• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    JATRO
    JATRO --- ---
    TEEPEK: mel jsem dojem, ze k tomu ani nebyl... kazdopadne se po nem podivam, dik za rady
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    JATRO: nemas origos adapter?
    JATRO
    JATRO --- ---
    TEEPEK: zkoušel jsem ho podržet celkem dlouho a bez reakce, radši ještě ozkouším...
    nabíjel jsem ho vždy originálním kabelem, jednou z pc a poté i z ntb (zapnutých), normální mobilní nabíječky jsem se "bál"
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    JATRO: cim ho nabijis?
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    JATRO: napada me mu tlacitko podrzet tak 15s pro pripadny restart. jinak ho nechat v nabijecce jeste tak 2 dni. pokud ani potom nic, baterka je mrtva.
    JATRO
    JATRO --- ---
    zdravím, mám Kindle 4 a nějakou dobu jsem ho nepoužil. Teď po nabití mi stíle zobrazuje pouze symbol, že chce nabít a nejde zapnout. Mechanické tlačítko ze spodu reaguje bliknutím, ale dále se nic nestane... Nějaké zkušenosti či případně rady prosím?
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    E2E4: tak dalsi pokus o update se zatím nekonal,tak nevím o co mohlo jít.
    možná tam zůstal update soubor a kinder se snažil updatovat ? bohužel jsem update jen smazal..
    E2E4
    E2E4 --- ---
    VLASTIS: Po update kindle 3 na fw 3.4 mi to zacalo bejt pomaly az nepouzitelne, musel jsem bolestne downgrafovat na 3.1 a zamezit updatum. Dneska bych downgrafoval na 3.3 je tam lepsi pocitadlo stranek.
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    Ahoj,
    vcera se mi odpoledne zupgradoval Kindle 3 na verzi 3.4 (*0040) a vecer se zacal delat jeste jeden upgrade, ktery nedopadl uspesne a porad jede dokola.
    Na webu amazonu http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=201177370 jsem nasel informaci , ze se muze jednat o spatne stazeny update soubor.
    Takze jsem update z root adresare smazal a cekam co se bude dit, az se Kindle dobije.
    Setkalse s tim nekdo ?

Mam kindle uz takovych 4-5 let a nevim jestli je to duvod pro pozaruci reklamaci (pokud by to nepomohlo)
    Amlouvam se za mizernou fotku, ale v noci to mobil lepe nedal..

Diky za rady a napady :o)
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ROTTWEILER: u mě dobrý, bez problémů...
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    NEVILL: Jak je na tom tvůj Kindle Voyage s displejem? Objednal jsem ho a měl nějaké prachové částice pod displejem, tak jsem napsal Amazonu, tak mi poslali nový, ale tenhle má zase horší podsvícení plus displej obsahuji více miniaturních teček.

A očividně nejsem sám... http://www.amazon.com/forum/kindle?_encoding=UTF8&cdForum=Fx1D7SY3BVSESG&cdThread=TxFN6W3X3WF5FI

Tak nevím, jestli si ho budu nechávat a nepošlu jim rovnou oba zpátky.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    CASTER: to sou presne ty tri co ta pisatelka dostala do ruky... tak jasny kdyz te nepopiratelne usvedcej z X tak priznej X ale nebud blbej :D
    CASTER
    CASTER --- ---
    WITTGENSTEIN: datart rika, ze se podle inventury zamenily 3 kusy

https://www.facebook.com/DATART.cz/posts/10153039194968447
    DSMID
    DSMID --- ---
    INDIIK:
    V případě Paperwhite 1 šlo v jistém starším firmwaru použít aplikaci zvanou Collection Manager k vytváření vnořených kolekcí.
    Takže by to vyžadovalo downgrade, jailbreak a nakopírování aplikace.
    INDIIK
    INDIIK --- ---
    Ahoj, mám na vás dotaz, možná už to tu někdo zmiňoval, odpovídal (já to teda nenašel) - mám kindle paperwhite 212ppi

Je možný vytvářet kolekce v kolekcích? zkrátka potřeboval bych vytvořit víceúrovňový seznam. Chtěl bych si v kindlu schraňovat i noty (dá se z toho i zpívat místo not) a potřeboval bych mít kolekci noty, podkolekce s názvy skladatelů a uvnitř jednotlivý pdfka....

je cesta?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Značení teda amazon nijak nepálí, co koukám. Svoje číslo jsem našla až na amazoním účtu, v zařízení to taky nemůžu najít.
    Uvnitř od výrobce manuál pro PW2, tak to asi bude, ale jinak člověk neví.
    DSMID
    DSMID --- ---
    MA747: Pan Vytlačil v tom článku, jak je jeho zvykem, neuvedl zdroj.
    Ten je tady na Mobileread.com :
    MobileRead Wiki - Kindle Serial Numbers
    http://wiki.mobileread.com/wiki/Kindle_Serial_Numbers

Radši použijte ten, na rozdíl od jednorázového článku bývá Wiki aktualizována, pokud se objeví nový prefix.
    DSMID
    DSMID --- ---
    WITTGENSTEIN:
    Základ problému je v tom, že Amazon používá naprosto dementní marketingové označení svých modelů.
    Podle stránky s nabídkou aktualizací existují pouze:
    Kindle 1st Generation (2007)
    Kindle 2nd Generation (2009)
    Kindle DX (2009, 2010)
    Kindle Keyboard (2010)
    Kindle (2011, 2012)
    Kindle Touch (2011)
    Kindle Paperwhite 1st Generation (2012)
    Kindle Paperwhite 2nd Generation (2013, tajně 2014)
    Kindle (2014)
    Kindle Voyage (2014)

Data začátku prodeje jsem přidal já, Amazon je při označování nepoužívá.
    Změnu, která nastala v létě 2014, tj. zastavení výroby 2GB PW2 a rozšíření výroby původně japonského modelu se 4 GB paměti, Amazon vůbec nepřiznal.

Výsledkem tohoto zmatku je, čeští prodejci si marketingová označení vymýšlí.
    A v Datartu to zřejmě dostal na starost nějaký blb.
    Nicméně pokud v popisu zboží bylo uvedeno, že čtečka je nasvícená, je absence nasvícení rozhodně důvod k reklamaci.
    XAJA
    XAJA --- ---
    WITTGENSTEIN: pekne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam