ... ten prevod proste dela lidem problemy a to i v profi sfere - nejen ctenarum a uzivatelum, jak vidno!! takze prosim nebud zlej anti-ebookarskej troll!! :o) vubec to neni hezke!
    LAFLY
    LAFLY --- ---
    LAFLY: resp. uz jsem to nasla,ale nevim si s tim rady...ani moc nechapu co to vlastne ma za funkci.jestli to tady moc zasiram,klidne se muzeme presunout do posty.
    LAFLY
    LAFLY --- ---
    WITTGENSTEIN: aha,asi v tom hledam vetsi vedu nez to je...nicmene ted se potrebuju poprat s tim co mam mno...takze jak jsi psal,mam co si zaslouzim,bude to vetsi srani mno
    LAFLY
    LAFLY --- ---
    ERGOSUM: kde to najdu?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    LAFLY: V modernějších pirátských verzí žádné problémy nejsou, tam je to rovnou ePub, nebo mobi, případně docx, který lze v Calibre snadno převést na cokoli. No a všechny placené knihy jsou v tomhle ohledu v pořádku, protože standardně používají kódování UTF-8. Tedy funguje to, aniž bys musela vědět o nějakém kódování či standardech.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam