• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    MACHALIK: tady snad jsou nejaky fotky? .)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Co se to děje? Od analogovýho srazu jsou tu všechny fotky jak z nějakýho natáčení českýho péčka :/
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    ja uz mam vyvolany filmy a budu je skenovat, ale zaroven presouvat FTP :(
    KYTI
    KYTI --- ---
    KYTI
    KYTI --- ---
    A modelky najdet na techto kartach, Zaneta prisla s Nikolou, tak fotky smerovat k ni, diky:
    Sabina Preisingerová - karta modelky - Fotopátračka
    http://www.fotopatracka.cz/model/card.php?uid=62914&crd=1&h=100
    a
    Nikola Chrástová - karta modelky - Fotopátračka
    http://www.fotopatracka.cz/model/card.php?uid=55145&h=100&crd=1
    CVRK
    CVRK --- ---
    LUCCASH: drž pec, já vím, že se ti to líbilo :D
    AZAZEL1MZ: polaroid super ;)
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    AZAZEL1MZ: hele ja byl stejne moc na to, abych cvakl neco normalniho :D takze vlastne pohoda. Kdo vi kam by seto zvrhlo, stacil mi ten polonahy martin :D
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    LUCCASH: rado se stalo, kdybych vedel jaky o to bude zajem tak jsem vzal jeste jednu kazetu ;-)
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Tak ze dik za puceni toho polaroida :P
    ¨
    KOLISTA2
    KOLISTA2 --- ---
    Ha tak jsem vás našel. Sraz byl gut a rád jsem vás všecky poznal. Jak dofotím a vyvolám film, fotku pošlu.
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    tyvl a ja nemuzu nikde nic :/
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    já mam takovejhle, jen celej stříbrnej
    Other Film Cameras - MEDIS Rangefinder Working Condition was sold for R50.00 on 19 Aug at 20:46 by tanya102 in Cape Town (ID:24835259)
    http://www.bidorbuy.co.za/item/24835259/MEDIS_Rangefinder_Working_Condition.html
    je malinkej a cena se pohybuje kolem kila, max dvou
    dá se na to narazit ve specializovanejch obchodech/bazarech
    KYTI
    KYTI --- ---
    ja jdu volat, sly ma uz film ze srazu vyvolany (ja mam ostudne dva pred sebou:))
    LEONID_EK
    LEONID_EK --- ---
    tak ja z digi nemam nic, jen to co nafotila kyti...uvidime co na te pulce filmu ;))
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    LUCCASH: no to ja se v tom taky nevyznam ;-) nikdy jsem to nepotreboval jen vim ze to existuje, existuji i nejake ultrazvukove ale tam to mereni neni moc presne, takze doporucuju poradne nastudovat funkci protoze ten ultrazvukovy se k fotaku vubec nehodi protoze detekuje pouze nejblizsi predmet
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    AZAZEL1MZ: se v tom tak vyznam neco mi vyber :D jde mi jen o to aspon trochu presne namerit vzdalenost..nic vic nepotrebuju
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    LUCCASH: no od tama urcite nic brat nebuduale pokud chces tak ti to muzu objednat
    jo co se tyce presnosti ... to ti presne rict nemuzu nikdy jsem to v ruce nedrzel, doporucuju si to nekde projit a zjistit jak to funguje, mozna ze to tam ten borec nekde pise, ja to moc nestudoval
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    AZAZEL1MZ: no mi je to celkem jedno jde mi hlavne o to at je to presny...a slo by to na tebe objednat? Az si tam budes treba brat neco i ty?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam