• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    RUM: Zkus verzi bez reklamy
    RUM
    RUM --- ---
    ale u toho kindlu, co je teď ve slevě mi to teda píše, že ne-e

RUM
    RUM --- ---
    MTHU: německej amazon se dá už přepnout i do angličtiny... ale překlad je ještě nedokončený :-)
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    MTHU: No fakt to tak vypada ;)
    MTHU
    MTHU --- ---
    Hele, koukám dobře, že mi Amazon.de umožní už koupit Kindle přímo do Čech? Neumím moc německy a na použití translátoru jsem línej, ale doklikal jsem se s Tschechische Republik až k platbě, kde je moje karta z US Amazonu ... jen jsem nepochopil, kolik stojí poštovný ... není tam nikde uvedený a k ceně Kindlu to připočetlo 2 EURa.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    Nákup čtečky se nakonec odkládá, dobrý člověk ještě žije

Sice jsem v úspěch moc nedoufala, ale už proto, abych si pak nevyčítala, že jsem nezkusila všechno, vyvěsila jsem včera dopoledne letáčky u té zastávky, kde mu ta čtečka vypadla.
    Včera večer pípla SMS a dneska jsem si pro tu čtečku byli. Nálezce v ní nenašel nikde žádný kontakt, takže se nemohl ozvat, dokud jsem to nevyvěsila já.
    RUM
    RUM --- ---
    E2E4: ale na tom mailde chtějí teda myslím rovnou 10 euro
    E2E4
    E2E4 --- ---
    RUM: Teda nevim jestli to este plati s tim postovnym po nemecku zdarma - i tak, vyplati se to..
    RUM
    RUM --- ---
    E2E4: přesně tam si to chci nechat poslat. Jsem teď mimo ČR ale odepsali mi, že u takto malého balíčku jsou ochotni mi to skladovat bez dalších poplatků i dva měsíce. O tom trialu Amazon prime jsem nevěděl... Supr tip, díky
    E2E4
    E2E4 --- ---
    RUM: Mailboxde.cz je fakt levnej, zaplatis za to kilo dve a s trialem amazon prime mas po nemecku free shipping..
    RUM
    RUM --- ---
    MJAK1329: právě přemejšlím, že ho koupím a původní dám máti, která taky chtěla čtečku. akorát je myslím potřeba si to nechat poslat dodatečně přes nějakou službu do čr za extra náklad, ale furt dobré...
    MJAK1329
    MJAK1329 --- ---
    BALAENA: Dnes má Amazon.de akcí -20€ na Paperwhite 3, takže je za 99.99€. To je myslím neporazitelná nabídka. Nebo pokud oželíte podsvícení tak základní Kindle za 60€.
    V23
    V23 --- ---
    BALAENA: Sorry, tento aspekt jsem podcenil :-)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    V23: myslím to, že když má čtečku, tak čte. když má tablet, tak hraje hry a brousí po webu. co z toho je žádoucí chování?
    V23
    V23 --- ---
    BALAENA: Myslíš to cenu? :-)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    WITTGENSTEIN: jj, mall i czc je taky značí

NEVENA: to jsou všelijaké ty Rozbaleno, Vrácené zboží apod.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    NEVENA: V Alze, mají na to speciální kategorii.
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    BALAENA: Asi hloupá otázka, jak se dají sehnat čtečky vrácené ve 14denní lhůtě?
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    V23: Právě jsi krásně shrnul důvody, proč pro desetileté dítě chci čtečku a ne tablet :)
    V23
    V23 --- ---
    BALAENA: My si koupili (hlavně na cestování) dva 7palcové nejlevnější tablety (já a manželka). Každý pod 1000,- CZK (Colorovo city table). Máme v tom každý přes 1000 knížek, když mají někde při ubytování Wifi (dnes už skoro všude), tak jsme na mailu, zdarma Skypujeme, máme aktuální zprávy nebo si pustíme poslech nějaké knížky a podobně. Když nemají, stejně tam máme hry (např. Sudoku), turistické mapy, anglický slovník a podobně. Zatím jsme nenarazili na problém a ani mi nedošla baterka (na pláži si nečtu a všude jinde jsem do 7 hodin narazil na zásuvku. :-)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    hledám čtečku pro dítě (ano, už zase, tentokrát ji bohužel ztratil. dobíhal autobus, vypadla mu z kapsy, než se z příští zastávky vrátil, čtečka tam nepočkala...)

- eInk
    - ideálně čtečka s osvětlením, používá ji velmi aktivně
    - cena do značné míry rozhoduje (sice už ji prý vždycky zavře do batohu, ale spolehněte se na to)
    - nová nebo např. vrácená ve 14denní lhůtě, prostě ne bazar

poradíte, pls?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam