• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    LUCKERCZ: Dekuji moc! Takhle podrobne jsem to ani necekala! :) jsi moc hodny, hned az ho budu mit, tak to poslu.

A pak se vam nejak restartoval? Nebo to jen proste zmizelo?
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    MYJKA: na strankach http://www.amazon.de/kindlesupport kliknes v levo dole na tlacitko "Contact Us", tam vyberes svuj kindle a dole vyberes v Select an issue "Other Kindle Issuee", do specifikace neco jako "special offers" a zvolis kontaktovani pres mail.
    Do textu jsem napsal o jake zarizeni se jedna (V mem pripade to byli dve zarizeni) a do popisu toto: "Hello,
    could you, please, cancel the special offers in my two Kindle devices? I do not live neither in USA or any other countries, where it would make a sense to show them, because I live in Czech Republic. Thank you.
    Regards
    Petr "

Nevim jak hodne dobre je to anglicky(asi moc ne), ale proslo to. Snad ti to pomuze =)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    MTHU: Musi ti odejit jak me :D jinak bych ho za nic nevymenila.

Jeste me napada, jestli ma smysl zkusit v tom mem starem vymenit baterku a prodat.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    MTHU: musis ho rozbit ;-)
    MTHU
    MTHU --- ---
    Nejhorší na těch amazoních akcích je to, že se pořád nedokážu rozloučit s Kindle Keyboard :-) Jinak bych měl Paperwhite už třikrát :-)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Tak jsem se konecne rozhoupala a ten akcni kindle pres ten mailboxde objednala i s tema reklamama. Kam jste jim pak teda psali ohledne tech reklam? Diky! Snad ho budu pristi tyden mit. Do toho mailboxu by jim to meli dorucit uz zitra, byla akce i na prime membership na mesic zdarma a tim padem doruceni do druheho dne. :)
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    PAYAXY: Už můžeš jenom do Kindlestoru a Wiki.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    No parada, diky obema. :)
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    Jeste porad maji u Kindle funkcni to 3G pripojeni zdarma?
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    ...a kdo to rikal?:-D
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Akce na čtečky Kindle – Paperwhite za 2050 Kč a základní Kindle za 1410 Kč
    http://www.ebooky.cz/akce-na-ctecky-kindle-paperwhite-za-2180-kc-a-zakladni-kindle-za-1400-kc/
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    JIRKA207: ja jsem dlouho take odolaval a nechtel jsem nic resit se supportem, jelikoz moje anglictina je hodne spatna, ale nakonec jsem se premohl a napsal jsem jeden mail, kde jsem napsal jake dve zarizeni mam a ze reklamy v CR nemohu vyuzit a uz zadne reklamy nemam. Zadne chatovani/volani nic, jeden mail a bylo to ;)
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    NEVILL: tak nejak to bude, zkus cenovy srovnavace.
    Kazdopadne by se asi hodilo pockat az Amazon zas rozjede akci -20eur, a pak uz je to opravdu supr cena. Letos byla uz tusim 2x
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    JIRKA207: ano, připouštím že jsem to pomíchal, to proto že jsem tu verzi bez reklamy ani nenašel (fajn, koukal jsem jen na Alzu a CZC)...samozřejmě ve srovnání s verzí bez reklamy (je-li někde v nabídce) to nejspíš vyjde z Německa líp, matně si vybavuju že PW bez reklamy jsem před časem někde viděl za cenu co se blížila ke čtyřem tisícům...
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    NEVILL: srovnavas dve ruzne verze :-)
    pri srovnani bez reklam u nas a v nemecku tak se to vyplati. Pokud mas chut resit se supportem odstraneni reklamy, tak smele do toho :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    JIRKA207: Vyplatí se to? Koukám že na německém Amazonu mají Paperwhite bez reklam za 140 EUR, což je nějakých 3500 Kč (jestli je euro za 25, jinak poštovné je zdarma), na Alze vidím PW za 3138 Kč (plus řekněme něco kolem stovky poštovný). Mají ho teda s reklamou, ale ta by se pak dala přes support zrušit.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    MYJKA: normalne si objednej na amazon.de bez reklam a nech si to poslat do CR.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    MYJKA: bez reklam je zbytečně řešit. Já mám novej Kindle paperwhite normálně koupenej v ČR a měl jsem reklamy. Stačilo napsat na support Amazonu, že jsem v ČR a tím pádem se mě jejich reklamy netýkají. Oni mi to hned druhej den na dálku vypnuli a tradá mám nesponzorovanou verzi bez reklam :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Asi mi odesel muj kindle keyboard. Jak je to ted s objednavanim z amazonu? Chci novy bez reklam a v cr mi prijdou predrazene. Lze z usa bez cla? Nebo uz to chytaji? Nebo objednat z nemeckeho?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    CARTMAN: zkus napsat do knihkupectvi ostrov, mozna budes mit kliku a budou vedet:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam