• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    ADITU
    ADITU --- ---
    JYRKA: před chvílí jsem objednala onyx boox classic - bez čtení dlouho nevydržim a papírový knihy o 700+ stránkách do busu a metra nedávám. takže jako zajímalo by mě, jestli vážně PocketBook tak vstřícně reaguje, ale nakonec to v nejbližších letech (doufám) nevyužiju.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    ADITU: Tak jsem teď přemýšlel a asi bude řešení u PocketBooku, kdy dotyk půjde vypnout.
    Vzhledem k tomu, že moje nápady většinou implementujou, tak by mohli i tento :)
    Zítra jim napíšu a dám vědět, co odpoví.
    ADITU
    ADITU --- ---
    KAZATELL: verze "classic" se zdá být i bez dotyku. díky za tip!
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    ADITU: zkus se mrknout na čtečky onyx books... sice mají i dotyk ale máj i tlačítka. je to podsvícené a jako přidána hodnota je android takže se na tom dá číst v podstatě cokoliv
    KURE
    KURE --- ---
    JYRKA: ja jo. presel jsem z kindle 3 na paperwhite, a z hlediska komfortu ovladani je to krok z5.
    ADITU
    ADITU --- ---
    JYRKA: to není fóbie, mám racionální důvody :) poměrně přesně vim, jak často se s mým způsobem držení čtečky nechtěně dotknu jejího displaye. kdyby mi to kvůli tomu pořád přelistovávalo nebo vyjíždělo menu A-Y, tak se z toho zvencnu :)
    Soubor pošlu do pošty, díky!
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    ADITU: Dotyk nejde vypnout. Nicmene fobii z dotyku nechapu :)
    Posli mi nejaky soubor, vyzkousim.
    ADITU
    ADITU --- ---
    JYRKA: dá se dotykovost nějak zablokovat?
    ad formát: podle http://shop.acomp.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=1118 tam mobi neni. podle http://www.pocketbook-int.com/cz/products/pocketbook-touch-lux-3#specifications zvládá PRC(MOBI). nechápu :( Když mám soubor s příponou .mobi, budu ho muset konvertovat, nebo ho zkousne bez čehokoli dalšího?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    ADITU: Co PocketBook TouchLux 3?
    Ma tlacitka i dotyk, nasviceni, umi mobi
    ADITU
    ADITU --- ---
    O víkendu se mi odporoučel display na Kindle 4. Dá se ještě někde koupit? Nechci dotykové ovládání, jinak bych si asi pořídila poslední model - stránky chci obracet tlačítky a s cenou se vejít do 4k (takže voyage ne). případně nemám nijaké zásadní předsudky proti jiným značkám, pokud budou umět mobi formát. Nadsvícení není nutné, tlačítka na otáčení stránek ano, 6'' také.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    FARFELOO: Asi začíná mít význam magnetickej obal... Doporučíte mi něco, prosím? líbí se mi, jak se Kindle drží v ruce a nerad bych o to s obalem přišel...
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    FARFELOO: Teď ještě zjistit jak změním ty screensavery, ty jsou dost hnusný....
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    WITTGENSTEIN: Tyjo díky. Amit mi to hnedka odblokoval... co to je za policy?:D
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    JIRKA207: Ale to jde přece zdarma zrušit, ne? viz https://www.youtube.com/watch?v=t-03jlcGL1U cca od 4.40.
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    Asi se projevuje silnější dolar.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    No jiste, maji, jenze je do 20e drazsi, a do ted predchozi verze byla jen bez reklam a samozrejme za cenu 119e.
    Proste amazon.de bylo vse bez reklam za fajn ceny, coz uz ted neplati.
    MTHU
    MTHU --- ---
    JIRKA207: Vśak mají v nabídce i bez reklam, ne? Aspoň já ho tam vidím.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Shit, nemohli to vydat o měsíc dřív?:-)
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    Bezva, novej paperwhite s 300dpi ale uz bohuzel i v nemecku s reklamou..:-/
    Der neue Kindle Paperwhite, 15 cm (6 Zoll) hochauflösendes Display (300 ppi) mit integrierter Beleuchtung, WLAN - mit Spezialangeboten:Amazon.de:Kindle-Shop
    http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00QJDO0QC/ref=ods_mfs_pin
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Tak už mám několik dní svůj Kindle a jsem úplně nadšenej... trávím mnohem míň času na mobilu, což je super. Zajímala by mě ale jedna věc: jak dostat články/odkazy z kindlu zpátky do počítače? Včera jsem narazil totiž na toto: čtu článek, kterej se odkazuje na další články. Ty se otevřou v browseru, kde to stojí za hovno... jak bych mohl synchronizovat webový bookmarky zpátky do počítače/mobilu, abych si ty odkazy mohl přečíst jak se sluší v roce 2015? nebo je poslal zpátky do Kindlu v rozumnějším formátu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam