• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    DREAMCASTER: fuji pro 800z
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    MADLENKA: na jakej matros si to fotila?
    MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    Něco z mé Minolty hi-matic F

MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    TWARR: Vivitar UWS je nejlepsi fotak na svete si myslim, jen spoust a previjeni filmu. co si vic prat? holga je proti tomu jak 5D s tou patici na blesk :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    MURHAAYA: jezisi dik, ze jsi mi tu plastovou krabicku pripomnel, ja vedel, ze jsem neco zapomnel, uz je na ceste z hk ;))
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---

Murhaaya's gallery - Vivitar UWS - 28 - Traveling
    http://varial-artworks.com/fotky/?dir=/Vivitar%20UWS%20-%2028%20-%20Traveling
    ja uz se skoro tesim na ten podzim abych pravdu rek..., vyletu bylo stejne malo... tak trcet v praci muzu i kdyz je venku hnusne :))
    LEONID_EK
    LEONID_EK --- ---
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    PETRPEDROS: to metro je dobry :)
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    FOMAPAN...

PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Doufam ze jsem to sem jeste nedaval... Kdyby ano smazu...

STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    SUNY: neboj, pomalu se to v žebříčku priorit dere na první místo :D
    SUNY
    SUNY --- ---
    STILL_PRIMITIVE: tak doufám že nebudu čekat taky roky :D

LUKY: tak to je ovšem parádní sbírka!
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    SUNY: až nafotim tak pošlu .) už to plánuju roky...
    LUKY
    LUKY --- ---
    SUNY: Ja si ani neprivydelavam. Proste jen pro radost.

kdysi jsem si to vyfotil, ale uz davno to neni aktualni.
    https://lh3.googleusercontent.com/-zk0ZtPHxP9s/S1up1s1RS-I/AAAAAAAAFeY/xQRkLGVlTK0/s640/22012010.jpg
    SUNY
    SUNY --- ---
    pánové díky moc za vysvětlení :) Možná by to ještě chtělo fotodokumentaci! :) a vy se focením živíte?
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    SUNY: tak, ono se to tak nejak nahromadi... :) a k cemu
    no napriklad dve identicka OM-1 tela - v jednom mam permanetne 400 focenou a pushovanou na 1600 a do druheho zakladam film podle chuti.
    Vivitar UWS / Holga 120N / CMI 35 / pinhole - jsou zas aparaty, ktere maji nejaky svuj specificky efekt.
    a pak je u me treba zbytek aparatu (canonet, podvodni Canon WP-1, Kodak Brownie Hawkeye flash, Bell and Howell electric eye, olympus XA3, Corina... coz jsou fotoaparaty ktere jsem dostal darem, vymenou za jine nebo zdedil po rodicich, prarodicich a tak). S temi, s vyjimkou Canoneta, WP-1 a XA3 (kteremu bohuzel uz odesla zaverka), moc nefotim a stoji mi v praci na vystavce.

k tomu tedy jeste Yashica 12, toho casu v oprave, kdyz je chut na stredoformat.

krom toho clovek posbira sam nekolik digitalu, ktere se ale nevyplati uz prodavat a slouzi spis jako zaloha.
    LUKY
    LUKY --- ---
    SUNY: U digitalu to je jedno, ale stare fotoaparaty jsou krasne stroje a jak clovek ziska jeden, tak musi mit dalsi a dalsi :)
    SUNY
    SUNY --- ---
    asi hloupá otázka, ale na co 20 foťáků?:) chápu 2,3...ale 20?:) a všechny používáte?
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    vždycky přemýšlím, co je vlastně lepší (fotoetičtější nebo jak to říct).. zda to, že kopu přístrojů doma hromadí nějaký mladý typ, který tím čas od času protáhne nějaký film, ale zase ty stroje tahá různě na hory, pouště, k moři atd... čímž je svým způsoběm dost opotřebovává. nebo když je syslí doma nějaký starší geek (jakože sběratel) kdesi v poličce, který na ně vůbec nefotí, jen ho uspokojuje je mít, hromadit, leštit... fakt je, že foťáky takhle konzervuje v parádním stavu pro jakési příští generace.. (kdy stříbro bude možná tak drahé, že do nich nic nepůjde nabít)...
    kdybych šel do extrému, tak bych možná musel znárodňovat (ve prospěch mladých talentů) lejky páprdům, co ja mají na krku místo zlaté kety, občas sice dají nějaký cvak, ale ten stojí za psí štěk...
    KYTI
    KYTI --- ---
    LUKAS87: ja vim, jak jsi to myslel, defaultni vyklad vety zvladam, i kdyz je patek.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam