• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    Trochu neco s hlavniho nadrazi v praze co tam je opardu krasne a na co jen serou holuby

DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    tak zas popjedem...:] trochu hrbitovni romatiky

MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    brnaci a brnacky, budu mit tedka par polaroidu vystavenych v brne mezi nima i fotky z RB67 - https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/166937_312242888811016_160999790601994_822521_949394950_n.jpg
    TYET
    TYET --- ---
    HYPNOGEN: člověče, o tom já nevím vůbec nic! :) já jsem ráda, když zmáčknu spoušť na digitálu ;)
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    TYET: no ona fotí na suché kolodium, což např. u nás (podle mě) dnes neumí/nedělá vůbec nikdo
    TYET
    TYET --- ---
    HYPNOGEN: aha, to jsem nevěděla, já se o tom, že se tahle žena tímhle zabývá, dozvěděla až včera, je to známá mého táty a on mi na ni poslal odkazy, tak pardon za nevědomost :)
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    TYET: hezké :)
    je tu na to i forum ;)
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    TYET: no nadherne to je ale uz se to marne snazim cca pul roku sehnat ke stazeni nekde na netu a porad nic

MURHAAYA: souhlas, ale ja jsem na tom casove tak v prd.. ze se do diskuse o terminu zapojovat nebudu, bud dojdu nebo ne ;-) jine varianty nevidim
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    MURHAAYA: ja jsem pro...!...
    V unoru muzu snad zatim vzdy krom myslim krom toho vikendu 24...
    TYET
    TYET --- ---
    nádherný fotky:
    Artists & Alchemists | Featured Artist: Jayne Hinds Bidaut
    http://www.artistsandalchemists.com/film/artists/profile/jayne_hinds_bidaut
    a taky, stejná autorka: http://www.photoeye.com/BookteaseLight/bookteaselight.cfm?catalog=UT121&image=2
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Za mě kdykoli, ale žádný přírůstky do sbírky nemám, akorát jeden foťák. Mohl bych dovalit A3 kalendář, ale musel bych si ho půjčit, pro sebe jsem si neudělal.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    chtelo by to zas nejakej sraz v brne, potezkat si fotaky, mozna ukazat nejaky fotky, pokecat, popit... Jak jste na tom brnaci s casem sem o vikendu v unoru a kdo z prazaku by se chtel pridat, tak ja se povezu vlakem a uvitam spolecnost v kupe.
    ANNICKA
    ANNICKA --- ---
    JIKOO
    JIKOO --- ---
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Si.
    JIKOO
    JIKOO --- ---
    MACHALIK: La Pedrera ?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Reala 100, jistě hodně k sekundě:

A je toho víc.
    RAV
    RAV --- ---
    0.5s z ruky (oprety o stlp a zadrzany dych), sklo asi tak na 30mm, Fuji Superia 200

LUKY
    LUKY --- ---
    DREAMCASTER: U kinofilmu je ta poucka ze cas = 1/{ohniskova vzdalenost} tzn na 50mm udrzis 1/50 ... ale na to si kazdy prijde asi sam, co udrzi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam