• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Heureka.cz - Vyhledávání kindle voyage
    http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=kindle+voyage

no, to je hezký teda...z německého amazonu by to vyšlo na zhruba 5200, z amerického skoro o litr míň, nicméně i když by to odchytili celníci a napařili k tomu DPH tak to budle plusmínus na té německé ceně...fakt nevím čím je ten náš trh tak specifický že musíme mít elektroniku nejmíň o čtvrtinu dražší než jinde...
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    Nepovedlo se vam nekomu koupit si na amazonu Unlimited?
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    Black E-Reader Cover compatible with Kindle4 and Paperwhite - Moleskine
    http://store.moleskine.com/...ible-with-kindle4-and-paperwhite/ereader0kindle40black?ic=U0OYxg%3D%3D
    MARECEK
    MARECEK --- ---
    JYRKA: jako voyage je moc peknej ale kdyz jsem se ujistil ze cena skutecne zacina na 199, tak jsem se podival na paperwhite co mam a zjistil jsem, ze za ty prachy, mi to vubec nic novyho neprinese... jako kdybych ho ztratil, nebo rozbil, tak asi jo, ale jako upgrade mi to prijed nesmysl.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ARIAEL: Kéž by to bylo tak jednoduché. To smítko je uvnitř, někde mezi vrstvami a vyklepat fakt nejde.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    WITTGENSTEIN: Neni levnejsi tu ctecku utrit? :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    JYRKA: Tak pro člověka, který už Paperwhite má, jen mu nestačí jeho kapacita a trochu vadí ta tři smítka prachu, která ve skutečně nejsou vadné pixely, ale vadí úplně stejně...
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    WITTGENSTEIN: Hlavne nemam pocit, ze to stoji za to- paperwhite je o dost levnejsi.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    JYRKA: Ne, nepošlou. Ale na to je poměrně spolehlivá přeposílací služba mailbox.de. Blbý je, že při současné "síle" korunu a nastavenému Amazonem přepočtu mezi dolary a eury (199 dolarů = 189 eur, to dá rozum) se cena vyšplhá na nějakých 5200 korun. Plus 68 korun za přepravu. Takže přinejlepším o 700 korun levnější. Což je lepší než drátem do oka, ale...
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    WITTGENSTEIN: Bude to levnější, samozřejmě.
    Otázkou je, jestli Ti ho vůbec pošlou přímo.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    JYRKA: To by mě zajimalo, na jakou cenu se s Voyagem dostanu, když si ho objednám z Amazon.de.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Odhadované ceny nových Kindlů v ČR (s DPH) od jednoho dovozce:
    Levný dotykový model: 2.490
    Kindle Voyage: 5.990
    Žádné disko to není.
    VICA
    VICA --- ---
    paráda, že jsem s koupí nepočkal 2 týdny. Chjo
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    NECROMAN: Kindle Voyage vypadá poměrně zajímavě...
    DSMID
    DSMID --- ---
    Obě nové čtečky budou navíc lokalizované do ruštiny a holandštiny, my máme opět smůlu :(
    DSMID
    DSMID --- ---
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    DSMID: tady je prehled
    Amazon uvádí pět nový čteček a levných tabletů – Živě.cz
    http://www.zive.cz/...ovky/amazon-uvadi-pet-novy-ctecek-a-levnych-tabletu/sc-4-a-175415/default.aspx
    XAJA
    XAJA --- ---
    DSMID: a to je dobrá správa.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    STARE_CASY: tak upřesňuji, bylo to Kobo Aura HD a mělo to 265 ppi. Každopádně ta jemnost se mi líbila moc.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    DSMID: mne spíše zaujalo new "Kindle Voyage" e-reader with a 6-inch high-resolution display (300 ppi). 300 ppi na e-inku by bylo velmi příjemné zlepšení. Měl jsem nedávno v ruce Kobo (model si napamatuju), který má 212 ppi a je to oproti klasickému Kindlu velmi příjemné zlepšení (lepší detaily textu, lépe se čte i jemnější písmo). Těch 300 ppi by bylo parádních.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam