• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    Vítejte v auditku věnující se výstupům z Vašich analogových fotoaparátů bez ohledu na věk, místo původu a formátu Vašeho foťáku, včetně nehynoucích debat a zdrcujících kritik.

Postujte a diskutujte nad Vašimi fotkami, které jste jakýmkoliv způsobem dostali na film (barevný, černobílý, středoformátový, kinofilmový. krosnuty, pullnuty, pushe, profi nebo z drogerky - prostě bez hranic).

Teoretickou část o analogové fotografii tu už máme:

[ ANALOGOVY foto klub... aneb bez digitalu jde fsechno hur :-) ]

[ Skenování a digitalizace filmů a fotografií (hlavně s Canonem 8800F aneb klub zoufalych uzivatelu) ]

[ lomografie - analogova lo-fi fotografie. stare fotaky, neostre fotky, multiexpozice, prosle filmy, vineta ]

[ Zvláštní obrázky, vlastni analogové omyly* ]

[ 6*6...středoformátová a větší fotografie ► přátelé flexaretek ◄ ]

[ 8mm / 16mm/ 35mm FILMY / PROMITAČKY / KAMERY a vše kolem ]

[ B&W :: filmy :: vyvojky :: zvetsovani :: lesteni.) atd. ]

[ černobílá fotografie ]

[ DÁLKOMĚRY - KLUB MAJITELŮ FOTOAPARÁTŮ - KTERÉ MAJÍ DUŠI ]

[ PHOTOGRAPHY || vlastni tvorba uzivatelu nyxu ]

[ polaroid a instantni fotografie ]

[ Holga ]

, pojďme se tedy v této galerii podělit o Vaše díla, které nesednou (nebo nemáte odvahy) do jinych diskuzi, a vyslechnout komentáře ostatnich uživatelů!

Můžete - nemusíte - k fotce připojit i fotoaparát a značku filmu.

Světlo všem!
    rozbalit záhlaví
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    SYPH1: to mluvis o diapozitivu, negativ stoji 100Kc vyvolani i sken.
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    KEIKIN: já sem byl ve Škoda foto na Budějovický a vyvolání filmu = 100Kč a pak jsem chtěl fotky na CD = 50 Kč
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    máte někdo zkušenost z převodu kinofilmu na CD v shopech ? U Rosmana to mají za 129 Kč
    LEONID_EK
    LEONID_EK --- ---
    MEESHA: to je ze slunecni clony...
    VINC
    VINC --- ---
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    LEONID_EK: Co to je ty okraje?
    RZN
    RZN --- ---
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    tak jsem si hodil tohle auditko do sledovanych, doufam ze brzo prispeji svoji troskou do mlyna, ted sedim jak na trni doma uz vic jak tyden, poslal jsem volat svoje kodachromy (volaji jen jen na jednom miste na svete a jen do konce roku) s balikem jsem pripsal i pruvodni dopis s emailem na ktery maji napsat kdyby se nahodou neco posralo a zatim nikdo nepise :-) tak bud to ztratili na poste a nebo je vse ok, jak to dorazi tak sem neco prdnu ;-)
    LEONID_EK
    LEONID_EK --- ---

LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    KYTI: akorat teda hodne pada..jsem to nejak nepobral, ale nechtelo se mi to rezat
    LUKY
    LUKY --- ---
    DREAMCASTER: To je fajn, ze se zachovaly. Kdyz jsem si chtel prohlidnout babicky negativy tak jsem se dozvedel, ze uz jsou nejspis vyhozene :(
    KYTI
    KYTI --- ---
    super. a celkove hodne se mi libi tvoji letajici lide..
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Canon Canonet 28 vs fuji X-Tra 400 - tak nakonec prece jen foti jak ma :)

DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    HYPNOGEN: nene negativy... on vypravel jak s prvni vyplaty si koupil fotak.. a hned barvenej film v tuzexu..:)... proste to musel mit a zacal cavakat. uzasny je ze vecinu tech fotek vydel poprvy v zivote as dneska jelikos tehda vyvolat barevnou fotku bylo nepredstavitelne slozitej mechanizmus... chemii sehnal jen diky tomu ze byl inzenyrem v chemicce.. a stejne udelat jednu fotku rovnal se minimalne jeden den to znamena ze jich s toho vydel fakt jen par digitalize mu ukazala vse a myslim ze ted to pro nej byl masakr!.....Tech fotek je 400 mozna nekdy udelame vystavu je tam krasne barevne zdokumentovana ta doba.. proste klenot.. a dlouho to lezelo skladem nekde v garazi...
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    DREAMCASTER: kecas ;)
    hele a co to bylo za film? negativ? ja myslel, ze tehda byly +- jen nejake diaky (kodachromy). ty barvy jsou upe ultra. jak starci na chmelu a takove ty frajerinky ;)

btw. libi se mi ta tvoje (soucasna) dvojexpo.
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    DREAMCASTER: genialni !!!
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    JIMMI15: no to spis us je rozpadlej negativ.. taky po 50 ti letech co by clovek chtel.:/
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    DREAMCASTER: ta posledni!!! wau. dobre deda.
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    A neco vlastniho Ilford 400 delta klasika:]

A trocha barvy naka fujina...

DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    Jsme ted scanovaly dedovy fotky kolem 50-60 let stary ... mala ukazka

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam