• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    JYRKA: Ano, jakmile je to v cloudu, tak jsi oproti tomu víceméně chráněný (vím o jednotkách lidí, kterým se to stalo i tak, ale drtivá většina postižených se rekrutuje z řad uživatelů Calibre).
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Možná je to tím, že si tam knihy vždy posílám přes amazoní mail, nikdy přes kabel.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    JYRKA: co sem odpozoroval od lidi, co maji tyhle spatne zkusenosti s mazanim, tak k tomu prave dochazi u lidi kteri nemaji bezne zapnutou wi-fi a zapinaji to jen obcasne...
    Asi je to takova amazoni pomsta tem co jim nedovoluji nonstop dohled obsahu ;O)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    JYRKA: Je to bug, který postihuje náhodné lidi náhodně. Ale nepomůže tou, když má člověk kindle věčně vypnutou wi-fi v kindlu, aby šetřil baterku. Tím se stává pro Amazon podezřelým.

Ale děje se to opakovaně a je to strašně frustrující.
    Lidi to pak řeší v Calibre třeba i takhle: https://www.reddit.com/r/Calibre/comments/1f4ahtr/plugin_to_filter_to_previously_sideloaded_books/
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    WITTGENSTEIN: to je divný, mám zapnuté wifi pořád a nic se nestalo
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Mimochodem, ledva jsem zapnul wi-fi, abych si stáhl knihu z Amazonu, vymazali mi ti kluzi od Bezose přes 300 knížek, které jsem si tam natáhl. Je to extrémně otravné, to vám řeknu. A podle všeho o tom bugu v Amazonu dobře vědí a nic s ním nedělají.
    BOLDRIK
    BOLDRIK --- ---
    Ahoj, mohli by jste mi někdo nalinkovat en-cz slovník pro kindle? Sehnal jsme jen bohužel *.mobi a nedaří se mi jej konvertovat. A můj google mlčí. Přípdně doporučit konvertor co převede i 25MB soubor. Co jsme zkoušel vždy po dlouhé konverzi havarovali bez výsledku. Díky.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    Sem vam tu chtel to narikani nad vydrzi Kindle trosku rozbit malou inzerci :)
    [Amazon Oasis 2]
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MEANKITTY11: Posílat čtečku na jistou smrt? :) ale děkuji, jsem již smířený se svým osudem!
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    KID_MCHUTT: Z hloubi srdce se ti za tu peripetii omlouvám, ale jediný co můžu udělat, je jeden z nich ti poslat!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MEANKITTY11: jo tak to jsi ty, kvůli komu mi zdechly tři čtečky v rychlém sledu za sebou! :)
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    FRIZER: ano kryty jsem zatím potkal jen ty tvrdé, tedy i těžší.
    Paperwhite teď testuju a teda občas si přisvítit a večer v posteli, když třeba přítelkyně vedle spí je fajn, že se nemusí svítit lampou.
    Baterka tím ale vydrží trochu míň, nebo jako znatelně míň.

Na signature edici jsem koukal, má to dobrý funkce ale spíš na doma.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    a mně ty kindly furt nechcíply. budu je snad mít do smrti.
    BLABOUS
    BLABOUS --- ---
    FRIZER: Ja teda v zachvatu udrzitelnosti na K3 vymenil jak displej tak baterku, ale nenutim, chapu. :-D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    BLABOUS: Dik, ale prenecham v ramci rodiny, on uz je i display nekolikrat narazeny a jsou tam inkoustove tecky, vetsi a mensi.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    WITTGENSTEIN: No a tohle byla informace kterou jsem potreboval treba...nicmene pred hodinou dorazil paperwhite tedy a s krytem je o dost tezsi, na to si zvyknu a vetsinou mam v batohu.

Co mi ale trouchu vadi je...na starem kindlu jsem dal library, mel tam sest knih a tahem doprava, doleva posouval...tady to vypada ze jde scrollovat jen top to bottom?!
    BLABOUS
    BLABOUS --- ---
    FRIZER: Pokud mas naladu, tak baterie lze vymenit a dal se muzes pysnit vintage kouskem.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    FRIZER: Moje zkušenost se sedmipalcovým displejem: nevejde se mi do žádné kapsy kabátu, ani přední, ani vnitřní. Takže jsem ho nosil už v kabele, no.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    FRIZER: Velikost je dle meho v pohode
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam