• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    E2E4: .. a dal se na me vykaslali

tl;dr - jedina moznost jak zabranit tomu aby se vam stare kindle dokumenty ktere jste si poslali mailem nesyncaly na Kindle jako nestazene a zabiraly tam misto je:

a) smazat to na http://www.amazon.com/myk po deseti
    b) udelat si novy Kindle ucet

A vypnout "archive my documents" pro budouci dokumenty.
    EGON_BONDY
    EGON_BONDY --- ---
    Prodám/vyměním tohle kvalitní pouzdro na Kiindle 3.

E2E4
    E2E4 --- ---
    E2E4: Tak mi napsali, ze to nejde. :)

Asi jedinna rozumna moznost jak se toho zbavit je preregistrovat kindle na jiny ucet, vypnout tam archivaci dokumentu a vymazat dokumenty z kindle lokalne (jako soubory - z kindle se jen oznaci jako nestazene).
    E2E4
    E2E4 --- ---
    E2E4: Ted mi pisou ze si to mam smazat v amazon.com/myk - jenze tam jde smazat jen 10 najednou.. Je to neuveritelny, jak muze byt support odstrizeny od zivota.

Our goal: To be the most customer-friendly company in the world. Your feedback helps us do that.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    E2E4: Ted mi zavolali, ze mi to teda vymazali. Z cloud drive. V Kindlech to je porad. Napsal jsem jim mega negativni hodnoceni a znovu zadal o vymazani.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    E2E4: Dalsi vyvoj:

poradili mi at to smazu z cloud drive. Napsal jsem ze to nefunguje. Poradili mi znovu ze to nefunguje. Napsal jsem jim to, poslal screenshoty a rant asi tak na A4ku.

Ale reseni je proste zaregistrovat si novy ucet a disablovat "archive my personal documents" na amazon.com/myk
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Mno tak jsem napsal na support amazonu, plus zaskrtnul at reaguji mailem. Misto toho mi volali, kdyz jsem mel schuzi, tak jsem jim rekl, at mi to poslou mailem. Co poslali mailem problem nevyresilo, odpovedel jsem na ten mail (mel specialni adresu) a vratil se mi jako docasne nedorucitelny, ze prilis mnoho mailu pro tuto hodinu.

Myslim ze nejjednodussi bude proste zaregistrovat Kindle s novym uctem a zrusit "archivaci" dokumentu, snad to je to co to vypada ze je..
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    E2E4: dřív to nešlo ani po deseti... :-)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KAZATELL: To je fakt na zabiti.. Snad se tomu do budoucna da zabranit nastavenim "do not archive my personal documents" ale kdo vi..
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    E2E4: já mám zkušenosti akorát že vždycky mažu jak trotl a i to co smažu se nesnáze všechno vždy tak 6 z těch 10ti
    E2E4
    E2E4 --- ---
    jeste jeden dotaz: na druhy Kindle v rodine se mi synchronizuji personal documents, ktere jsem si poslal na svuj Kindle.. Hlavne ze cloud..

Nedaj se ty personal documents nejak vymazat vsechny najednou (mam jich tam na webu asi 3000, a da se mazat jen po 10, WTF), nebo aspon z jednoho device nebo proste udelat at se to neposila na vsechny device?

Mate s tim nekdo zkusenost?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Mate nekdo zkusenost s reklamaci Kindle zakoupeneho v nemecku? Mela by byt 2 roky EU zaruka.. Musi se jim to tam poslat?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    E2E4: Hm, super, takze 4x upgrade cestou 3.1 -> 3.3 -> 3.4 -> 3.4.2.

Amazon.com Help: Kindle Keyboard Software Updates
    https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_navbox_top_kindlelg?nodeId=200529700
    E2E4
    E2E4 --- ---
    E2E4: No jasne, expirovany certifikaty a tim padem se nepripoji ani na Amazon.. :-(

Old Kindles will be disconnected from the internet unless you update by Tuesday | The Verge
    http://www.theverge.com/...20/11271880/amazon-kindle-emergency-update-unable-to-connect-at-this-time
    E2E4
    E2E4 --- ---
    E2E4: Stop press. Nasel jsem svuj stary kindle 3, myslel jsem ze je rozbity, ale funguje..

Akorat nejak prestalo fungovat to posilani dokumentu - porad to bylo ve stavu pending.

Tak jsem dal factory reset, ktery nic neresetoval. A ted to uz rika ze se nemuze pripojit, jak sync items tak i deregister. Pritom browser funguje (krome expirovanych certifikatu https webu - mimochodem asi duvod proc amazon nedavno udelal upgrade vsem i starym verzim).

Mel jsem tam jailbreak, nejaky ten launcher, downgrade na sw 3.0.2, zakaz upgrade (v3.4 byla hrozne zpomalena).

Ted babo rad.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    A vlastne i Kindle 4 bych bral, ten taky nema touchscreen..
    E2E4
    E2E4 --- ---
    OODOOW: Tak to se snad pozna kdyz se to zapoji do nabijecky, jestli to aspon neco udela.. Kazdopadne zkus ho dat do ty nabijecky, nechat ho tam par minut a pak zmacknout a podrzet zapinaci dudlik po dobu asi 30 sekund..
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    E2E4: ja ho mam a je plne funkcni, kolik nabizis? :)
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    E2E4: zdar, no já asi mám, ale nejede, asi je to baterkou předpokládám
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Nemate nekdo Kindle 3 (dnes zvane Kindle keyboard) na prodej?

Proste tenhle:

uz me ten touschreen stve.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam