• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    DUCATIMONSTER: Naposledy jsem to absolvoval před měsícem se čtečkou pro kamarádku a šlo to hladce...
    HANELA
    HANELA --- ---
    FIELDMAN: mám Kindle s reklamami, všude v papírech je to uvedené, ale NIKDY na mě žádná nevyskocila.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    FIELDMAN: Zajimave
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    FIELDMAN: Komu a co?
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    ADM: Jakýkoliv Kindle jde bez reklam, když jim napíšeš...
    HANELA
    HANELA --- ---
    Byla jedna firma, která zprostředkovávala přeposlání do ČR. Možná ještě existuje.
    ADM
    ADM --- ---
    ALEXIS: takze jen to doruceni, ja za vsim hned hledam nejakou levarnu ... diky
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ADM: Ta věta říká, že tento produkt posílají jen do vyjmenovaných zemí.
    ADM
    ADM --- ---
    chci si objednat z amazon.de oasis, je to bez reklam (teda oproti tady jinymu linku z amazon.de co probehl tak tam zadny werbung vybrat nelze, cili default bez reklam), ale zarazi me "Dieses Produkt ist nur nach Deutschland, Österreich, Lichtenstein, Luxemburg oder in die Schweiz lieferbar."

nevim co si pod tim mam predstavit, ze to bude jen v nemcine, nebo mi budou pri pouziti u nas nejak jinak hazet klacky pod nohy, nevi nekdo o co jde?
    MTHU
    MTHU --- ---
    OKO1: Tu s reklamama ti Amazon nepošle rovnou do ČR.
    EGON_BONDY
    EGON_BONDY --- ---
    Super, dík za tip. Tak prý za týden doručí.
    OKO1
    OKO1 --- ---
    MTHU: proč musím objednat verzi bez reklam?
    MTHU
    MTHU --- ---
    Kindle z německého Amazonu je v pohodě. Jen si musíš vybrat verzi bez reklam.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DUCATIMONSTER: Jestli to už jde, tak to je skvělá zpráva! Přímo od nich to je výrazně levnější než od těch našich překupníků...
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    NEVILL: Zkusil jsem to objednat. Peníze to strhlo. Dík
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DUCATIMONSTER: Jo, to by měli být ono, ale nevím jestli má Amazon pořád ty restrikce že oficiálně do ČR neprodává. Dřív šlo objednat hardware jen z té jejich international stránky.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Ahoj, na cerny patek se da koupit tahle kniha za dobrý koruny. Neni tam primo jeji oznaceni. Domnivam se, ze je stejna jako ta z druheho odkazu. Mám starsi Kindle bez podsviceni a s podsvicenim by se mi docela libil. Mám pravdu? Díky K.
    Kindle | Now with a built-in front light— Black: Amazon.de: Amazon Devices
    https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07FQ4XCR1

B4B39198-3283-469B-8F9F-AE6CFDAD732B
    https://www.mall.cz/...heureka.cz&utm_medium=cse&utm_campaign=EF&utm_content=e-book&utm_term=2621736
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    ARIAEL: Jo, ale jen soukromě :-P Pracovně jedem na papíře :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam