• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    ERGOSUM: na nabijecku nijak nereagoval, nechali jsme ho nejakou dobu pripojenej a nic :-/ Byl tak hodinu uplne pod vodou a pak jeste nekolik dalsich hodin v mokru v ne moc cisty vode.
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    VRATENKA: Šanci má. Ale to může rozhodnout někdo, kdo si s tím bude hrát naživo. Velmi pravděpodobně bude vybitý.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Mate nekdo zkusenosti s ozivovanim utopenyho Kindlu? Rozebrali jsme ho, vysusili, tri dny nechali nalozenyho v ryzi, ocistili, sestavili dohromady a nefunguje :-( Ma jeste nejakou sanci na zachranu?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TEEPEK: ti ulehcim praci, nemas sanci. Teda, jako ebook samozrejme neni problem, je to na xtrance, ale papirova je nesehnatelna, prestoze kdysi jich byly hromady v Levnych Knihach. Mam cca rok nastaveny poplach na prohledavaci antikvariatu, a za celou dobu ji nikdo neprodaval. Ale da se koupit anglicka, coz je ostatne stejne lepsi, protoze si muzes zkusit sam hledat ty easter eggy... ;-)
    Ale jestli nakladatel neni idiot, vyda to znova az bude mit premieru film, takze mozna staci proste pockat.
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    MEMNON666: promiň, ale jaký piráti? bez fóra amazon-kindle jsem jaksi out... děkuju
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    TEEPEK: pirati maji :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    WITTGENSTEIN: Mne u PW nechybi tlacitka, ale prebejva touchscreen - musim to jednou rukou drzet s prstem vykloubenym na cerny okraj, jinak kdykoliv se dotknu displeje tak to prestrankuje / nekam skoci.. :(
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    hledám knihu Ready Player One v češtině. díval jsem se na různá knihkupectví jak v papíru, tak v elektronické podobě již není k dostání. nevíte o ní někdo pls? díky
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    WITTGENSTEIN: už od prvního PW není problém při držení jednou rukou obracet strany ve směru čtení. pokud ale držíš pravačkou a chceš se vracet, je to na nic. a co si budeme povídat, ani s tlačítkama u KKeyboard to při držení jednou rukou v obracení stran v obou směrech nebyl žádný hit :-)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    WITTGENSTEIN: Tak tenhle problém jsem ještě neměl. Akorát jsem v zimě v rukavicích ťukal do displeje nosem, jelikož mi to v těch rukavicích nechtělo otočit stránku (ale odemknout to šlo, což je divný).
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    SAMOUT: Tak dokážu si představit, že u PW3 chybí tlačítka v okamžiku, když ho držíš jednou rukou a chceš tou samou rukou přetočit stránku.
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Me nechybi, jelikoz jsem je nikdy nemel, ale dokazu si predstavit, ze by se mi to libilo :)
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    SAMOUT: To bylo ironicky. Mně taky nechybí:-)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    FARFELOO: Mám PW3, a tlačítka mi naprosto nechyběj (před tím Kindle 3). Asi jsem (zase jednou) divnej :-).
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    KUBLAJ: pěkné, ale mám Voyage takže zatím asi měnit nebudu...
    RUM
    RUM --- ---
    KUBLAJ: i za tu cenovku to stále není vodotěsné? :-(
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    KUBLAJ: No jo, luxus tlačítek má prostě svoji cenu.
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    asi vám to možná taky dorazilo. Nový kindle. Vypadá to moc pěkně, ale ta cenovka je brutální.
    Introducing Kindle Oasis - Amazon Official Site - E-reader
    http://www.amazon.com/dp/B00REQKWGA?ref_=pe_2522670_189214270_ods_em_eink_wy_ann_ecg
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    KUBLAJ: ok, koupil jsem tenhle, akorát má na sobě napsáno Kindle, jinak vypadá úplně stejně :-) Původně jsem si nechal dodat Caseable s obrázkem (bohužel v jiných barvách než jsem objednával), ale došel jsem do kamenné prodejny AZmobilu, kde mi jej vyměnil za tenhle, vrátil peníze a ještě jsme výborně poklábosili.
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Za mě tento. Dobře se mi drží, je tenkej, (žádná kožená kabela, která udělá z kindlu bichli) a nemá ty ošklivý pásky přes rohy - používá zaklapnutí do rámečku obalu.
    Nevím, ja by to bylo s opakovaným vyndaváním a zaklapáváním, zda by se to nějak neoběhal ten rámeček a později to třeba nevypadávalo.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    TEEPEK: Obalů na Paperwhite 3 existuje opravdu velká spousta. Za mě je teda nejlepší ten originální, právě proto, že pefektně sedne a já nemám potřebu ho vyndávat. Nicméně tady:

50 best Kindle cases and accessories to buy in 2016
    http://ebookfriendly.com/best-kindle-cases-accessories/#kindle-paperwhite-cases

se už dá dobře vybrat.
    A tohle http://www.ebay.com/...-Sleep-Leather-Cover-Case-For-Kindle-Paperwhite-Screen-Protector/310879405959
    je třeba fakt za hubičku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam