• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    RUM
    RUM --- ---
    JANDOUR: offers můžeš, jakožto obyvatel čr, nechat odstranit na požádání a místo toho to pak ukazuje různé obrázky. epub převedeš na mobi během pár vteřin.
    JANDOUR
    JANDOUR --- ---
    RUM:
    Pro mně hlavně k možnosti přímo nahrávat epuby... ...a např. dělat si vlastní spořiče obrazovky místo "offers"...
    RUM
    RUM --- ---
    JANDOUR: k čemu to je dobré? :-) (jen se ptám)
    JANDOUR
    JANDOUR --- ---
    Ahojte, už se to tu nějakou dobu neprobíralo, zdá se. Nezaregistroval jste prosím někdo, že by se objevil jaibreak pro PW3? Z Google se zdá, že stále nic...
    RUM
    RUM --- ---
    lidi díky, že jste mi poradili s tím amazonem... stačilo napsat na podporu jeden email a do druhého dne jsem měl verzi bez reklam u obou mých čteček :-) ušetřil jsem díky tomu zhruba 1000 Kč
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Zdravím! Dřív jsem tady psal o aplikaci ComfyRead, která posílá články z iOS do Kindlu. Funguje to rovnou přes share menu. Už ten vývojář opravil češtinu, takže to můžu zase jenom doporučit!
    OXYMORON
    OXYMORON --- ---
    Na Kindle for PC mi chybí v textu některé znaky (např. ž, š). Kniha je na cloudu, pokud ji otevřu na Kindle PW2 nebo na androidu, je vše OK. Řešil někdo ?
    JUDE
    JUDE --- ---
    NEVENA: to se mi dohledat teda nepodařilo - obecně zkušenosti se supportem amazonu jsou dobré - ale tohle tam chce zavolat a nemam k tomu důvod ..
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Zdravím, dostala se ke mně informace, že Amazon poskytuje za nízkou cenu pozáruční výměnu prasklého displeje u čteček Kindle. Má s tím někdo zkušenost?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    NOPOLICE: Na Amazonu se vyplatí kupovat jen v případě, že chceš anglickou literaturu. Na to je nelepší. Pokud čteš česky nebo v jiné řeči, tak je to fuk a ten epub je lepší řešení. Jen nefunguje na Kindle :)
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    JYRKA: dik. predpokladam, ze neni duvod nakupovat vse na amazonu a daji se zvolit otevrenejsi formaty jako epub.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    NOPOLICE: V praxi to znamená, že co si koupíš na Amazonu, na na PocketBooku nepřečteš bez odstranění DRM. Vše ostatní jo, mimo pár knih z Palmknih (to souvisí s tím, že si koupili technologii, dokud to ještě šlo).
    OXYMORON
    OXYMORON --- ---
    MEDWYN: Pokud při rozhovoru s operátorem Amazonu zmíníš, že zboží z reklam, které jsou na tvůj Kindle doručovány, není v našem regionu dostupné, reklamu ti zruší. Bez dalších otázek či zdůvodňování.
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    OXYMORON: OK. PW3 se mi libi. Jen musim najit nekde verzi bez reklam...
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    JYRKA: muzes trochu rozvest, co to znamena v praxi? (vliv na porizovani / kupovani / cteni knih atp)
    OXYMORON
    OXYMORON --- ---
    MEDWYN: Trefils to :-) PW3 je nejlepší volba. Už PW2 měl lepší displej, než PB Sense, trojka má i vyšší rozlišení.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    MEDWYN: Bez amazon drm.
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    E2E4: A neni to zvlastni, kdyz na webu pisou, ze ta ctecka MOBI podporu ma? Znamena to, ze je podpora pouze castecna tedy?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MEDWYN: jestli chces mobi format, potrebujes kindle.
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    MEDWYN: Jeste me zaujal https://www.alza.cz/pocketbook-630-sense-d2356082.htm Pocketbook Sense (libi se mi design :) )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam