LUCCASH: Ty seš Fosh Foto, že? Já ti nechci kazit kšefty, ale Fosh je brněnská obdoba Škody, tj. firma plná arogantních, přitom nic nevědoucích brigádníků, a scanujou na Frontierovi 350, pokud se něco nezměnilo, takže výsledná kvalita tomu odpovídá. Při zadání scanů se vás ptají, na jakou velikost to chcete nascanovat, jestli na 9x13 nebo 18x13 a vy se jim snažíte vysvětlit něco i dpi, a oni na vás koukají jak puci, protože ten jejich obslužnej program tam tuhle jednotku ani nemá a oni ji pochopitelně neznaj. Výsledná kvalita je pak diskutabilní, stejně jako u jiné brněnské firmy OSSO, a to přeostřený, kontrastní, zrnitý fotky s ořezanou značnou částí okraje, protože neumí scanovat při plným pokrytí. To jen abyste si vy ostatní nemysleli, že se jedná o nějakou bombu. Na druhou stranu věřím, že konkrétně tadyhleten jeden Lukáš vám to udělá dobře, nebude se s váma bavit jak čurák, navíc jste všichni z Nyxu a tak, a třeba, pokud to vůbec jde, vypne všechny ty funkce toho zkurvenýho Frontiera, ale to budete muset jít do jedné konkrétní prodejny ve Vaňkovce a tam ho potkat a nebude tam smět bejt nával lidí. Já mám s tou firmou jen ty nejhorší zkušenosti; to šílený chování jejich brigádníků, a po zavolání jejich šéfa, i toho šéfa, pro mě byl showstopper a už bych tam nikdy nevkročil.
DAKRLS: Pokud máš zakázku několika desítek filmů třeba a chtěl bys je nascanovat, tak doporučuju (opět) Smělíka: já u něj scanoval roky, vždy jsem mu nosil mezi 7 a 15 filmy, a snažíval jsem se to kumulovat do větších množství, načež pak se s ním dalo hovořit o množtevní (značně nezanedbatelné) slevě, a scanoval to špičkově, na Nikonu 5000, na velký rozlišení, od kraje do kraje, s ICE nebo bez (dle přání), sice ne do druhýho dne, ale to mi jako brňákovi nevadilo, a ještě se s ním dalo normálně mluvit, protože svýmu jobu rozumí a není to piča jako 99 % zaměstnanců firmy Fosh. Plus samo mu nevadí, když jsou rozstříhaný, protože má podavač. Když se domluvíte na rozlišení, množství a rychlosti dodání, tak se podle mě na to kilo dostaneš, resp. je to jen otázka rozlišení.