• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    AOTEAROA: Jenom pro informaci: máš nějaký důvod, proč ten Kindle nechceš registrovat přes WiFi? (nerejpu, fakt mě to zajímá)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    DSMID: nechci pohodlí, budu s tím klidně hodinu operovat, abych to tam dostala a fungovalo to, ale měla jsem dojem že ani bez pohodlí to nejde. zkoušela jsem to s nějakou ukázkou, ale nepodařilo se. zkusím to teda přes ten mobil. s omezeními smířená jsem, je to něco za něco, ale nechci se smiřovat s omezeními jen proto, že třeba nevím že to jde obejít :) díky za rady.
    DSMID
    DSMID --- ---
    AOTEAROA: Samozřejmě to musíš z toho mobilu do Kindlu dostat ručně.
    Ale jakmile je knížka v Kindlu, normálně ji otevřeš.
    Pokud chceš pohodlí, Kindle si zaregistruj.
    Pokud ho registrovat nechceš, musíš se smířit s omezeními.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    CASTER: jo, já nakupuju jinde, ale občas některý e-knihy má jen Knižní klub :/ třeba konkrétně Já, poutník, kterýho si nehodlám kupovat v papíru.

DSMID: to se otevře jen v tom mobilu, ale ne v neregistrovaném Kindlu.
    DSMID
    DSMID --- ---
    AOTEAROA: Jednodušší mi připadá použít aplikaci Kindle pro Android (i ta může mít svůj email) a nechat si knihy posílat tam.
    Z telefonu do PC se už kniha dostane snadno.
    CASTER
    CASTER --- ---
    AOTEAROA: na to, aby se samy stahly do kindlu zaslanim na registrovanou e-mailovou adresu, bys ho musela stejne pripojit k netu. Leda ze bys je planovala stahovat na pc z "amazon my kindle knihovny", kam teda dojdou timhle zpusobem taky. Ale to uz mas jednodussi stahovat je primo z e-shopu do PC a nahravat pres USB, bez kindle e-mailove adresy. Ebux to neumi? Vykasli se na nej a nakupuj na palmknihy.cz :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    cesta, jak registrovat svůj Kindle, aniž bych ho připojila na wifi, asi neexistuje, že?

aneb - nechci připojit Kindle k netu, ale chci nakupovat na ebux.cz knihy, které se dají poslat/stáhnout do registrovaného Kindlu. myslím že mám smolíka, ale radši se ptám... (je to Paperwhite 1st gen.)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Nastavil jsem si posilani zprav E15.cz do kindlu, nevite nekdo, jak zaridit, aby se to radilo vsechno do jedne slozky jako je to treba u predplatneho casopisu?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Kindle Voyage Getting Lots of Complaints About Uneven Lighting | The eBook Reader Blog
    http://blog.the-ebook-reader.com/.../kindle-voyage-getting-lots-of-complaints-about-uneven-lighting/
    DSMID
    DSMID --- ---
    BOBULIX: Musí se to nechat poslat na německou adresu, tu si zřídíš na mailboxde.cz.
    Přeposlání Kindlu do ČR stojí 133 Kč, po Německu je to zdarma.
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    JIRKA207: Nějak jsem nepochopil, že se to .de dá posílat jenom do DE ... no dobrá, ale to je dost nevohrabaný řešení ...
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    BOBULIX: OMG :) kdyz jsi prihlasenej s USA ci jinou nez DE adresou, tak se nemuzes divit, ze ti to pise tohle ;)
    Normalne se tam prodavaji...
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    JIRKA207: Kindle Paperwhite, 15 cm (6 Zoll) hochauflösendes Display (212 ppi) mit integrierter Beleuchtung, WLAN kann leider nicht an die ausgewählte Adresse versandt werden. Um einen Kindle zu erwerben, besuchen Sie bitte die Kindle-Produktdetailseite auf Amazon.com (intl.)
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    BOBULIX: Proc by nemel byt?
    Kindle Paperwhite - Touchscreen eReader mit integrierter Beleuchtung
    http://www.amazon.de/gp/product/B00JG8GBDM/ref=fs_pino
    XAJA
    XAJA --- ---
    BOBULIX: colnici na to nic, lebo amazon ti clo a dan zarata do ceny a uhradi ju za teba.
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    Objednával někdo z amazon.com - co na to celníci?
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    Vypadá to, že na amazon.de už PW není k mání.
    DSMID
    DSMID --- ---
    DARUMA: Občas se objeví jednorázová akce, kdy na pár dní sleví.
    Takhle jsem koupil v lednu Paperwhite 2 za 99 € (normální cena byla 129 €).
    Doporučuju sledovat Amazon.de.
    (Při započítání DPH a poštovného je objednávání z Amazon.de výhodnější než z Amazon.com).
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    DARUMA: nepujde. pro drzgresle kolenovrty a jine odrudy lidi timto stizene vydali Kindle 6
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam