Odchází mi obal na Kindle 4, tak sháním nový a jsem strašně smutná panda :( Mám +/-
tenhle koženkovej a chci jinej (hezčí a kvalitnější - na té estetice trvám méně než na kvalitě), ale:
* měl by mít stejně řešené uchycení Kindlu (tzn. ne jenom 4 gumičky v rozích) - dostává ode mně dost kouř, protože ho denně házím do batohu, kde se musí porvat s dalšíma x věcma a u systému 4 gumiček se obávám, že by se okamžitě omlátil (a to právě ne jen ty rohy) a/nebo že by se ty gumičky velmi rychle vytáhly a zničily
* zapínání preferuju také podobné, a to kvůli čtení. V současnosti prostě otevřu, ohnu horní "víko" až na druhou stranu a páskem se zase "připnu" k magnetu, takže mi vznikne plus mínus držátko, do kterého můžu dát dlaň a Kindle tak pohodlně držet
můj problém a otázky:
- skoro všude je upínání do 4 gumiček. Když už náhodou ne (hardcovery tohle mívají z mého pohledu super), tak
- zavírání/zajištění "víka" mi přijde, že se nedá použít pro rozumné uchycení (např. zaklapávají magnetem víko přímo na spodek). Co by mohlo fungovat, jsou zavírání s gumičkou ala moleskin zápisníky. Dá se to použít, když nechci kindle držet jako normální knihu? V případě, že ano
- potkal jste někdo někde kombinaci tohohle zavírání a "pevných okrajů"?
- po sice dávné, ale přesto se odehravší aféře s lampičkama u K3 nechci žádné pouzdro s lampičkou
Už jsem prolezla Amazon (různé jazykové mutace), Cc, Azu, Oberon, Noreve, různé náhodně vygooglené české i zahraniční eshopy, ale ještě se mi nezadařilo, tak volám o pomoc...