• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    KACHITA: Jde o to, že hodně lidí už ani nemá jak DVD přehrát. Příjdou mi to jako takový dárky pro dárky... Ale samozrějmě, že je fajn, že se ten pán staral. To jsem vždycky rád:-)
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    FARFELOO: chápu, že je to v dnešní době OUT, ale hodilo se mi to a myslím si, že se najdou lidi, kteří to ocení také ;)
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    KACHITA: DVD? Haha...;)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TOOMIX: Rozhodně spíš Paperwhite, to podsvícení určitě ocení, mám to vyzkoušeno na vlastních rodičích... :-)
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    TOOMIX: ahoj, nedávno jsem vybírala také čtečku a nakonec jsem koupila Paperwhite 3 a jsem max spokojená. Nemůžu porovnat s nižší řadou, ale z 99% ji mám taky zatím jen na "domácí čtení" a neměnila bych.

BTW: neodpustím si tu udělat reklamu shopu www.ebook-ctecky.cz - pan Raška mi věnoval dost času, vše mi vysvětlil, řekl pro a proti, fakt bylo vidět, že čtečkám rozumí. Cenově taky nevychází špatně, navíc mi i doporučil pouzdro, balíček přišel perfektně zabalený + český manuál + tipy, triky +dvd s knížkama zdarma a ještě něco tam bylo, ale už nevím co :) Takže tak :)
    OXYMORON
    OXYMORON --- ---
    TOOMIX: Kup tatínkovi něco s Cartou - Pearl ne-e.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Zdravím,

vybírám tátovi čtečku a padla mi do oka tahleta

Amazon Kindle 7 Touch - sponsored version RTV-EB-AMA-024 | CZC.cz
    http://www.czc.cz/amazon-kindle-7-touch-sponsored-version/180110/produkt

Myslíte, že na takový to domácí čtení mu to bude stačit? Formátů to koukám podporuje dostatek
    Díky
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Zdravím, na čtečce mně přestala fungovat půlka displeje, a to po víkendu, během, kterého s ní nikdo nemanipuloval a byla v ochranném pouzdře.
    Distributor mi nabídl buď dostat za funkční základní desku dvě stovky slevu, anebo výměnu displeje za sedmnáct stovek. Ani jedno se mi nevyplatí, existuje nějaká jiná možnost opravy nebo sehnání náhradního dílu?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    LUCKERCZ: Jo pomohlo díky
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    KAZATELL: podrzet vypinaci tlacitko dele jak 30s. To by melo pomoct.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    zdravím dneska mi zdechnul kindle 4... nejde zapnout jen se rozsvítí ledka a po chvilce zase zhasne a nic... jinak tapeta furt drží. někdo nějaký nápad co s tím?
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    OXYMORON: díky moc. Ten finanční rozdíl mei PW2 a 3 není zas tak dramatický, proto jsem se rozhodla pro nenovější typ ;) vypadá to dobře, v pondělí ji budu objednávat, tak se fakt začínám těšit :)
    OXYMORON
    OXYMORON --- ---
    KACHITA: Já mám na Kindle PW2 tyhle slovníky - ten anglicko-českej jsem si tam nahrál sám, ty tři výkladový už na dvojce byly, jsou zpracovány skvěle, viz. obrázky. Nabízí to i vyhledání na Wikipedii. Na PW3 to je stejný, pokud ti nejde o prachy, šel bych do PW3, ale rozdíl proti PW2 je nevelký, máme obě doma.

KACHITA
    KACHITA --- ---
    JUDE: jj díky, nemyslela jsem rozdíl slovníku u 2 a 3, to je mi jasné, že na slovník nemá vliv, napsala jsem ten dotaz blbě :)
    RUM: to máš pravdu, netušila jsem, že je tam výkladový, o to líp, díky moc :)
    V23
    V23 --- ---
    ERGOSUM: To můj 7 palcový blbounek za 1000,- Kč nezvládne :-(
    RUM
    RUM --- ---
    KACHITA: mam 3 a slovník funguje, ale pak jsem přišel an to, že jestli se člověk chce vážně učit anglicky, měl by používat jen anglický výkladový slovník, který je součástí od začátku
    JUDE
    JUDE --- ---
    KACHITA: nemam 3 mam 2 tam fuguje dobře a nemyslim si že jemnější rozlišení a font navíc by měl ovlivnit fuknčnost slovníku ... :-)
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    zdravím, máte prosím někdo zkušenosti s anglicko-českým slovníkem na Paperwhite 3? Funguje dobře? Zatím čtečku nemám (rozmýšlím se mezi PW 2 a 3 - tak pokud by se zde našel i někdo, kdo měl obě v ruce, tak se případným radám k nákupu nebráním :) ) Děkuji.
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    V23: Co nainstalovat na tablet Calibre a hledat v něm?
    V23
    V23 --- ---
    Má někdo zkušenosti s FBReadrem?
    Používám tablet mimo jiné jako levnou čtečku. V programu FBReader mám postupně nahráno kolem 1000 knih. Nedaří se mi, aby je FBReader automaticky všechny znal = když dám vyhledání dle autora či názvu, tak knihu ani autora nenajde, dokud si ručně (přes strom souborů) do konkrétního autora (podadresáře) nevlezu. Potom už "zná" všechna díla s podaresáře... Jiné "naučení" mi nefunguje. Ani "prohledat znovu", ani aktualizace při spojení s Calibre (tak mám v notebooku uloženou knihovnu cca 18000 souboru od 2000 autorů).
    A ručně projít všechny autory je nereálné :-(
    Děkuji
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam