• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    SIIMA: moravske namesti / lidicka.
    TWARR
    TWARR --- ---
    AZAZEL1MZ: me boli hlava, to je osud ;))
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    prdon, asi to tu někde je, ale kde je "Muzejka"? dík.
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    ja mam v planu jeste mozna cestovatelky scuk takze uvidim jak mi to vyjde s casem ;-) ale nejpozdeji v 5 tam budu, a jak jsem rekl moc toho asi nenakcam ;-)mluveni boli (alespon zatim)
    TLAMICKA
    TLAMICKA --- ---
    ok, kolem ctvrte se tam objevim.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    pozor update. Prazska klika si to posunula a vyrazi 1230 sraz (1242 odjezd) z hlavaku, sraz u Burgerking a kolem 1520 jsme v brne.

kdo chce prijit do muzejky uz treba ve ctyri, tak muze :)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Prazska cast vypravi asi dorazi driv nez v pet kazdopadne.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Jak to tak vypadá tak TWARR říká že du taky :-D tak jen aby se o tom vědělo kdyby bylo třeba..
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    TWARR: ok, njoy :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    MURHAAYA: jo to by slo, ja jsem tedka v trpici fazi ;D poslu ti cislo pm
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    TWARR: tak sraz v 10:30 na hlavaku u burgerkinga? budu mit zelenou bundu, cernej fotobagl
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    MURHAAYA: uvidim, treba ti to dovlecu at se na to muzete mrknout, ale ten dreveny je mozna lehci (ale zase vetsi a mene skladny :)
    TLAMICKA: nekde jsem kdysi cosi cetl a bylo tam pomer vaha vzhledem k formatu 6x6 a Hasselblad z toho vysel mam pocit nejlip, ale i tak po dvou dnech v Parizi s H na krku a na to cvaknuta 40mm objektiv jsem myslel ze uz nikdy nebudu chodit rovne
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    TLAMICKA: hele, s mamiyou RB67 se ti nebude chtit chodit nikam, nejakej hassy nebo kiev je proti tomu kapesni zalezitost malych rozmeru .)

nicmene 6x7 je 6x7 a kdyz uz to nekam dotahnu, tak vetsinou nelituju :)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    AZAZEL1MZ: ta magnola vypada skladneji a taky je to stroj, na ktery clovek v nasich koncinach natrefi asi nejcasteji :) ale pritahni to jen, pokud to nebude voser pro tebe, ale rad si s tema tocitkama na tom zatocim :))
    TLAMICKA
    TLAMICKA --- ---
    MURHAAYA: supr

AZAZEL1MZ: tak kdyby se ti s tim nechtelo tahat, coz se nedivim, tak ja bych si ho mozna nekdy na chvili pujcil, treba na vikend, kdyby to slo - to uz se zitra domluvime, ok? porad premyslim nad necim s vymennyma zadama a nejak se nemuzu rozhodnout, co ceho jit a jestli to ma fakt smysl - aby mi to pak nelezelo doma, protoze se mi s tim nebude chtit kvuli velikosti a vaze nikam chodit a jestli nebude lepsi prikoupit spis jeste jednu TRL :)
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    MURHAAYA:
    ktery by se ti libil?
    Index of /magnola
    http://martinz.fme.vutbr.cz/magnola/

Index of /VF_Wachl_kamera_Praha
    http://martinz.fme.vutbr.cz/VF_Wachl_kamera_Praha/

ty teda ale nejsou moc kapesni :-D
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    kdyz jsme u tech kapesnich veci... netahne nekdo nejakej mechac? bych si to chtel trochu vosahat, ty tilty a shifty ... .)

AZAZEL1MZ: muzem porovna XA3 s LCA ckem. Jedno LCA mi nejak ne moc funkcni stoji na skrince v praci :/
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    TLAMICKA: nevim jestli potahnu hasselblad (nevim ani jak to mam s kazetama, v ameru jsem potratil dva plechy na kryti kazety takze nevim kolik jich mam funkcnich a jestli v nich neni film) podivam se a uvidim
    spis jsem chtel brat neco do kapsy ;-)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    ja muzu vzit dve kazety.
    TLAMICKA
    TLAMICKA --- ---
    a kluci co berete ty velike potvory (hass, rbcko), budete mit k tomu mit vic kazet? rad bych tim prohnal vlastni film a celkove vam to poradne ochmatal ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam